Ty, slova su zakon!
Crazy, fora upute, ima i korisnih stvari tj vidjet ćemo za koji mj koliko su korisne :) pazi se sa tim otvaranjem, ja evo ležim po cijele dane, užasno me to bedira i mislim da ću postati još bolesnija nego što jesam. Vristim na svaku bol u trbuhu, ledima, teško mi se ustati, pa googlam, pa već dvije večeri imam napadaj hormona i plačem...ispada da mi je bilo lakše raditi jer mi je mozak bio zaokupljen drugim stvarima. No, neću se jadati, samo ti želim reći da fakat usporis jer ako završiš na strogom mirovanju to će te još više deprimirati. Bolje da si doma sa malim nego da ležiš u bolnici i vidiš ga na sat vremena.
Dunya, ti si me malo sad utješila kad kazes da su na SD rekli da to za njih nije otvaranje, pa valjda nije tako strašno.
Btw, jučer potrošila 100kn na ebayu, naručila grudnjak, pojas i onu swaddle dekicu :)
Za one koje su planirale kupiti veliku knjigu razvojnih aktivnosti do 3god, u dm knjižici kad se beba rodi je kupon za 50% na nju, pa ako je koja planirala kupiti ranije da zna...
Eto mene... Brljala malo po kuci,pa oko pola 8 mrvicu zaspala..do 9... Probala sam da ne spravam preko dana,da se izmorim... Probala sam odspavat preko dana,al nikad ne mogu duze od cca sat vremena... I kad dode noc,u oba slucaja isto... Eto,dal su hormoni, moja luda glava ili nesto trece-neznam... Samo znam da ne spavam 😡
Sto se tice otpulsirane pupkovine,o tome cu pricat sa gin jer mi je rekao da ce on biti samnom na porodu... Kad dode vrijeme,popricat cemo o nekim mojim zeljama,ako ce bit izvedive, ali sam mu vec dala do znanja da cim se pokaze neki znak mogucih komplikacija,potpisat cu CR, znaci bez naskakivanja na trbuh,po mogucnosti bez vakuuma, tj dana prije beba na zadak itd...s obzorom da je voditelj rodilista i kucni prijatelj sa mojom sestricnom, nadam se da ce sve to uvaziti....
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Imam ja tu knigu u pdf 0-3 i 3-7
Posaljite mi mailove pa cu vam do kraja tjedna poslat
Cro, kupila si pojas. Ajde kad ga pocnes nositi i vidis jel ti pomaze, javi... Ja nikak da se odlucim, nisam doktora pitala
0-3 mi jr na kompu,komp koc muza na poslu (laptop). Pa zato do kraja tjedna saljem. 3-7 imam tu pa to cu probat do navecer. Sad odjava od neta
Sortiraj odgovore
Najstariji