Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    inaj
    09. Ožujak 2016. 15:40

http://www.index.hr/mame/clanak/ovo-je-aktualna-slika-nasih-rodilista-i-stanje-prava-zena-koje-radjaju/876423.aspx

Abies
    09. Ožujak 2016. 16:23

Zvala sd. Bitno je da tata tj pratnja (to nisam detaljno jer apdurdno mi je da npr mama koja je njih 5 rodila nema pojma o porodu) ima potvrdu o trud tecaju. Bilo gdje i bilo kada. Jupi! Ja na miru.
    Ogradica...poslikam svoj komplet 200kn koliko se sjecam u tekstil prometu. Samo da izvucem iz ormara

inaj
    09. Ožujak 2016. 16:31

Ja cu ti prva priznati da sam usla u trudnocu sa minimalnim znanjem o njoj i porodu, sa malo djecom imam iskustva ali ovo ostalo....sve nešto ofrlje
    I moram reci da sam dugo mjesala drip i epiduralnu ali kak trudnoca odmice trudim se informirati i napraviti najvise za sebe i svoje dijete, jos sam zbunjena i neodlucna oko nekih stvari ali do poroda si budem poslozila pricu....

inaj
    09. Ožujak 2016. 16:35

Puno ljudi ide u neku pricu s mislju kak bude bit ce, ne shvacajuci da uvijek postoje bolje opcije od toga i da samo treba pitat, krenuvsi od obicnog lijecenja u bolnici do poroda i svega ostaloga u zivotu....nitko nam nista nece dati na dlanu.....sjecam se da smo se u skoli morali izboriti za sebe i svoje ocjene i neznam gdje je to nestalo kad smo odrasli.....

Abies
    09. Ožujak 2016. 16:54

Eto moja ogradica za kindac.

mare1989
    09. Ožujak 2016. 16:55

Abies bas je lijepo i slatko

Abies
    09. Ožujak 2016. 17:06

Inaj bas zanimljiv clanak.
    Posteljina he bas za curku. Jos ce imat i dekicu It's a boy :P  sjecam se da je bila 200-250kn, a sad kad vidim da dodju po 600 muka mi je.

MomM.94
    09. Ožujak 2016. 17:19

Sanjarka da, pronasli smo prekrasne zlatne leptiricee..

Abies posteljina je prekrasna.. Kad i gdje si to kupilaaa? Bas mi se jakoo svidaa...

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.