http://www.index.hr/mame/clanak/ovo-je-aktualna-slika-nasih-rodilista-i-stanje-prava-zena-koje-radjaju/876423.aspx
Zvala sd. Bitno je da tata tj pratnja (to nisam detaljno jer apdurdno mi je da npr mama koja je njih 5 rodila nema pojma o porodu) ima potvrdu o trud tecaju. Bilo gdje i bilo kada. Jupi! Ja na miru.
Ogradica...poslikam svoj komplet 200kn koliko se sjecam u tekstil prometu. Samo da izvucem iz ormara
Ja cu ti prva priznati da sam usla u trudnocu sa minimalnim znanjem o njoj i porodu, sa malo djecom imam iskustva ali ovo ostalo....sve nešto ofrlje
I moram reci da sam dugo mjesala drip i epiduralnu ali kak trudnoca odmice trudim se informirati i napraviti najvise za sebe i svoje dijete, jos sam zbunjena i neodlucna oko nekih stvari ali do poroda si budem poslozila pricu....
Puno ljudi ide u neku pricu s mislju kak bude bit ce, ne shvacajuci da uvijek postoje bolje opcije od toga i da samo treba pitat, krenuvsi od obicnog lijecenja u bolnici do poroda i svega ostaloga u zivotu....nitko nam nista nece dati na dlanu.....sjecam se da smo se u skoli morali izboriti za sebe i svoje ocjene i neznam gdje je to nestalo kad smo odrasli.....
Inaj bas zanimljiv clanak.
Posteljina he bas za curku. Jos ce imat i dekicu It's a boy :P sjecam se da je bila 200-250kn, a sad kad vidim da dodju po 600 muka mi je.
Sanjarka da, pronasli smo prekrasne zlatne leptiricee..
Abies posteljina je prekrasna.. Kad i gdje si to kupilaaa? Bas mi se jakoo svidaa...
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji