Joooj Dunya, super za informacije! Dojmovi mi se cine puno bolji nego moj 1.dan na Vinogradskom tecaju
Ma ja se vec vidim na Sv.Duhu, uopce ne znam sto bi me vratilo natrag u Vinogradsku. Kada sam zbrojila SVE dojmove od tamo, pa prosla u glavi iskustva svih frendica koje znam da su rodile tamo - s vezom i bez veze, sve od reda su bile na dripu, sve su rezane, a ovoj koja je imala vezu je cak radjen i vakuum i ono nalijeganje na trbuh, kao i jos jednoj. Jos kad i je primalja rekla da sve ovisi o smjeni u koju upadnem, a i doula ima puuno bolja iskustva na Sv.Duhu... S obzirom da sve nade polazem u pripremu za porod s njom, onda cu radije tamo gdje ona ima pozitivna iskustva.
Sto se tice Q&A, i na ovom nasem tecaju je bila slicna situacija.
Jooj da, potvrda s tecaja. A valjda priznaju i s drugih mjesta, pogotovo iz drugih bolnica.
Abies, daj ako ces zvati pitaj pliz i za opcju DZ-a i za opciju bolnickog tecaja. :)
Starim, i neni je termin na rodjendan Vidjela sam da hipp ima paket za blizance, a ostalima mislim poslati koji mail pa mozda dobijemo jos stogod.
Sto se SD tice, i moje je iskustvo jako pozitivno, kao sto su ti ispricali tako je i bilo. Dosla sam s malim razmacima medju trudovima, odmah mi nataknuli spavacicu i u radjaonu, busili su mi vodenjak, drip nisam dobila, malo su me zarezali, ali ja to poslije nisam ni osjetila, normalno sam sjedila. I stvarno te svako malo gledaju koliko se otvaras. Cak su mi neke studentice pravile drustvo iako mi do drustva i nije bilo, al su mi dodavale vodu i cak mobitel da posaljem muzu poruku.
Dobrodosle nove cure!
Ajme kako ste vas dvije meni super, uvijek neki edukativni post od vas :) Dunya, drago mi je da su dojmovi pozitivni! Ja sam npr jedna od onih koja ne bi puno pitala, što ne znači da me ne zanima, samo bi uzela sve dojmove i onda pitala Google, ne bi se sjetila ni pitati tamo. Ne znam, jednostavno sam takva...
Majo, spremila sam si oba linka koja si stavila, uvijek kad otvorima ovu tablicu sa težinama ispada da sam pohranjena, čak ni minimum ne zadovoljavam pa se dobro nasmijem, jer mršava definitivno nisam....ali ok, kako moj doktor kaže, ne ide u tebe, ali ide u bebu...
Malamimi, si možda gledala, pitala za onaj pojas za nisko nošenje? Mislim da ću ga kasnije naručiti pa ako imaš koje mišljenje za podijeliti...
Što se tiče susilice, mi imamo 2u1 zbog prostora, nikad ne djelim robu na dvije hrpe prije sušenja jer mi se neda a i sve to odradi kod mene preko noći, ali je zato i sve zguzvano kad je suho. Traperice su fakat zgužvane ko da ih je krava žvakala, a pamučne stvari se obavezno skupe. I mm su neke trenirke kratke. Košulje se ne usudim sušiti, ubio bi me da mu ih skratim, ali to se ionako brzo osuši na zraku. Nedavno sam prala baby robu i poludila dok s stavljala na susilicu, kao da ne trosim struju, nije hitno...valjda sam pola sata to vješala, kad se Maja rodi sve će ići u susilicu pod obavezno.
Sortiraj odgovore
Najstariji