Abies- vec sam ja dobila prehranu od 1800 kalorija pretprosli thedan i drzim se toga, samo sam si svaki dan priustila i nesto slatkoga... Nisam ni sumnjala da imam GD.. a kruh,peceno i masno sam vec izbacila od pretproslog tjedna...
Samo neznam kako je sa povrcem tipa paradaiz paprika..smijem li to jest ? Jer toga uopce nemam.na jelovniku, kao ni zelenu salatu...
Nemam link od konzuma.. danas vidjela na netu ...
Ja inace.ne peglam nikada, osim kosulje... Tako da parnu kupujem jer se odvajamo i necu imat uopce peglu... A i planiram robicu za bebu svakako peglat...
Za GUK profil mi nije nista rekao preko telefona , pitat cu ga iduci tjedan na kontroli pa cemo vidjeti...
Dobila sam info.od mamine sestrucne koja je u obadvije trudnoce imala GD da u Mulleru ima dosta stvari za dijabeticare pa cu skoknut danas po nekoliko stvari... i tako..
Sad idem ubit oko malo, taman sam rucala 100 grama tjestenine sa pilecim mesom 😂
Inaj, nije ti to tesko za premjestanje. Mislim, ima to par kg, ali nije toliko strasno Ja jos uvijek nosim sama peglu, stol i sav ves s kata u prizemlje kad peglam jer mi je tamo tv pa uz peglanje gledam i tv usput
došao mužić sa posla i ugodno me iznenadio buketićem crvenih ruža i fiiinom tamnom čokoladom sa 72% kakaa o kojoj pričam već 2-3 dana :) oprao suđe poslije ručka, izmasirao mi noge i pustio me da odmaram u krevetu... :)
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Bruna muzić je bas pazljiv svaka cast
Moj je bio na marendi i donio je poklone i meni i kcerci,iako sam mu rekla da nista ne mora
mare mene je tim više iznenadio jer nas dvoje od početka imamo dogovor da si ništa ne kupujemo niti za rođendane niti godišnjice, niti božić... dogovor je da obavezno moramo jedan drugome posvetiti vremena i pažnje.... baš baš je pažljiv.... i da stvar bude bolja, i mojoj majci je donio ružu i čokoladu :D
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Zumbul meni su bili spas oni riza stiropori (snack) i kao slatko misura keksi obicni i cokoladni. I ona dorina sa stevijom. Jer nezamislivo mi je bas svega se odreci. Al kad si u takvoj situaciji prihvatis to i brzo se naviknes na dijetu. Povrce smijes. Al pazi s kukuruzom i krumpirom. Preporuce batat al meni on bas i nije nesto.
Hhhm susilica bas i nije za traper :( to mi se najvise vrti plus majice. Zasad mi je ormar i registracija trosak. A susilica - sad ce ljeto pa nek ceka bolje dane
Abies, ne na zalost nije bas pogodno za traper. Nakon nekoliko mjeseci su mi sve traperice bile puno tanje, a neke koje sam i po godinu-dvije susila u susilici su mi se i poderale. Ja susilicu sad koristim samo kad mi bas nesto brzo treba biti suho ili ako vise na vjesalu nemam mjesta, onda stavim recimo posteljinu, rucnike i sl u susilicu i sve bude lijepo mekano
Vidjet cu koliko ce mi se dati vjesati tu malu robu od bebe ili cu to ubacivati u susilicu. Te male stvari se ipak ne koriste po nekoliko godina kao kod nas odraslih pa ih necu ni tolikoput susiti da bi se mogle poderati, a ona zimska plisana robica bi sigurno nakon susilice bila lijepo mekana
Pozdrav cure... kao prvo, svima vam želim sretan dan žena danas sam u Dm-u dobila super magnet, dijelili su...pise...ja sam zena, koja je tvoja super moc? :)
Nisam citala danas, pa cu samo kratko... imala sam jutros pregled...sve je super, kao sta mi je i ovaj privatni rekao... nije mi radila uzv jer kaze da se to ne mora svaki put, meni jos i bolje jer sam bila nedavno na 2 pa da ne bi bas stetilo previse...iovako sada osjecam bebicu svaki dan pa mi je lakse...dobila sam uputnicu i za ogtt, za neka 3 tjedna da idem...to je to od nas :)
idem vas sada citati polako...
Peppe
Susilicu za ves planiram uzet i ja, samo poslje ljeta.. sad imamo podosta troskova a i ljeto ce pa ce se to brze susit sve ... Tako da do zime planiram kupit... Moja mama ima susilicu i stvarno super stvar... Rucnici su odlicni kad se suse u susilici , traperice ona ne stavlja u susilicu...
Abies- svakako cu ic u Muller pa vidjeti sta imaju.. Ti rizini kakti keksi- meni je to stiropor 😂 jer me na to prvo podsjete, je ok okusa... Ali ako smijem to jest, super.. Naoruzat cu se s tim... hehe
Sortiraj odgovore
Najstariji