Miska....i meni je ovo bio 1 sajam pa sam mislila to će biti hala puna štandova i prezentacija - kad ono par izlagača sa većim izloženim stavrima (komode, hranilice, viperi i tako to) te robice...u sklopu tog Centra u Brodu je dućan Magic baby pa su oni imali izloženo i ispred svog dućana - i samo ta dva dana je popust aktualan...to je to...mislim da će u West Gate biti to puno jače i bolje, tj. neusporedivo s ovim...ja nemam više potrebu ići nikuda...samo moram prelistat kojih 300 str u rikverc da vidim što nositi u bolnicu za bebu i sebe i što mi nedostaje kod kuće za Miu...neću forcat kupnju - imam ja još 3 mj fore :)
Abies...istina za Pholcodin - rekao mi dr Radončić da će beba biti uspavanija - i je...mirnija je bila ta 2 dana što sam koristila 3x dnevno , pa sam stala s kašljem i prestala ih koristiti....a antibiotike krenula danas...samo mi fuj jer znam da ću gljivice dobiti 100%, a to me ubija....
Pozdrav cure,
čitam vas već neko duže vrijeme, ali stalno strka na poslu, doma dvije curke pa da vam se napokon i priključim! Ako me primate inače mi je termin 25.06. i čekam treću curicu
super ste i baš mi je gušt malo predhnut na poslu i pročitati vaše novosti
Sanjarka u principu jedem zdravo i više malih obroka, što prije nisam ni mogla radi posla pa sam valjda zato i natukla masu kila.
Saralina parna postaja je otkriće, bar meni. Ja zavjese operem objesim i onda sa parnom prodem i opeglano.
Sve samo sa jedne strane, nema okretanja, namještanja..
Ma ludilo, pogotovo sad kad će trebati svu tu baby robu peglat.
..da nema nade, srce bi prepuklo..
Inaj DA! Ne pritisces, jednostrano peglas...uzivancija. Iskesiras se al vrijedi.
Curica*3 wellcome! Treca cura stize super :)
Inaj, pegla ti ovisi o tome kako ti je navika peglati. Ako skupljas ves i onda od jednom peglas cijelu kosaru (ili dvije-kao ja ) tu ti je parna zakon! Ja recimo majice ne moram peglati s obje strane pa sam duplo brze gotova nego da s obicnom peglom svaki rub s obje strane moram peglati.
Sad, ako ti je navika uzeti robu iz ormara i peglati svaki komad prije nego nesto obuces onda je u svakom slucaju prakticnija obicna pegla jer ne trebas cekati vodu da se zgrije.
Ja osobno ne volim bas obicne pegle jer me uvijek nekako strah da cu nesto spaliti
A s pegle na susilicu. Ima koja? Jel se isplati imat? Sto nd susiti u njoj?
Ok, onda cu malo pricekat pa kad moci kupiti si parnu, a ono peglam nekad po jednu, nekad po dvije tri masine vesa, kak me potrefi....i da odjeca mi bude presusena pa mi je tesko i peglati....meni je klasicna pegla zakon jer sam nekad peglala u spavacoj nekada u dnevnoj, jel su teska ta parna postolja za premjestanje
Abies, ja imam susilicu i kupili smo je jer smo prije bili u malom stanu bez balkona i nisam imala gdje vjesati ves-u stanu mi se pocela nakupljati vlaga kad sam unutra susila. Jako je prakticna jer ti je za 1-2h sve suho i rucnici, puloveri budu lijepo mekani kad ih izvadis, ali je katastrofa za traperice. Meni su se sve traperice unistile u susilici. Osim toga, ako zelis da ti roba ne bude previse izguzvana, najbolje je izvaditi odma iz susilice dok je jos sve toplo, neke stvari onda ne treba niti peglati ;). Ali ako zaboravis na to i roba ti stoji po par dana u susilici onda mozes biti sigurna da ces neke materijale (poput nekih kosulja) uopce tesko ispeglati koliko bude sve izguzvano.
Sortiraj odgovore
Najstariji