Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    07. Ožujak 2016. 22:58

Super vijesti s kontrola. Mare jedva cekam tvoj izvjestaj. 
    Laku noc i pomazite trbuscice i curice i djecake

Aurelija
    08. Ožujak 2016. 07:06

Mare, super za ginekologa! Čekamo izvještaj

Dunya, samo hrabro u renovaciju, s malom bebom je još sto puta teže nego sad! Ja volim rušit, zidat, bojat, slagat  jedva čekam krenut s uređenjem dječjom sobicom!

inaj
    08. Ožujak 2016. 07:18

Krepala mi pegla 😭😭😭😭😭😭,nakon dugih 7 godina, i to bas sada nije mogla jos koji mjesec pricekati😭😭😭😭

Abies
    08. Ožujak 2016. 07:28

Inaj ajoj...gledat to pozitivno sad ces imat bolju peglu :)
    Jutro zene majke kraljice!

CrazyPuppet
    08. Ožujak 2016. 07:49

Jutro curke, ja već kafenišem na poslu... budna sam od 4, što da kažem, spavanje je za luzere 
    danas bi mogao biti lijep dan, uživali smo u izlasku sunca vozeći se na posao, nadam se da nam konačno stiže to proljeće  jedva čekam vidjet malog Jožu na UZV-u, već ga sad lijepo osjetim kako me lupa, srce moje malo  
    Inaj i neka je krepala, bar ćeš dobit novu  ja mrzim peglat, puj puj... samo kad baaaaš moraaam
    imam trik za to, čim vešmašina opere, vadim veš van i lijepo ga posložim u košaru i ostavim da malo tako odstoji, onda ga viješam na štrik bez štipalica, i kad se osuši opet lijepo složit i poravnat - 90% stvari ne treba peglat... osim košulja i takvih stvari... moja pegla će živit vječno  

Tko je ono još danas na pregledu? Di je Sanjarka da mi kaže

Nadam se da vam je svima sunčano, i da uživate, sretno svima na pregledu danas!

Dunyasha
    08. Ožujak 2016. 07:56

Jutro zenske!
    Jeste se naspavale? Crazy koliko vidim, nije.. gadne su te nesanice bas, bas.. Ja se probudila i cujem mm kako dolazi iz setnje s pesicom i mislim si- ooo, pola 9 je, odlicno, konacno sam malo dulje ubila oko. A kaze mi on 7.15 je, ranije sam isao, da mogu izac s posla ranije.. O jbmt.. Nista od duljeg spavanja..
    Nama dns pocinje trudnicki ma Sv. Duhu, bas se veselim, nadam se da necu ostati razocarana.. 
    Javit cu vam kako je bilo. Poznavajuci sebe, imat cu 100 pitanja. Ali tko pita, ne skita! 😉
    Sretno na pregledima danas, Mare, super da si promijenila ginica, sad sto prije na pregled i javi nam sta su ti rekli!

Cro262
    08. Ožujak 2016. 07:57

Inaj, gledaj to s pozitivne strane, sad ćeš uzeti bolju peglu :) ionako ako se ne varam ove baby stvari treba peglati pa ti stvarno treba neka dobra pegla... 
    Mm naručio angelcare babyphone. Prepustila sam tu odluku njemu jer je panicar iako ne znam što njemu znači babyphone kad ništa ne čuje kad zaspi... Mislim da je ovaj
    http://www.angelcarebaby.com/item/international-video-monitor-with-two-sensors-pads-ac401-deluxeplus/#.Vt50WYEo_qA

Dunya, može li ti firma isplatiti neiskorišteni go nekako? Mislim šteta je iskoristiti ga, a šteta i da ti ga ne plate..ili ako se možeš dogovoriti pa da ga ipak koristis iduće godine...

Cure koje ste bile na pregledima, baš mi je drago da je sve u redu i da beboline napreduju! 

Ivfmommy, imam i ja taj problemcic, pogotovo zadnjih par dana kako sam na utrogestanu, stalno su mi mokre gacice, tj kao da sam se oznojila, užasno me nervira, pogotovo kad otvorim Google pa procitam neko loše iskustvo onda me totalno zbedira, ali na pregledu u cet je doktor rekao da je sve OK, pa mu vjerujem.

Kokolo, koliko god otoci bili predivni, život na kopnu je ipak meni prihvatljiviji, pogotovo s malom bebom. Brze ćeš do bolnice, nek ti zatreba nešto za bebu kupiti, društvo...

Dunyasha
    08. Ožujak 2016. 07:58

O i sretan vam Dan zena! Neka vas vasi muzevi i partneri paze kao i do sada, a oni koji bi to mogli i bolje, neka se sto prije prime posla!! 💪💪💪

mare1989
    08. Ožujak 2016. 08:16

Drage mame i trudnice sretan vam Dan zena 

Abies
    08. Ožujak 2016. 08:28

Bravo Dunyasha, sretan dan zena! Ja i zaboravila. Imam jednu molbicu, pitaj na sd jel muz mora proci trud tecaj kod njih ili moze bilo gdje. I jel se placa prisustvo?
    Bit cu ti jako zahvalna

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.