Majo tvoj Hermandibald ima duge manekenske nogice pa je i normalno da ih gura u rebra i super za shoping
ja ne kužim i dalje s čim i gdje moj malac mlati, najviše je aktivnosti u razini trbuha, i poviše, tu se čuda događaja hahhaha a dolje niže samo nastrada mjehur svako toliko
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka pas mater vjerojatno sam na neki drugi mislila... Ko će se sitit I mene isto probudila krupa, ujutro sve neke kokice po dvorištu
Malamimi koliko sestra ima godina?
Ja sam bila teška pubertetlija 16 godina kad je moja sestra rodila... I s obziron da je ona u Zadru, a ja u Splitu, previše je očekivala od mene, a ja tad još ni bebu nikad u rukama nisan držala... Imala je valjda neku postporođajnu depresiju i urlala je na mene kao da sam joj služavka Probaj je lijepo zamoliti ako je mlađa jer ja većinom nisan trzala na sestru baš radi stava prema meni... Ah ta mladost
Jutro, evo i mene konacno. Vratila se jos malo u hr na cuvanje kod svojih haha, naravno kisa me docekala, ja stvarno ne znam od kud vise pada!?
Zumbul koja je tajna da ti prezive te orhideje? Meni svaki put kad ocvjetaju zgnjile listovi i otpadnu, vec sam valjda 5 bacila!?
Ja sam se malo umarala ovaj tjedan, radila inventuru po stanu i sad kad dragi napokon dode krecem s temeljitim ciscenjem i bacanjem svega, ne mogu vjerovat koliko smo toga dovukli u 2 godine! Krecemo i u aktivno trazenje i kupovinu zemljista tako da mi nece bit dosadno
Rastu te vase busice bas lijepo, moja je stala tamo 13 tt i ne mrda ili se meni to samo cini jer se svaki dan gledam!?
Sutra sam i ja na pregledu, tako da Sanjarka pisi i mene 😊
Dobro jutro zene!!
Vidim, raspisale se ohoho!!
Neka ste!!
Zabice, bome se vidi razlika u buski, a nije ni mjesec dana proslo!!👏👏
Malamimi, suuper je potpora ta tvoja sestra... 😕😕😕😕 Jel bi imalo smisla da joj napomenes kako bi bilo lijepo da ti dode na kratko pomoci?
Sanjarka, tvoj trbuh bas narastao isto!! 💞💞💞
Cro, ajde neka si i ti pokazala svoju loptu i neka sad sve cure znaju da je Maja 💞💞💞 u pitanju!!!
Jel da je milina popiti kavu u miru?
Ja ponazivala sve majstore, sad nastavljam s pakiranjem suda i svega ostaloga iz kuhinje. Ali polako i bez naprezanja. Sto necu moci, rijesit ce muzic! A bome od sutra i bake dolaze u pomoc. Jer ja jednostavno vise nisam u stanju cijeli dan skakutati okolo, pakirati, nanasati...
Radovi nam krecu za otprilike 7-10 dana i do tad sve mora biti spremno s nase strane.
Uf, uf... Vec me sad fata panika. 😂😂😂
Majo, nasmijala si me. Mozda su se udruzili pa zajedno guraju. I ja to pomislila za seku. LEvo dobila sam odgovor: Sad ne stignem, doci cu sutra. Sto bi mm rekao, pametnom dosta.
A mi jos u Ikei nismo bili, valjda je nama sam zapada daleko haha. Kakve su ti pelene? 70*70 mi nekako neobicna dimenzija. A reebala bih nadokupiti jos par jer dvije guze su to ipak...
Ma bude nasa malamimi se snasla. Bajke bojanke kocke.... a i curice bi trebale biti mirnije od ovih ko moj nijna kornjace. Nevjerojatno al klinci shvate da je mama "bolesna" pa se primire. Izdrzi se sve. Meni tesko palo kad mi je mali bio bolestan, a ja ga ne smijem nositi tj podici. I sad mi je to tesko, sjedne mi u krilo mazimo se al nije to ono. Samo zivce treba sacuvati za bebe i sebe
Jutro trudnice...
Buše su vam predivne ja i moja cura još u krevetu gledamo kockicu haha
Sviđa se i ovom čudu unutra jer lupa od ranog jutra...danas muž dobiva plaću pa ćemo vidit za 3d i privatno...
Ja srećom prespavam cijelu noć samo ujutro oko 7 idem piskit 💜
Dunya o da narasla sam bome, jučer me na jednom ročkasu pita jedna mama a kad će bebač, brzo vidim eto ja pred porod što se drugih tiče
a ti si nam dužna slikicu btw
i samo polako bez frke, sve će te vi to riješit
Miska uživaj u hr
a ovo tjedni pregledi:
Pon- Zabica
Uto- Crazy,Miska
Srijeda- Ja i Vjeverica…..
ovako nam bar neće ni jedan promaknit
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka, sad ces na uzv vidjeti kako je centriran u trbuhu, pa ce ti biti lakse raspoznati di je sto. :)
Malamimi, tetre u super kvalitetne, a cijena je okej. Od ovih žena što ih koriste (i) kao pelene se nitko nije žalio da im je valjaju.
A dimenzija jest manja, ali ih ionako planiram koristiti za tetranje samo u početku, pa mi i odgovara da su manje. Kasnije cu mpp.
I ja sam na zapadu, ali u Ikeu se nije nikad problem zaletiti Ja ju stvarno volim.
Sortiraj odgovore
Najstariji