Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    07. Ožujak 2016. 09:53

Cure stomacici su vam super,sve ste zgodne

Malamimi
    07. Ožujak 2016. 09:53

I da, Abies, bas se veselim staviti jos dvije sjedalice u auto. Bit ce nas pun auto

Sanjarka88
    07. Ožujak 2016. 09:59

Malamimi a je ti neka sestra o rekla bi ja svojoj što je ide... bar bi njoj mogla. No nismo svi isti i ne razume svi sve.... što da ti kažem. Kad ti mužić dolazi kući? Pokušaj nekako da se curka zabavi s crtićima ili što je već može okupirat, a ti lezi čim više.

Starim u Gap ušla i izašla... ma da ništa posebno. Btw. Sandrich gdje si ti vidla h&m?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Abies
    07. Ožujak 2016. 10:04

:D  joj to moras slikat kad dodje vrijeme Malamimi. Jos mogu shvatit da ih naguras al zakopcat... bas guzva.
    A i bas mi te zao sto si solo doma. Mene vrtic spasava. Al shvacam te. Za rockas prosli vikend moja seka sjedi ko kraljica, gosce mi donijele tanjure u kuhinju (meni to puno znacilo) na kraju dana muz bi cetveronoske u krevet, a ja prvi put nateklih nogu. Uh... a klinjo na federima danima od uzbudjenja

Malamimi
    07. Ožujak 2016. 10:05

Sanjarka, to sam od nje i ocekivala. Cesto mi to priredi. Stalno si ponavljam da joj necu nista pomoci kad ona bude trudna i s bebom. Al znam da to nece biti tako...nisam takva. Muz dodje do 5 zadnje. Evo crtici se vrte, napravila sam joj tjesto pa mijesi pitu. Imam jos nekih rezervnih ideja kad joj ovo dosadi. A valjda cu se i ja otkociti!

Cro262
    07. Ožujak 2016. 10:08

Sanjarka, malo je čudno biti doma na radni dan :) ali ovo ispijanje kave u miru je stvarno nešto predivno. Dobro mi je m rekao, kaj se sad odmoriš odmorila si se, za par mj više nikad nećes imati takvu priliku. I stoji! :) btw super izgledaš, trbuh je  

Malamimi, ja sam si isto razmišljala kako bi bilo da mi je ovo druga t i da sad imam malo dijete doma, pa kako onda mirovati? Vjerujem da uopce nije lako! Kad ti već neće sestra pomoći, nadam se da ćeš sa što manje izgubljenih živaca ovo uspješno izdržati...

zabica25
    07. Ožujak 2016. 10:11

Hvala vam cure :)
    Kod nas snijeg 

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Majadila
    07. Ožujak 2016. 10:11

Cure 

Krasni trbuščići, kako samo rastu! 
    Moj Hermandibald se samo rasteže, noge gura pod rebra, presladak mi je. Jučer sam potrpala sestru i mama u auto i pravac Ikea, po kadicu, tetre i držač pelena. Gužva na blagajni, a ja lijepo preko svih, dečka koji je taman bio na redu pitala jel smijem ja naprijed sa svojim trbuhom, i bila gotova za čas. 
    Imaju tamo 2-3 blagajne za trudnice i invalide, tj. oni imaju prednost, pa ako se nađete u Ikei, slobodno napravite isto ovo.

Cro, krasno ime ste izabrali, što reći.  

Malamimi - misliš, ne znaš u sto je upro nogama, glavom ili cim vec - i tko! 
    Inače, ja sam uvijek za direktno tražiti pomoć ili reći već što se ima za reći. Istraumatizirana sam još od šifriranih razgovora sa svojom mamom - i dan danas su to stalno neke šifre i stalno bi čovjek trebao čitati između redova, i onda kada naravno ne pročitaš, onda je drama... Već godinama na to njeno ne reagiram i čim krene prekinem ju da mi ili kaže crno na bijelo ili nek se uopće ne trudi. 
    Ponekad i sama prepoznam taj njezin način kod sebe (jbg, usadi se to oćeš nećeš), najčešće u komunkaciji s dečkom, pa se u mislila ošamarim, resetiram, tražim naglas jasno što trebam i onda je to to. 
    Na tvom mjestu bih jasno zamolila sestru da dođe, ovako je ona vjerojatno pomislila da trebaš suosjećanje i to ti je i ponudila. :)

Sanjarka88
    07. Ožujak 2016. 10:12

Cro pametno ti muž govori, prešaltaj se na odmor i uživancija mood

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

mare1989
    07. Ožujak 2016. 10:14

Malamimi znam kako ti je,tako mi je bilo kad sam bila sa drugim trudna a kcer imala 18mj,nikog nisam imala da pomogne.Sad su bar veci pa se zabave skupa koliko toliko,makar malo mogu odmoriti.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.