Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aurelija
    03. Ožujak 2016. 11:31

haha Kokolo, sekundu zaksnila s postom  hvala, i nadam se napokon sutra saznat vise!!!

Sanjarka88
    03. Ožujak 2016. 11:36

Teja sretno s nalazima OGTT-a vrijeme je ubitačno, nedaj se!

Starim kažem žalosno eto šta kažem, zaista nemogu virovat da postoji osoba koja će vratit poklon iz tih razloga
    tek sad si gotova s mogućnosti depiliranja? dobro si onda i gurala

Aurelija trbuh ti je predivan ne zamaraj se veličinom, nego uživaj što se možeš brijat neometano

Kokolo baš mi to treba, komad guzice da izgledam ko žensko i od straga imamo dogovorenu zamjenu

Što je ovo vani? spustilo se zemljo na nebo

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    03. Ožujak 2016. 11:37

zemljo na nebo??????????????

ok

Mama3put
    03. Ožujak 2016. 11:38

Aurelija to se danima vrtilo po fejsu pa tek onda stiglo u novine i na Tv,nije izmisljeno

Super ti je busica☺

Bruna257
    03. Ožujak 2016. 11:39

Pozdrav cure moje...
    Sugavog li kisnog i burovitog vremena :/ al nama svejedno dobro-eto stigla nam mala Eva jucer, nakon carskog reza :) sestricna je super, beba jos bolje, mala crna cupava bucka :)

Aurelija buska ti je najtaman... :) bas si zgodnicka :)

Inace mene danas glava rastura, a k tome imam prist u uhu od kojeg me cijela lijeva strana strana boli, lice, vilica... Koma..... Inace,curka lupa,najaktivnija raaano ujutro i navecer... Sad vec tocno osjecam kad se okrece :) zvrk nas mali... 💖💗💞

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Sanjarka88
    03. Ožujak 2016. 11:44

Bruna čestitke na prinovi prekrasnog imena, nek je živa i zdrava!

uživaj u baby pokretima

Aurelija
    03. Ožujak 2016. 11:45

Sanjarka, stalno kukuš, najprije kolko kila imas, sad bi guzice heheheh  ne može to tako  lol
    Starim, nisam to vidjela prije.. A šta se ima komentirat, glupača žešća! To su uostalom dobri pokloni, u vrijednosti 200-300 kn za prijateljice iz razreda...danas si teško koji roditelji mogu priuštiti takvo razbaivanje poklonima. Iskreno se samo nadam da to nisu prava imena tih curica, jer njima je vjerojatno najviše bed u cijeloj situaciji...

• kokolo5
    03. Ožujak 2016. 11:48

Bruna cestitke na novom clanu obitelji! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.