Jutro ljetnice...vidim da nas sve opako amnezija hvata, jedino što sam zapamtila je "bravo majstore" od Malamimi hahaha i odvalila se!
I super su vam buše svima, nekom velike, nekom male i opet koliko vidim nikako dobro, mi koje imamo male bismo htjele veće i obrnuto jbg!
Annabella čestitke na curi!
Starim, također čestitke na nećaku/nećakinji (da me ubijes ne sjećam se!)
Meni neki dan stigao paket od Hippa, mislim da u roku mjesec dana. Unutra čarapice, vlažne maramice i čaj. Dobila i chicco bon 100 kn, s rokom 30.03.2016 :S !?!? Ako nekom treba, mogu poslati, ja to neću iskoristiti
Teja 😑 bit ce bolje
Bas,gdje je betty ?
Sta kazete na onu glupacu sto je vratila bon od 200 kn iz H&M prijateljici od kceri,sto je dobila za rodendan, jer ona ne kupuje tamo!?
Trebala joj je onda poslat Bonton😑 jaooo kakvo je to preseravanje pa da covjek ne povjeruje...
P.S gotovo i s mojim depiliranjem "tamo" ne vidim nista vise
E i hvala svima na cestitkama za necakinju😍
Ja jedva cekam da moj svrco izade i lezi kraj mene 💕💕💕💕💕
Jutro iz kišovitih Tučepa... Vani je užas... Teja javi rezultate...za koliko uopće bude gotovo?ja idem vadit u pon...
Abies dobro došla :) kasnim hehehe
Ovo moje buba od ranog jutra...zezaju svi da je nogometaš hahah
Starim, jel ne mislis da je to sve skupa izmisljena priča? Mislim, znam da takvi odvratni ljudi postoje, nego mislim da je izmisljena za potrebe kolumne... mozda nisam cijeli kontekst pohvatala, nemam pojma!
I mi smo danas točno na pola! sticker nam brza jedan dan, imamo točno 20 tj i tim povodom moja prva slika "trbuha" koji mi i dalje izgleda kao da sam se prejela ćevapa Ribi, Peppe, da imate s kim uspoređivat
. Sto se tiče kilaže sam na +4 kg. Kad sam vidjela zadnju sliku od Majadile skoro u 30 tj, postalo mi je jasno da ću još dugo iščekivat TAJ trbuh
Ps, Peppe, vidjela sam da mi navijaš za curicu, ne bih se bunila hehe, jedva čekam sutra!!
Aurelija ti si sutra na redu za pregled i trebala bi saznat spol, ako sam dobro zapamtila? Sretnooo
Sanjarka SAMO DAJ!!! os ti komad guzice?
Starim ajmeee kosa mi se bila digla na glavi dok sam to citala! Nisam znala da takvi snobovi stvarno postoje zao mi curica, i jedne i druge...tuzno
Sortiraj odgovore
Najstariji