Starim i ja trazim uzalud popis ducana Javi dojmove ako budes isla! Mi smo danas trebali putovat, ali nista od toga
a za elevit...nisam ga skroz bojkotirala, pijem ga svaki drugi dan i dobro se osjecam. Prosli put sam uzimala pobozno svaki dan, a opet mi se dogodila i slama na glavi, otpala kosa i ispucani nokti, grozna koza, i sve te divne nuspojave Zeljezo moram, s tim se ne zezam,ni s magnezijem, ali ovo drugo je bonus...pazim najvise da zdravo jedem
ne pada mi na pamet se izgladnjivat.
I ja Prenatale svako drugi dan, magnezij svaki dan i to je to osjećam se dobro, iako valjalo bi krvnu sliku provjerit
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Vezano za strije i zaposlene, držite si uvijek jednu kremicu na poslu. Ja sam se uvijek u pauzi znala ic nasaftat u wc. Ili ako sam osjetila da busa svrbi, odmah pravac wc i mazi. Dosta mi je na rasta o trbuh i zasad nijedne strije. Još. I nadam se da ne bude. A inače sam im sklona. Ali stvarno sam masna od 0-24
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Jutro curke
Ja isla radit ogtt, i nakon drugog vadenja sve ispovracala, stvarno nisam vise mogla doslo mi slabo i eto nisam vise mogla izdrzat, bas je fuj osjecaj to piti, kad se samo sjetim
A i danas me svi pitaju di mi je trbuh?Al meni je bitno bitno da se malac svaki dan javlja i lupa i da ja znam da je sve oke s njim...
Još ova hladnoća,kiša i vjetar vani dodaatno pokvari raspoloženje, bas sam sva neka kmeee..
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji