Sanjarka, svaka čast na moždanim vijugama ako nemaš šalabahter, ja nisam bila neka od pamćenja ni prije trudnoće. Stavi ime na listu, lako promijenit ako se u međuvremenu predomislim.
Vjeverica - nosiljka je Close Caboo carrier, ja sam inače kupila od organskog pamuka, koštala je oko 600kn, tirkizne boje, a sad ne znam jel još imaju baš tu isto ili je to već neki stariji model. Evo ti link http://www.eko-butik.com/nosiljke/ringslingnosiljke
Marama ili nosiljka je super stvar. Ja imam maramu. Mislim da sam do 2,5god koristila.
A sanjarka ce nam kad tad priznat da negdje vodi biljeske i alarme.
Cro ti si iz zg? Mozda budemo cimerice u rodilistu
Jutro
Opet sto ispisanih stranica
Ja cu zbog ovog vremena zavrsit u podrumu Firula
Danas se otvara Mall of ST i strasno me nervira sto nigdje nema popis svih ducana😠 inace nikad ne idem guzvat se prvih par dana al danas bi mogla
Slikice busa su sve vauuu a Maja nas ubija u pojam svojim drugim stanjem koje uooce ne izgleda kao "drugo stanje"
Htjela sam jos prije par dana osvrnut se pa zaboravila,vi koje izbjegavate pit Elevit i druge vitamine plakat cete kad rodite i osjetite manjak svega u organizmu pa ostanete bez pola kose,rascvjetanih noktiju,anemijom,strasnim manjkom energije... ne se zezat☺ svima su nam problemi kilogrami al daba vam bit mrsave a bolesne
9 mjeseci se mijenja tijelo i nemojte ocekivat da ce mu 3 trebati da se vrati u normalu ma sta jeli i pili
Imat cemo citavu vjecnost da budemo kosturi😉
btw. prijavljujem nagli rast cica
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Starim ajde ti pa javi nama ostalima koji dućani sve imaju
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji