Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CrazyPuppet
    03. Ožujak 2016. 09:51

Sanjarka, svaka čast na moždanim vijugama ako nemaš šalabahter, ja nisam bila neka od pamćenja ni prije trudnoće. Stavi ime na listu, lako promijenit ako se u međuvremenu predomislim. 
    Vjeverica - nosiljka je Close Caboo carrier, ja sam inače kupila od organskog pamuka, koštala je oko 600kn, tirkizne boje, a sad ne znam jel još imaju baš tu isto ili je to već neki stariji model. Evo ti link http://www.eko-butik.com/nosiljke/ringslingnosiljke

mare1989
    03. Ožujak 2016. 09:58

Annabella cestitam na curici

Abies
    03. Ožujak 2016. 10:01

Marama ili nosiljka je super stvar. Ja imam maramu. Mislim da sam do 2,5god koristila. 
    A sanjarka ce nam kad tad priznat da negdje vodi biljeske i alarme.
    Cro ti si iz zg? Mozda budemo cimerice u rodilistu

Mama3put
    03. Ožujak 2016. 10:05

Jutro
    Opet sto ispisanih stranica 

Ja cu zbog ovog vremena zavrsit u podrumu Firula

Danas se otvara Mall of ST i strasno me nervira sto nigdje nema popis svih ducana😠 inace nikad ne idem guzvat se prvih par dana al danas bi mogla

Slikice busa su sve vauuu a Maja nas ubija u pojam svojim drugim stanjem koje uooce ne izgleda kao "drugo stanje"

Htjela sam jos prije par dana osvrnut se pa zaboravila,vi koje izbjegavate pit Elevit i druge vitamine plakat cete kad rodite i osjetite manjak svega u organizmu pa ostanete bez pola kose,rascvjetanih noktiju,anemijom,strasnim manjkom energije... ne se zezat☺ svima su nam problemi kilogrami al daba vam bit mrsave a bolesne 
    9 mjeseci se mijenja tijelo i nemojte ocekivat da ce mu 3 trebati da se vrati u normalu ma sta jeli i pili
    Imat cemo citavu vjecnost da budemo kosturi😉

Sanjarka88
    03. Ožujak 2016. 10:06

btw. prijavljujem nagli rast cica

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    03. Ožujak 2016. 10:07

Starim ajde ti pa javi nama ostalima koji dućani sve imaju

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

vjeverica8
    03. Ožujak 2016. 10:15

Hvala Crazy 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.