Čekaj ozbiljnooo hahaha... A ja nemam pojma kako nitko sa foruma izgleda :( Znam vam samo trbuhe Ste vi bili oni koji su se igrali na šljunku?
Evo i mene!
Dok procitam zaostatke vec polako i zaboravim sta se pisalo.
Mare, obavezno privatno na pregled, pa kakva je to doktorica koja te pregleda u 10. tt i onda tek u 17?? A sta je s probirom, s nuhalnim?? Boze sacuvaj..
Cri, da to su te tetre iz Ikee, uzet cu onda to jedno pakiranje. Sarlina, nisam uzela jos na kraju nista od tetri, jer sam nasla u nas dom platno za 13 kn/metar a u pamigu je 16/m, pa cu otici u nas dom. To odgadam maksimalno jer nas ceka renovacija kupaone i kuhinje sad kroz koji tjedan, a inda se iseljavamo iz stana, pa bih sto manje toga sad u stan unosila da se ne prasi kad krenu radovi. To cemo pred kraj 4. mjeseca kupiti i porubiti. Bit ce valjda okej.
Inace, tetra platno ima i u nami, dns bila tamo, tamo je 22 kn/m, i jako je gusto, ja bih rekla da je, zapravo, kao kaliko pelena... No ja bas hocu tetre.
Pregled nam je super prosao!! Malecka ima 1110 gr, bedrena kost 5,2 cm, glavata je i trbusasta. Uglavnom, velika je. 😂😂
Jos uvijek je glavom dolje, nadam se da se nece odluciti okretati u zasnji cas.. Dobila sam dosta kila, 8 sveukupno, ali sestra je rekla da cu do kraja jos dobiti mozda 5-6 pa okej, to ne probija moju granicu od 15. A s tim zbilja mogu zivjeti.. Tak i tak mi je zbilja sve u trbuhu i cicama.. Guza i noge ostali isti.
Stavljam vam sliku da vidite curicu. Na slici se vide nosnice snimljene iz zablje perspektive, otvorena usta i jezik unutra. Djevojka je bas izrazito gutala kad smo se snimali, pa nam je dr isprintala. Inace, ustasca su joj toliko pravilna, na uzvu nam pokazala gornju usnu, kao da ju je netko obrubio olovkom za usta. Pravilna i punasna...
Ova kvrga koja mi se javlja s desne ili lijeve strane trbuha iznad pupka je njena guza, a licem je okrenuta prema mom trbuhu. Etogac. 💞💞💞💞💞
Moju sliku dobijete kasnije, nikako da se uslikam..
Dunyasha koja velika cura Predivno!!
Starim Ahaaa... Jer bila je još jedna cura sa sinom pored, a ja ništa ne vidim od sunca kako nemam naočale Kao da se trudim dobit bore šta ranije od pustog sunca. Je smo mi splićani posebni, čim sunce izađe pohrlimo svi na žnjan.. I to na iste plaže
Duny super za pregled,buckasta beba💕
Sandrich ona druga sa sinom nije bila trudna😊
Da,svi ko gusteri izademo na suncanje odmah
Dunya pa čovječe ti imaš jednu velikuuuuuu slatku curku u buši mašala!
Pa dobro nije strašno ajde, to si dobila samo 2kg od zadnje kontrole? ili sam ja nešto pomješala?
što kaže sestra, zadnje tromjesječje 5-6 se dobije ha?
znači curka se lipo smjestila neka neka, nek i tako ostane do kraja s obzirom da je dole dali te tucka po mjehuru? neznam kako da prepoznam kako je moj junior okrenut?
Kontrola opet za 4tj ili?
Splićanke joj kako vam zavidim na šetnjama po suncu uživajte i za nas koje radimo
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja odoh doma ne mogu više sidit Dunya čekamo slikicu
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Starim Ooops... My bad
Sanjarka budemo budemo! Ja sam tako sritna šta ne radim, živim za sunce i šetnje al doć će mi posli sve na naplatu
Dunya koja cool fotka!! baš je originalna
Sanjarka šalabahter? što je to?
Cure super su vam svima bušice!!
Sortiraj odgovore
Najstariji