Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    02. Ožujak 2016. 12:03

Miska drago mi je da si se javila,baš sam se pitala di si

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

iva1989lea
    02. Ožujak 2016. 12:06

Malakoza predivna buša...
    Starim Čestitam na nećakinji :) 
    Mare ta tvoja gink je stvarno neki poseban slučaj ko i moja...Meni se nekad 4tj čini predugo a ne toliko...nije normalna...
    Ja idem u pon vadit nalaze tj ogtt ...drz te fige...

uykmyjh
    02. Ožujak 2016. 12:11

Ko će vas sve pohvatat 

Pisala sam upravo bibliju na mobitelu i nije mi reagiralo na "pošalji" 

Sanjarka imala sam 42 kg 2 mj prije trudnoće.. Na 158 cm visine... Trenirala sam svaki dan i niš se nije hvatalo za mene. Bila sam ko suhi list na vjetru  Al dobro mi je stajalo.

Cure koje se nemožete čekati uzv, odite si kod privatnog gin ako si možete priuštiti. Da vam otkloni sumnje ako ih imate, a i da vi budete smirenije i opuštenije kad znate da je sve u redu.

Šta se shoppinga tiće, ja se moram suzdržavat jer ću dobiti stvarno puno stvari pa da ne bacam novce... Svako malo naletim na nešto od čega se rastopim, al znam da nesmim još ništa dok ne vidim šta ću sve dobiti...

Tetre... Ja još neznam ništa o tetranju pa se nadam da će mi starija sestra kasnije uskočiti i sve pokazati. Idem laganim tempom, jer znam da šta prije krenem u nabavu ičega da će mi duže trajati čekanje bebača. Da me on svako malo ne udre zaboravila bih da sam trudna 

Malakoza lijepo 

Nove cure sve dobro došle! Ja većinom upijam sa strane i guglam na svaki novi pojam, od mene nećete niš pametno čuti :D

A u vezi šalabahtera... Mogla bi i ja početi, stvarno se čudim kako se sanjarka svih sjeti 

sarlina
    02. Ožujak 2016. 12:23

Kakav lijep dan curke :) Bar u Slavoniji....ja se bacila na pranje zavjesa, deka i ostalih nekih sitnica i kužim kako ujutro kao da nisam trudna...čak se nekad malo previše zaletim s poslom...
    IVF_mummy....ma ja se slažem s tobom oko svih pomagala koje su višak ili ne....i mi čekamo ovo zlato 10 godina i baš me briga za višak stvari....i mi ćemo imati tu komodu za previjanje, ali i kadicu na stalku....
    Starim...čestitke na prinovi...taman ćeš imati što maziti dok ne dođe tvoje :)
    FOTKE trudnica - ma predivne ste sve ...netko malu bušu, netko veću...sve je to meni super, ja oduvijek volim trudnice hhhhh...
    TETRE -  ja sam na 15 kom tek, ali čekam od Molly prvu isporuku AI2...
    Za današnje preglede držim palce  
    Mi idemo sutra u 17 h...danas nam je 25 tt...kako to juuuurii....

Cro262
    02. Ožujak 2016. 12:26

ok, odjedanupt mi samo padne na pamet da je Dunya pitala za tetre iz ikee...šaljem link:
    http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/60203764/

a stvarno sam sva smusena u trudnoci...zaboravljam, gubim se...

Ribi
    02. Ožujak 2016. 12:33

PeppePula ma da, nemoj se zamarat. svi smo mi drugačiji , ali to je sve u normali. baš sam pitala danas doktora za to , što on misli , da li je to puno , jer sam se i ja zabrinula od kud sad te kile a jedem normalno, ali eto , doktor kaže da se ništa ne brinem i da je to sve u granicama kako treba biti. 
    ja nekako od kad sam ostala trudna imam neki osjećaj da je curica :) vidjet ćemo na idućem pregledu da li će doktor moći 100% potvrditi. 

Abies
    02. Ožujak 2016. 12:39

Mare. Cudno da te nije ni na triple test poslala. Uzv u 11-13tt je isto bitan. Krvna grupa i slika. A s druge strane sto manje prckanja bolje za bebu i mamu. Ja od zadnjeg (predzadnjeg) pregleda imam bolove. Nakon tj dana bolova i max izlezavanja (uz bolove) doletila u ginekolosku. Sve ok imate vulvodiniju ha ha. Pa meni nije haha. Al sad je puno bolje i bitno da smo obje ok. Valjda me pri pulpaciji negdje ozljedio. A prvu sam trudnocu poludila. Svaki pregled u dz pa u vinogradsku. U vinog pitaju zasto sam tu kad je sve ok. Ne znam pitajte ko me poslao. A znam i jednu mamu koja je dosla u ordinaciju sa sumljom da je trudna kad je pocela osjecati bebu :) i sve super bilo. Nije imala mens od bebe prije pa nije ni znala

Abies
    02. Ožujak 2016. 12:44

Ps kilogrami. Dramili doktori oko mene. Dobila 20ak. 10 laksa dosla doma. Ovih 10 sam dugo jos cuvala, kad sam se vratila na posao u roku 3 mj nestalo sve. Sad sam na +10. Netko dobije par kg netko i 30. Oni se drze neke idealne linije. Ne brinem puno. Bitno da smo svi zivi i zdravi

ejic
    02. Ožujak 2016. 12:52

Cro262, ja jos od prije trudnoce imam problema s refluksom a to je jako srodno s zgaravicom tako da mislim da me nece to tako lako zaobici  Za sad je jos nemam, ali sam zato primjetila da se stanje s refluksom opet pogorsalo. Bas nezgodno kad pokraj nekog sjedis, a u grlu ti se pocinju stvarati zvukovi ko da se podrigujes na koje ne mozes utjecati

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.