Ojjj usporite, sat vrimena mi trebalo da procitam i vec sam sve pozaboravila
Prvo, nova cura (Aibes) dobrodosla!!!
MalaKoza, bas si prava trudnica, preslatko!
Malamimi i ti isto blizanci me oduvijek fasciniraju-kakav ti je bio osjecaj kad si saznala??? Pretpostavljam da su dvojajcani, jel?
Tko je pitao za kadu? Nakon svih tih dodataka, stalaka, pomagala... dosla sam do zakljucka da je najobicnija zapravo i najbolja! Ikea je zakon!!! Nije premala, moj dugonja jos stane sasvim komodno u nju i jos uspjeva radit svakakve kerefeke
Siroko povijanje sam kratko drzala, skoro nista, ali sam ga razgibavala i vjezbala pri svakom previjanju. Sam je pri spavanju drzao nogice u istom polozaju kao da je povijen, ko mala zaba Vec s mjesec dana smo bili na uzv kukova i sve je bilo super. Sad s curicom mislim bit malo dosljednija u tome jer su cure dosta sklonije displaziji kukova.
Sandric i Starim, mogle ste i na kavu
Starim cestitkeee na necakinji!!! Najbitnije da je sve proslo ok!
Dunya bravo za veliku curu! Slicica je skroz fora!
Evo i mene s pregleda...dr Mimica je pogodio svoju struku, definitivno! Zen-doktor, a tako sam se i ja osjecala dok sam bila tamo. I prvi put sam uspjela pitat nekog doktora sve sto me zanima bez osjecaja da ga zadrzavam! Curetak vec ima preko pola kile (palo mi na pamet ono pola kile djetetine, kako se jedna od vas izrazila ) , kaze da ima duge noge (nije na mene
) i jedva smo ju slikali-prekrivala je lice rukicama. Braco je bio veci pozer
Da, da, moja cura bas velika i smijesna!
Sanjarka, ja osjetim lupanje u mjehur ali nije tako intenzivno, pa mislim da bi s nogom jace osjetila. Tako da, ako te buba jako, moguce da je noga. A i kad guzu izbaci van bas se osjeti da je okruglasto.
Smijali smo se dns na pregledu ko nenormalni jer je mm u jednom trenu rekao, joj vidi joj oci i nos i usta a doktorica kaze: tata, to je trbuh, a ne lice. 😂😂😂😂😂
Tko ga ne bi volio??
Sto se tice kila, dobila sam toliko koliko sam dobila, ali ne mislim da sam nesto posebno debela, a i kila i pol minimalno otpada na nju..
Sestra je rekla da se tako dobije u 3. tromjesjecju, oko 5,6 kila. Naravno da to ovisi, ali Boze moj.. Ako sam u 27 tjedana dobila 8, onda necu valjda u 13 dobiti jos toliko?? A i ja nemam problem sa zgaravicom, ne stisce mi zeludac, tako da nesmetano jedem. 🍕🍕🍕😂😂😂
Aibes, dobro nam dosla!! Nadam se da ces uzivati s nama tu i da ce ti biti zabavno, imamo mi svojih dana, kad samo lupamo gluposti. 💞💞💞
Kokolo, super, neka cura raste Ne voli se slikati, to su cure, ne vole da ih se slika bez dozvole!! 😂😂 i da, to vec je djetetina!! Ja dns to rekla na pregledu pa me muz prekorio, da kako to ruzno pricam o curii! 😂
Ja ju, po novom zovem Nika Marla. Da se navikne na oba imena. 😉😉
Vjeverica, prekrasna ti je busa!!
aaaaa, Dunya, kako fora slika! Bas mi je drago da je sve super i da cura napreduje. Nas sutra ceka pregled, pa cemo vidjeti koja je glavatija i dubmastija
Ova naša ludica je pocela redovito lupati i ometati me na poslu, po cijele dane bi mogla gledati samo trbuh kako mjenja oblik. Bas me zanima sto to ona radi unutra. Btw, ne znam kako si izgledala prije, 8kg zvuci dosta, ali stvarno ne izgledas ni malo debelo, tako da se ne bediraj
Sanjarka, ja vec dva dana jedva sjedim po cijele dane na poslu, leda me danas rasturaju, ova luda divlja, sad idem van sa pasicom i mislim da se ne vracam iducih sat vremena doma. A sad kako je nasa curka okrenuta nemam pojma, samo znam da me zgaravica pere po cijele dane, polulezeci polozaj mi ne pase, od sjedenja me bole leda, kad lednem zgaravica...mislim da vec lagano ludim a jos "samo" tri mjeseca treba izdrzati...
Vjeverica, slika je mrak! Lajk it!
Vjeverica, Malamimi, ejic, MalaKoza - trbusi su vam stvarno predivni.
inaj, nemoj mi kleti Međimurje :)
Abies, dobro došla.
Dunja, kako je bilo na pregledu? Možda sam preskočila post
Starim, čestitke :) :) :)
mare, 2 mjeseca bez da vidiš bebicu...ja bih poludila :)
danas mi je stigao Novalac paket - visinomjer. Danas sam bila s Marie4 ma kavi, družile smo se malo...super je bilo
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Hvala svima na dobrodošlici. Nadam se da ćemo si puno pisati, bodriti jedna druge.
Eto mene zanima kako da dodam stickere. Baš su mi fora
Jao jao kolko tipkate!
Vise ne znam ko je sta rekao, pitao, komentirao, dosao, rodio...
Super slikice, super pregledi!
Ima nas puno ovaj tjedan, moj je u petak. Ja imam pauze od 6 tjedana izmedju pregleda. Ali od kada osjetim ovog svog cirkusanta, nije mi bed cekati. Dapace, bas mi vrijeme brze prolazi od kada ne krizam dane ko u prvom tromjesecju
Ok Majo, u soku sam! Tvoj mali/mala i dalje stoji ko paukic prikeljen na tvoju kraljeznicu...ti definitivno jos uvijek vidis svoja stopala! Pa kako to da imas pauze od 6 tjedana? Meni su cca svaka 4 tjedna, i bas sam se pitala kad postaju cesci... btw, super izgledas!
Sortiraj odgovore
Najstariji