Sanjarka88 bila sam sa 8tj kad sam saznala i sa 10tj jer jako povracam nista ne mogu ni pojest ni popit da mi da infuziju.i od tad cekam za dalje pregled.
Sanjarka, ma nebi ja izdrzala da ne ubacim u sebe bar neku sitnicu, ali ja to ne smatram nekim obrokom vec onako-usput
Ja si oko tih prematalica sve vise mislis-sta ce mi to? Kuca nam na kat (na katu kupaona i spavace, a u prizemlju dneva, kuhinja i ostalo). Tokom dana se vecinu vremena zadrzavamo u prizemlju i sigurno necu za svaku pelenu trcati s bebom na kat prematati je. Radije cu kupiti neku dobru prenosnu podlogu koju mogu strpati i u torbu, pa prematati tamo gdje se trenutno nalazim.
Oko kadica isto neku sasvim obicnu. Imamo veliku kadu pa kad bude vec moglo samo sjediti, punit cemo kadu vodom i zajedno se kupati
Ne znam,muz je popizdio.Prije 6god sam imala spontani i tek u bolnici mi otkrili da imam dvorogu maternicu,a inace je ok doktorica bila.Zasto sad se ovako ponasa ne znam
Mm je pasivan. Slatko ivf mammy. Jedino me sokirao sad za kolica. Imamo (posudjena) kolica +as koja su mi strasno nespretna. A u auto mi samo ona stanu kolika su sklopljena (srednji auto). Prije nisam pomislila al sad mi je njuskalo super za te stvari. Jer to su malo koristene stvari. I vidim peg perego pliko. Pokazem mm oglas. I kaze mi: Odi vidi uzmi ak su ok. Sad mu je drago da sam ih uzela. Ako neko ih ima bit ce mi drago cut sto ne valja na njima pa da pripazim
Abies i moj je pasivan dosta oko te opreme, tako da sam sve ja tražila, odlučivala, mozgala... on bi išao s menom samo kupit, tako u principu ja odlučujem a on se ne protivi
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
jutro curke!! pozdrav svima :)) i novim trudnicama ;) evo mene sa pregleda! nego da prvo odg svima pa ću onda o pregledu:)
Vjeverica8 thnx na savjetima! baš sam ujutro kupila sušenih brusnica, reko neće škodit :) a kupila sam i čaj 100% brusnica pa ćemo vidjet. Ni ja ne znam koja je razlika između tetri i gaza iskreno.. meni se to čini kao ista stvar? prva mi je trudnoća pa sam malo pogubljena u svim tim stvarima.
PeppePula super za pregled i bebicu! najbitnije je da je sve ok :) proučit ću malo te superfood namirnice. Da te utješim i ja sam na +6 :( a buša se tek nedavno počela nazirat. jedem normalno kao i prije trudnoće.. nemam nikakvih posebnih prohtjeva ili napadaja gladi ..čak jedem manje slatkog nego prije jer mi baš ne paše.. kile sam počela dobivat tek od 12tj.. rekao mi je doktor da je to ok sa sredinu trudnoće.. da bi do kraja trebala dobiti još 6-9kg.. to je kao u normalni. a sad.. vidjet ćemo šta će još biti do kraja.. neću se zamarat. čekam samo da konačno krene lijepo vrijeme pa da se mogu više kretat i šetat.
kokolo5 hvala! budem i to probala. ma sve , samo da se riješim te dosade :)
CrazyPuppet da, kupila sam baš taj od Enciana 100% brusnica neki dan u dm-u
e sad pregled- u svakom slučaju sve je dobro ! bebica raste i mjere su taman kako treba biti.
bio je muž samnom da i on malo vidi bebača :) dobila sam klavocin za te bakterije u urinu + vaginalete. nakon toga ćemo vidjet ..ako se ne uspijem toga riješiti dok kaže da će me poslat urologu.. ja mislim pozitivno i nadam se da ću se toga riješit. dao mi je da u međuvremenu obavim još i uzv bubrega za svaki slučaj radi preventive zbog te bakterije. i moram obavit ogtt . idući pregled za 3 tjedna.
Sanjarka88 dakle, moj bebač se okreće, skače i svašta nešto i nikako da se vidi spol. ali doktor kaže da za sada ne vidi pisu :) ali ne može još ništa sigurno potvrditi .. tako da, čekamo idući pregled pa ako u međuvremenu ne izraste piša bit će da je curka
Ribi bravo za veselu aktivnu beba i nek i dalje raste znači ipak atb?
dobro je što te šalje na uzv bubrega, mislim da je u svemu tome najvažnije da su oni pod kontrolom
vidit ćemo onda sljedeći put dal je što izraslo heheheh
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Mi smo stvarno puno dobili (uz povrat - robicu kolica sterilizator...). I to mi je super bilo. A ono sto nismo mm nije ni pomislio ici u nabavu. Smeta to pomalo, al opet uzmem po svojoj zelji pa nije tako to lose. Iako ne volim nista uzeti dok beba nije doma, a sad me sokirao s kolicima. Pa mi je tako preslatko procitat kako se neki muzevi brinu.
Sortiraj odgovore
Najstariji