Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Majadila
    02. Ožujak 2016. 21:11

Neki dan kad su cure pisale da si vise ne vide koku, odmah sam otisla obrijat se na miru 
    Ne znam di je ovaj mali. Mislim, prosirio se trbuh od zadnje slike (prije skoro 5 tjedana), ali jos uvijek je to sramezljivo. Hvala 
    I osjetim po kapacitetu pluca i zeluca da se sve podiglo. Brijem da ce sad ova dva mjeseca biti ekspanzija. Ono sto je dobro, guzica je prestala bujati. Bas me zanima kolko sam dobila od zadnjeg pregleda. 
    Pa nemam pojma, tako me narucuje cim sam zavrsila s 12.tjednom. Mozda ce me sad narucivat malo cesce. Inace, ja ne mislim krenuti u TA od onog 36.tjedna ili kada vec salju. Ostat cu kod svojega a na ctg ici privatno (150kn je). U tim TA se ceka SATIMA na preglede, ne pada mi na pamet u tim zadnjim tjednima camiti u cekaonici cijeli dan, pogotovo jer mi sjedenje najteze pada.

Majadila
    02. Ožujak 2016. 21:19

Sad mi je sinulo, netko se pozalio na bolove u ledjima - nema drugog lijeka osim vjezbanja.

Majadila
    02. Ožujak 2016. 21:23

Ovo bi trebalo nabaviti hahaha

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xal1/v/t1.0-9/12801138_941062482595535_2275847683429468670_n.jpg?oh=1fa195d46ab28e8e59512272281e8ed2&oe=57669A30

CrazyPuppet
    02. Ožujak 2016. 21:47

Ola trudnice moje drage, stvarno ste vrijedna piskarala :-P meni strašna gužva na poslu jer me nije bilo 6dana, pa sam mortus... Maja izgledaš wow, a trbuščić je stvarno mali, al sve je to normalno, svi smo različiti. Majica je zakon, hahaha
    Inaj pec pec, nemoj ti meni po međimurju :-P iako se i ja od tamo uvijek vraćam sa dobro napunjenim trbuhom... kaj je, je...  
    Ja sam malo gledala svoj prirast težine, za sad sam na nekih +2,5-3... mislim da u ovoj T neću preći 10kg obzirom da me ima od prije. U prošloj sam u ovo vrijeme vec bila na +6

Dunyasha
    02. Ožujak 2016. 22:07

Majo, trbuh ti je super i sva si fit!!
    Ja se malo ubedirala oko ovih +8... Cro, ti pitala kakva sam bila. Pa bila sam manjih cica, ravnog trbuha, manja sam bila gore. Noge i guzica isti kao i sada.. 
    Ma bas me sada muci ta kilaza, malo cu zatvoriti usta. Nekako mislim da ne jedem vise, ali ocito jedem... 
    No neka, bitno da cura dobro raste i da su svi nalazi dobri. Ja cu kile skinuti. I zatvoriti usta, pa cemo vidjeti na iducem pregledu.
    Bruna, jesi ti pitala za eurocart kolica? Mi smo ih kupili, ali passo.. Nama su krasna, nisu previse masivna a cvrsta su, stabilna, s velikim kotacima.. Jedva cekamo da ih provozamo. 😉 Vise od toga ti ne mogu reci, ne znam sta te zanima?

Majadila
    02. Ožujak 2016. 22:34

Cure hvala 
    Ja sam se prestala vagati na ovoj kucnoj vazi i prestala se opterecivati kilama jer vidim da jedem normalno, nemam nikakve napadaje, smirio se apetit, hranim se zdravo. Zanima me kolko sam dobila ali vise iz znanstvenih poriva 
    Dunja, ja sam bila na +7kg s 24 tjedna, nek te ne brine, dobra si. 
    Crazy, sto je ovo 5-3? 3 si izgubila u pocetku?

Tko sve dolazi u ned na radionicu? Kava poslije, jel? 

Dragi me nagovara da pomaknem pregled s petka na sljedeci tjedan, on je nesto bolezljiv pa da ozdravi kak spada i da moze ici samnom. Jaoooj! Sutra zovem gina i s jedne strane se nadam da nema nista slobodno slj tjedan pa da mi je pregled u petak kako sam racunala, a s druge strane ne bi htjela muzjaku uskratiti gust da ide samnom. Problemi, problemi. 

Cro262
    02. Ožujak 2016. 22:35

Aj baš ću pitati svog sutra za te preglede pa da vidim kaj ce mi reci za TA a i za papirologiju oko porodiljnoog za 45 prije...uf, moram si sve zapisati, zaboraviti ću inače.

Dunya, ne drami, jedes full zdravo tako da nemaš razloga zatvarati usta i forsirati neku djetu. Mislim da će nas bebe sve iscrpiti i da ce se kile otopiti, a onda kad skupimo snage slijedi vježbanje. Baš sam neki dan pričala sa frendicom, krenula je u teretanu 7mj nakon poroda i kao ide napraviti par trbusnjaka, čisto da vidi kako će joj ići, bez forsiranja, pa kaže da je jedva napravila dva, da je točno osjetila kako su joj se mišići razdvojili i da na sredini trbuha ima rupu, da je osjećaj precudan. A i budi realna, bebi je trebalo 6mj da dode do kile težine, a sad u tri mj ona mora barem još dvije kile dobiti, kile ne možeš spriječiti da rastu, ne sad. C'mon, u nedjelju idemo na nekaj slatko nakon radionice, pogotovo kad nas izbombardiraju informacijama. 

• kokolo5
    02. Ožujak 2016. 22:58

Dunya hahahaha, riknula sam na muzevo gledanje u uzv! A bogec, bit ce se mislio kako to ima tako velike obraze   niste se jos odlucili definitivno za ime? Nije ni lako, oba su lijepa! Pa daj joj oba imena, normalno ju zoves samo jednim, a kad te extra naljuti onda zagrmi "Nika Marla odmah da si se nacrtala tu!" Nema da te ne shvati ozbiljno 
    Vjeverica super slija! 
    Maja yo, fit momma! 
    Abies klikni na bilo koji od nasih tickera i otvorit ce ti se stranica lillypie, tamo imas dalje uputstva za kreiranje. Kad zavrsis, kopiraj link pod pseudo-HTML i zalijepi ga u potpis :)

Dunyasha
    02. Ožujak 2016. 23:02

Bruna, imaju i nasa sve navlake, za kisu, komarce, zimsku navlaku za svaki dio, cak i za AS. Imaju dobre amortizere, kosara je velika a nije prevelika, moze se ljuljati kad se skine s konstrukcije.
    Samo suncobran nemamo, to cemo kupiti posebno. Amortizeri su im isto dobri. Bas smo zadovoljni. Kakva su durango, ne znam, ali cine mi se dosta veca od nasih. 

A sto se kila tice, nasla na internetu da je idealan dobitak +9 do 28 tt, e pa onda, ne uzrujavam se! A naravno da cemo skinuti sve sta bude potrebno. Ali malo me to streslo. Sad sam vec bolje. 
    Ne znam sta ovo dijete nase radi, ali vec sat vremena toliko udara da se grcim, radi kvrge tolike da se mm usokirao! 
    Bila je u kazalistu, gledala plesnu predstavu pa sad valjda ponavlja videno. 😂😂
    Laka noc svima cure! Lijepo spavajte!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.