Dobro jutro cure
Kako ste jutros?Imal kise kod vas?
U Puli kisa pada,dan ce biti samo za lezanje
Sanjarka cijeli ovaj post i još pamćenje svih pregleda bez salabahtera?!? No way! Nemojmo se zavaravati, ipak smo trudne
Crazy, daj pls pošalji još jednom link ili samo naziv one nosiljke sto imas (bila si sliku stavila). Radim neki troškovnik potrepština za bebu i mamu da na sajmu sve pokupujem
Dobro jutro svima!!!
Kad ti kažem Vjeverice, pre moćna sam
Mare krenula je kiša da, i sve se smračilo bit će veselo danas.... na ovakve dane mi ne pada teško što sam zatvorena u uredu
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka ja sam u kuci s dvoje razigrane djece ,jucer smo uzivali vani,a danas cemo u kuci praviti ukrase za Uskrs
kokolo mogu se pohvaliti da od kad sam malu rodila nisam morala ici raditi sto je rijetkost u ovim vremenima,tako vec 5god sam sa svojim andelima doma.Muz radi i kaze budi bar ti doma a ja cu da radim.
Danas idemo u nabavku hrcka ili kunica za princezu i mamu
Cro ti znači već učiš nekoga? Si to dobila baš novu novu kolegicu ili je stara u pitanju?
Ja svaki dan očekujem da stigne nova cura da krenem i s tim, mislim da je kranje vrijeme
Sladoleed! već vidim kako ću se gušit u njemu čim maloo zatopli ček ti direkt s posla na pregled?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji