Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    02. Ožujak 2016. 13:19

Sarlina da da vrijeme leti kao ludo pogotovo kad su pali dani odbrojavanja na dvoznamenkaste izgleda mi kao da će proletit a neću se ni okrenit
    sretno sutra na pregledu

Abies što je vulvodinija?

Cro nisi jedina, ima nas još kojima je t utjecala na moždane vijuge

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

mare1989
    02. Ožujak 2016. 13:26

Abies bolje da manje diraju,al neke se stvari odma obave.Sjecam se kad sam sa sinom bila trudna i u 37tj dodem u bolnicu na kontrolu i bio neki dokt i krene grubo da pregledaje ja mu govorim da me jako boli pregled kaze on meni i treba boliti,ja sam tad pukla reko ako vi mi dodete na porod leticete iz radaone,on stao i gleda u mene.Doso dan poroda ja u radaoni,kad taj doktor u viziti i ja doktorima reko onaj onde necu da ga vidim da mi pride ni metar.Nikad nisam bila bezobrazna al taj je zasluzio

sarlina
    02. Ožujak 2016. 13:44

Što se tiče kilaže - ma i to mene ne brine - s obzirom na konkretno MENE, ali ako beba previše dobiva to mi se ne sviđa...mojoj jednoj suborki (sa GUK profila) su dali inzulin od 36 tt jer je ona stala sa kilažom a beba puno dobivala, pa valjda da se normalizira i to - a šećer joj bio oko 5 skroz...to ne bih voljela, sve drugo - oprostite ali nabijem ih ja - neće oni skidati te kile!!!
    U 25 tt nikada nisam pregledana vaginalno ručno - vaginalni UZV za cervix, a preko stomaka za bebu...kaže dr - što manje čačkanja, to bolje - i lajkam :)
    Mare....sa ovoliko godina i sranja koje sam prošla, mislim da bi i od mene takav dobio porciju, bez problema...
    Dunya....ti si dio tetri kupila u Palmigu jel? Kakve su ti? Ja sam iskrojila i porubila, ali čekam još pa da operem sve zajedno...

mare1989
    02. Ožujak 2016. 13:52

sarlina tad sam imala 24 i drugi porod bio,a sad vec trece dijete
    Mame koje vec imate djecu koliko dugo ste nosili siroko povijanje?
    Moji obadvoje djece su nosili samo dok smo bili u bolnici kad su se rodili,s kukicima je bilo sve u redu.

mare1989
    02. Ožujak 2016. 14:13

Ma sve ce  biti super,al mogu reci mi smo zene cudo,sta sve prezivimo i dozivimo.

Abies
    02. Ožujak 2016. 14:35

Mare definitivno neki pregledi trebaju biti. To sam i prvo napisala da cudno da nisi na triple test i uzv poslana. Il bar da ti je predlozeno. Slusaj sebe. 
    Siroko povijanje, ne sjecam se. Imala sam neku frotir pelenu na cicak koja ide na pelenu ili odjecu. Mislim do uzv kukova neka 2 mj da sam ga povijala. Ili pedijatarskog pregleda.

Malamimi
    02. Ožujak 2016. 14:35

Cureee, odem u setnju, a vi ispisete 6 stranica. Ko ce vas pohvatati. 

Peppe, lupaju oni svaki na svoju stranu. Jedan pod rebra, a drugi po mjehuru. A jucer smo imali i prvo stucanje. Tocno mozes vidjeti koliko je nemiran kad stuca...cas je vamo, cas je tamo glavicom. 
    Gledam se u ogledalo i u soku sam, kakva li cu biti za 2 mjeseca, ali sto vi kazete, dok je krvna slika i secer dobro, ne brine me nista. Pa dvoje ih je valjda je ok da sam malo vise dobila. 
    Ivf, sto god ti mislis da ce ti olaksati, kupi. Iako se meni ovo cini preskupo za stalak i kadu, a i kad ce ti biti brzo mala. Meni je mm pomagao kupati, donese kadicu s vodom u boravak, sklopimo dva stolca jedan nasuprot drugog, uglavimo kadicu i kupamo. E kad je pocela spricati, kupali smo u kadi u kupatilu tako da kadicu stavim unutra i kleknem pored kade i kupam. Sve je puno lakse kad sjednu, a kod mene je to bilo sa 7. mj. 
    Moje prijateljice mali nikako nije volio kupanje tako da se ona s njim od 2. mj do prvog rodjendana kupal u velikoj kadi i kaze da joj nikad nije bilo tesko, cak da je uzivala s njim. 
    Mare, moja je gin super zena i sve mi je na vrijeme objasnjavala i cesto me narucivala pa me sokiralo sto smo tek u 10. tt saznali da su duplici. Mozes si zamisliti taj sok. Pa je sama sebi govorila: Boze kako sam nesposobna, kud sam gledala, od sad na preglede u bolnicu, ne zelim da nesto podje po zlu, a ja nisam vidjela. Eto... 

Sto se apetita tice, pusala sam vam jednom o tome i jedino me Sanjarka dozivjela. I dalje mi je tako, valjda se zeludac toliko smanjio da sam sita od para kod kuhanja. A kako onda kile idu...hmm od slatkog i kroasana s cokoladom kojima ne mogu odoliti. 

MalaKoza, lijepo...

Joj zaboravila sam tko je rekao da ce tetrati, ja sam imala 50 tetri i bilo mi je dovoljno. Masina je prala svaki drugi dan. Kako cu sada i koliko da ih nadokupim, ne znam ni sama.

Mama3put
    02. Ožujak 2016. 14:51

Mislim da sam vidjela Sandric maloprije na Znjanu
    Jesam???

Bili smo citavo vrijeme u diru od jutros 😊na rivi pa na Znjanu i sad bi ravno u krevet najrade,bas sam se umorila😕 sad idem jos popit tursku kavu na balkon,upit jos sunca jer ce opet par dana kisa

uykmyjh
    02. Ožujak 2016. 15:08

Jeesiii!!! Hahahah pa jesam li tako uočljiva? Di točno? :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.