Sanjarka, mislim na zadnji normalni obrok (juha, glavno jelo i desert). Navecer kako kada-ovisi o gladi. Nekad mi dosta samo neko voce ili juha, a nekad bi i vola pojela Prije par tjedana sam nakon takvog rucka vec oko 3, pol 4 bila gladna i morala bar neku jabuku pojesti, a kad sam dosla kuci jos puni tanjur neceg konretnog (tjestenina i sl.) Ali u zadnje vrijeme sve manje mogu jesti navecer. Jucer sam nam napravila grisa, pojela par zlica i vise nije stalo u mene. Ali usprkos tome, trbuh sav napet i puuun ko da sam stvarno cijelog vola pojela
Kadicu racunajte da bude malo veca. Prva 3 mj bebe jako narastu. A sinu je fora i sad bit u toj kadici. Ili ljeti pa se vani kupa u njoj. Na dnu (ravno dno) je nekih 50cm.
A kao sasvim malog kad sam se ohrabrila oprala sam ga pod pipom.
Kad se poceo okretat s neka 3 mj sa stolića sam se prebacila na previjanje na podu. Meni je prakticnije imat dobru podlogu i prenasat ju gdje hocu. Imam komodicu otvorenog tipa...al nisam ju bas koristila.
Putni krevetic mi je ujedno bio i vrtic.
Mislis da ti svasta treba, a neke stvari su bacen novac. Neke ideje koje sam dobila, neke naucila...mozda kojoj se sto svidi od ovog
PeppePula isla sam kod nje na redovni pregled i tad mi je ona i rekla da sam trudna vec 8tj i nista vise.Inace zna da su mi prve dvije trudnoce bile rizicne i da sam imala dva spontana,cudno mi je da nije odma slala da vadim nalaze.Volila bi otic na uzv radi tog da vidim jel sve ok s bebom.
Mare, svaka ti cast na strpljenju!! Ja mislim da bi poludila do 17.tt bez pregleda. Ja sam do sad bila vec 4x i sad mi je nakon zadnjeg pregleda napravio razmak od 6 tjedana sto smatram jaaaako puno i sva sam vec nervozna zbog toga. Ali da na prvi pregled cekam do 17.tt-mislim da bi prije trazila ginek koji cesce radi preglede...
Hvala vam! Znala sam da ćete mi vi iskusnije mame pomoći!
Ja sam prvi put mama i dugo sam čekala ovu trudnoću i ovu bebu, i želim se što bolje pripremiti za njen dolazak.. A toga ima more i sve je tako medeno i slatko da se ne mogu odlučiti što nam treba a što je bacanje novaca..
Od mm nemam koristi jer bi on sve kupio.. I ovu kadu. I onu digitalnu sa vagom i termometrom i onu običnu pa da vidimo koja će najviše odgovarati našoj curi.. Tako i za druge stvari.. On bi sve, pa moram ja biti glas razuma 😂😂😂😂
..da nema nade, srce bi prepuklo..
Pozdrav cure...
I kod nas osvanulo sunce... 🌞 odmah bolje raspolozenje :)
Imam par pitanja za vas... Jel ima koja bolove u pubicnoj kosti? Ja si zabrijala da su to kontrakcije tako nisko, da bi ustvari primjetila da trbuh nema kvrge i nije tvrd,a to me stalno boli... Vjerojatno oko rastezanja svih tih ligamenata, pa moram svako malo na wc...
Sljedece,koja od vas je kupila Eurocart kolica? Da mi malo objasni o stabilnosti i sve to.. Mi smo zapikirali eurocart durango 3u1, pa da cujem dojmove...evo ova :
http://djecjakolica.eu/proizvod/djecja-kolica-eurocart-durango/
Dalje,da li vam se kadica za beb iz IKEE cini malena? Meni se svida,a neda mi se neke novce sad davat za nju, malo su mi cijene od 250kn + ipak previse...
STARIM cestitam na necakinji,zelim im brzi oporavak :)
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
ejic i ja sam iznenadena
A cure sto se tice tih stolica za previjanje,ja nisam imala ni za jedno dijete.imala sam uvijek rucnike posebne koje sam koristila,kadicu kupila malo vecu i kad sam htjela kupat u dnevni boravak na pod i tacka jer je bilo jako malo kupatilo.Cuvajte novce jer trebaju vaznije stvari od stolica
Sortiraj odgovore
Najstariji