Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sarlina
    26. Veljača 2016. 14:35

Ako vas Elevit deblja, probajte Almageu...podriguješ ribu iako joj nisi prišao...bljak...
    Spavanje na stomak, prošlost...ne mogu, smeta mi....iako se svašta piše po netu - ne na leđa radi prokrvljenosti, ne na stomak radi bla bla....e jbg....kad zaspem otkud znam kako spavam jer se vrtim cijelu noć - vidim po kosi ujutro :)
    MM je rekao da uzmem najtanji jastuk za nošenje jer on neće bez ičega dirati kćer hahhaha...pa ću morati....meni nije problem ni tuđu djecu takvu malo držati, ali većini je...
    Mia danas divlja i neka..samo nek praši po meni...
    Znam da smo pisali o iscjetku, no meni sad počelo malo žućkastog, dovoljno da  moram staviti tufer u gaćorle da ih  ne smočim...nema miris niti me svrbi (pa mislim da nije Candida)

Dunyasha
    26. Veljača 2016. 14:42

Curiceeeee!!!
    Ajmo redom koliko se sjetim.. 
    Jastuk- da. Bebe vole biti stisnute, daje im osjecaj sigurnosti, kao u maternici. I mi cemo dobiti maramu i nosit cemo se, ali cemo se i voziti. Jedva cekam!!
    Masaza i lezanje na trbuhu- ne. Na bokove ili sjesti na stolicu i rukama se osloniti na naslon, ne lezati na trbuhu.
    Spavanje na trbuhu valjda dok ide, ide. Meni dr rekla- sami cete osjetiti kad vam vise nece pasati. I prestalo mi pasati oko 18 tt. Sad mi ni leda bas vise ne pasu.. 
    Sta ste jos pisale... Hmmmm...
    Majo, za bolnicu, sve znas!! 💪💪
    Moji zubi super, zubarka odusevljena, nalazi krvi na antitijela negativni, toksoplazmoza negativna i to je to!! 
    Zivili!!

CrazyPuppet
    26. Veljača 2016. 14:52

Moj je malac rođen po najvećoj vručini, ali dok su u maternici oni su navikli na naših 37C, a i još nemaju adekvatnu termoregulaciju. Zato postoji i čvrsto povijanje, beba se poveže kao da je u maternici i to ih umiruje, bez obzira na godišnje doba. ja sam imala jastuk, doduše doma sam ga koristila samo kao podlogu, nisam ga povijala u njega, ali je bilo puno zgodnije za baratanje sa tek rođenom bebom. da ne spominjem naš znoj i bakterije na našoj koži, tako da je puno bolje imati neku "tampon zonu" 
    mi ćemo se i nosati a i voziti :)

baby♡girl
    26. Veljača 2016. 14:55

Majo samo upijam vec dobro znane informacije 😊😊😊 divna Vinogradska 😍😍
    Jastuk da zato sto su bebe toliko sitne da je puno lakse baratati dok su u jastucicu. Naravno da kad spustite bebu jastucic rastvorite ako je vruce. Ali za nosenje je super. 
    Kolica cemo voziti naravno, marama cemo koristiti samo po potrebi. Nema spavanja u njoj. Spava se na madracu 😆 moja ledja moraju jos puno godina biti zdrava 😉
    Dunya super za zdrave zube i dobre nalaze. 
    Sarlina dok nema mirisa, ne pece, ne svrbi nije opasno. Jesi obavila briseve i papa test?

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

inaj
    26. Veljača 2016. 14:55

Znači jastuk više da nego ne, dobro je za znati:-)

baby♡girl
    26. Veljača 2016. 15:01

Inaj tako je, vise da iako sam sama govorila sta ce meni to? Mislim ono pa nismo u 80-tima. Ali bome super posluzilo. Kasnije i za pokriti posluzi. Mm nije uzeo malu bez toga sigurno prvih dva tjedna. Jos kak se bebe sklupcaju kad ih uzimas, stvarno dobro dodje.

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

baby♡girl
    26. Veljača 2016. 15:03

I da, mm pitao jel ima kakva marama s logom Hajduka? On bi  rado u toj nosio 😂😂 a vec smo i pp vidjeli s logom 😆😆 sad cu jedan dan malu uclaniti, pa nek bude mala od Hajduka 😂😂😂 mislim da ce se tata rasplakati od srece 😢😢😅😅😍😍

inaj
    26. Veljača 2016. 15:07

ok, mislim pitala me mama odmah na početku dali ćemo jastuk koristi pa sam rekla ne jer sam imala u planu široko povijanje, kao tak je šogorica široko povijala pa kao nije trebao jastuk....tak da sam ga odmah i automatski i ja isključila...ali kad smo kupovali u lesnini vidjela sam neke koje nisu baš debeli pa sam malo razmišljala ponovo o jastuku i nisam bila sigurna...

eto...svašta se sazna na forumu:-)

inaj
    26. Veljača 2016. 15:12

Baby nešto si bila pisala da si imala jastuk za spavanje, malička je u početku u tom jastuku spavala ili si imala i baš onaj jastuk za spavanje na boku?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.