Inaj imala sam jastucic za bocno spavanje. Zapravo kao dva valjka i izmedju ide beba.
Evo slika. Ova manji se moze i maknuti kasnije pa je opet potpora na ledjima. Moja je samo na boku htjela spavati i ovo nam je super doslo da na kraju ne zavrsi na trbuhu. Jezim se od trbuha 😐 nije dobro za male bebice da spavaju na trbuhu, a neke ne vole na ledjima pa je ovo taman super za bocne spavalice 😊
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Di si ga kupila? ovo je super jer ima čičke pa pomičeš valjak kak bebač raste....
Dobila sam ga za poklon kad se proculo da sam t. Ali ima na masu stranica ovih baby za naruciti.
Iako sam u prvom mahu mislila doslovno nek me nitko ne prijavljuje :" a sta cu s tim u pizdu materinu i za sta to uopce sluzi? "
Ali eto jako nas je dobro posluzilo, nema zalezane glavice, sto je najbitnije kod muskih bebica. I ravna usi 😊
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Hehe moje dete bude imalo deformirane uši jer ga bude mili tatek naučio kako frkat uši....već je to najavio:-)
Jel ima još koji oblik jastuka hahha?? Mislim da je ovo već treći, ako uzmemo u obzir i trudnički
Hahhahaha...ima još jedna vrsta..poslat ću vam kasnije....a ovaj bočni i ja naručula za neku siću preko EBaya
Ne znam kakav je to trudnicki, znam da ima onaj jastuk za dojenje, ona kifla sad ne znam jel to isto.
Sortiraj odgovore
Najstariji