Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baby♡girl
    26. Veljača 2016. 15:19

Inaj imala sam jastucic za bocno spavanje. Zapravo kao dva valjka i izmedju ide beba. 

Evo slika. Ova manji se moze i maknuti kasnije pa je opet potpora na ledjima. Moja je samo na boku htjela spavati i ovo nam je super doslo da na kraju ne zavrsi na trbuhu. Jezim se od trbuha 😐 nije dobro za male bebice da spavaju na trbuhu, a neke ne vole na ledjima pa je ovo taman super za bocne spavalice 😊

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

inaj
    26. Veljača 2016. 15:21

Di si ga kupila? ovo je super jer ima čičke pa pomičeš valjak kak bebač raste....

baby♡girl
    26. Veljača 2016. 15:25

Dobila sam ga za poklon kad se proculo da sam t. Ali ima na masu stranica ovih baby za naruciti. 
    Iako sam u prvom mahu mislila doslovno nek me nitko ne prijavljuje :" a sta cu s tim u pizdu materinu i za sta to uopce sluzi? " 
    Ali eto jako nas je dobro posluzilo, nema zalezane glavice, sto je najbitnije kod muskih bebica. I ravna usi 😊

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

inaj
    26. Veljača 2016. 15:27

Hehe moje dete bude imalo deformirane uši jer ga bude mili tatek naučio kako frkat uši....već je to najavio:-)

Aurelija
    26. Veljača 2016. 16:04

Jel ima još koji oblik jastuka hahha??  Mislim da je ovo već treći, ako uzmemo u obzir i trudnički

sarlina
    26. Veljača 2016. 16:22

Hahhahaha...ima još jedna vrsta..poslat ću vam kasnije....a ovaj bočni i ja naručula za neku siću preko EBaya

CrazyPuppet
    26. Veljača 2016. 16:24

Ne znam kakav je to trudnicki, znam da ima onaj jastuk za dojenje, ona kifla sad ne znam jel to isto. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.