Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    inaj
    26. Veljača 2016. 09:52

Jutro....prijavljujem nocno druzenje, 
    Sanjarka nemoj bacat elevit popij svaki drugi dan, pila sam ga tri mjeseca i nisam nikakvih problema s apetitom imala....samo ga nastavi piti....

Zaspim u 10h i probudim se oko 3, 4 i mpgu dubiti na glavi da opet zaspim, i onda u 6 pse prosetam i natrag u krevet i do 10 h spavam , pa ludog li rasporeda...valjda se to nece ustaliti

CrazyPuppet
    26. Veljača 2016. 09:55

Mare potpisujem, treba ih uključiti, sve oni već kuže :) Kaže moja mama da se današnja djeca s diplomom rađaju :D
    Sanjarka jao ovaj jastuk je savršenstvo jedno, pre pre predivan jeeeee   i ja bi iako mi uopće ne treba, imam onaj klasični jastuk za bebe i nosiljku koja mi je presavršena ( http://minigreeny.com/pokloni/close-caboo-ntc-carrier.html )

mare1989
    26. Veljača 2016. 09:59

Moj sin pisonja mamin ne zeli ni na tutu ni na wc ne znam sta da radim,sad cu ga opet probat odvikavat.

PeppePula
    26. Veljača 2016. 10:07

Jutro

Danas sam se i ja probudila u 5 pa do 6 se vrtila u krevetu...ali sam popila caj od kamilice pa sam zaspala do 8 :) Nisam imala neke vece nocne more, osim da me neka baba pregledava dolje i govori da nesto ne valja i da sam iskrvarila sva od nekih rana...

Crazy pitanje za nosiljku koju imas... jesi stvarno mogla u njoj nositi od prvog dana? Dobro ne bas od prvog, ali meni ce trebati tako nesto jer cu puno biti sama pa mi se cini jako spretno... vec sam si racunala uzeti jednu onu nosiljku sa kapuljacom od Dolise, ali ta je tek od 4.mjeseca kada beba sama drzi vrat...

Peppe

mare1989
    26. Veljača 2016. 10:22

Drage mame i trudnice imam jedno pitanje. Da li smijem spavat na stomaku? 14tjedana sam trudna,davno je bilo kad sam bila trudna  pa sam zaboravila
    Kod doktora idem tek 16.3 do tad sama sebi moram  biti doktor

CrazyPuppet
    26. Veljača 2016. 10:23

Peppe, nosila sam ga od prvog dana, može bez problema pridržavat glavicu, i vole zaspat u tome, a može se prilagoditi da se i doji u tome. Odlično je za leđa jer je tako napravljena da stvarno olakšava nošenje (nije samo na jedno rame ko obična sling marama). Mekana je (organski pamuk) i puno čvršća od onih konstruiranih nosiljki, jer nema plastičnih kopči nego ima one metalne ringove... moš nosit dijete do 14kg, dok u ovu klasičnu možeš do 9kg. Ja sam bila dobila klasičnu nosiljku na poklon, ali nikad je nismo upotrijebili, na kraju sam je poslala novu novcatu kad je bila potražnja zbog izbjeglica. i naravno kad dijete može držat glavicu, možeš ga okrenut prema naprijed.

CrazyPuppet
    26. Veljača 2016. 10:26

vjeverica8
    26. Veljača 2016. 10:54

Bok cure!
    Samo da se javim, mene ovih dana drži neki žešći emocionalni roller coaster, jučer sam se rasplakala kad mi je mm rekao da mu se ime Buga ne sviđa  uglavnom, redovito sve čitam, ali ne piše mi se bas ovih dana  proći će i to, idući tjedan ću biti kao nova 
    Btw, ova nosiljka izgleda fantasticno!! I Sanjarkin jastuk je prelijep 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.