Ormar? e da mi je ormar? mi imamo samo komodu za malca.... No seka ima dosta ormara mislim da ćemo iskoristit njenu sobu :D
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Tnx na linku
Da, Mg navecer, pomaze u opustanju misica pa mi taman dođe lipo za zaspat
A rekao mi je jedan dr da su se sve pacijentice koje su uzimale elevit ili slicno puno vise udebljale u prosjeku. Eto prosli misec sam dobila 3 kg, a ovaj 1...prehranu nisam mijenjala, samo sam smanjila dozivljaj s tim vitaminima. Naravno, treba se onda pripazit da se hranom unese sve sto treba.
A bemti sad.... ma jel one same od sebe debljaju ili otvaraju apetit?
ako debljaju same od sebe, odoše danas u smeće
Sanjarka, nemam nikakvo pravilo kad pijem mg, u principu kad se sjetim. Ovaj jastuk je predivan i nije nešto preskup. Koliko si ga čekala? Moja mala je isto mirnija već dva dana, očito joj se neda skakati dok je vani ovako hladno i kisovito...
Jutro cure!!
Ja se nocas naspavala!! Diduse, probudila se jesam opet oko 4, i vec pomislila evo ga na, sad cu opet zujati, ali zaspala nakon par minuta i spavala do 8, milina!!
Spremam se sad, idem kod zubara, nadam se da cu kao i do sada, prije van nego unutra, nadam se da mi djevojka nije nacela zube..
Ja mg pijem kako kad, ako se premorim, onda planiram da ga popijem navecer da me opusti, a elevit popijem ujutro. Nakon dorucka. Ja sam inace tip koji mora imati rutinu, inace nista od bilo cega...
Sto se tice djece, Nika lupa ko velika, sad vec istovremeno lupa na vise mjesta, a kad legnem na lijevi bok doslovno me skaklja. Jucer me tako opalila taman kad je mm stavio ruku da sam se ja sva zgrcila a on ostao u soku kako tako malo stvorenjce moze tako zveknuti. I to jos mamu svoju... Ccc... ☝☝☝
Cro, javi mi se za nalaze, sutra cemo mi u Utrine popodne, pa da ti ih dam.
Maja, rode mi odgovorile da, s obzirom na termin poroda, dodem na radionicu u travnju, tako da cu na tu.. Da bude friskije znanje. 🎓🎓
Odoh se spremati pa zubaru! 👅👅
Jutro zene 😊
Gledala provjereno sinoc. I tatu i sina bi 😠😠😠
Crazy svaka cast na dojenju, ali mislim da ce i mali sad skuziti da se mlijeko mijenja za potrebe dojenčeta pa možda sam pusti cicu.
Kokolo nemam plan. Mala mi je jos u pelenama, ljetos probali, nije bila spremna, valjda je u njenoj glavi tuta imala bodljikavu zicu. Sad je vec spremna, ali cekam toplije vrijeme, ako mi se vani popiski puno je odjece mokro, a hladno je. A ono i iz ducana nam treba dosta vremena da se vratimo doma. Pelenu kad skinemo, skidamo za sve odjednom jer ju ne mislim zbunjivati. Ali dijete mi je pametno pa bez obzira na pelenu kad piski cucne i govori da piski. Jedino s kakanjem ce sigurno biti problema. Ista stvar, zna da mora obaviti, ali ako ju slucajno dodirnem gotovo. Nema sanse vise. Ali mislim staviti i nastavak za skoljku, onu kao stepenicu ispred, tutu pa nek bira gdje ce.
Sad vec pomaze mami, tako da ne mislim da ce biti problema kad budemo dobili bracu. Odusevljena je bratom, ljubaka me non stop, zagrli mi trbuh kad ide pajkiti. Ne znam da li ce odmah u svoju sobu posto i nas ceka selidba, vracamo se svojoj kucici, dobro nam se sve poslozilo konacno. Pa joj ne zelim nabijati dodatni stres. Ovdje to super funkcionira, ali na njih dosta utjecu promjene. I brat ce joj donjeti iz bolnice bicikl bez pedala i kacigu na poklon. A time mislimo rijesiti setnje, ona nek ide s tim, beba u kolica. Imat cu i maramu za svaki slucaj. Voli hodati tako da nam je to spas. Uzet cemo i onaj nastavak za kolica. Pa da stoji na tome ako bas bude bilo problema. Svakako ce biti ljeto, nek uziva malo, kucu do mi zive baka i deda koje ona obozava pa moze i s njima biti kroz dan, malog cu moci tamo ostaviti ako moram negdje s njom nesto obaviti. Predajemo papire za vrtic, tako da ce na jesen krenuti. A sad teorija je jedno, praksa drugo. Vidjet cemo sve kad rodim.
Sanjarka jastuk je divan, i mi cemo od nje naruciti samo zato sto je stvarno nespretno nositi malu bebu osobiti tati, a i do mojih i to i tamo da ga deda moze primiti itd. Nadam se da nije pretoplo u njemu. 😍
Elevit ne pijem vise. Mg popijem uvecer. Zeljezo ne pijem.
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Baby ma meni je jastuk bio zakon sa curom.... mislim da neće bit vruće u njemu, za početak ma super a dobro dođe i kao pokrivač posli
što se pelena tiče, sretno svima s tim.
Mi pokušali sa godinu ipo na ljeto ma kakvi.... sa 2ipo skroz druga priča, u 3 dana doslovno se ostavila pelena, i nikad više ni jednu nezgodicu nije imala ni noću ni danju.
Kad je dijete spremno, to ide prelagano
Sortiraj odgovore
Najstariji