Pusti to dostavu iz srbije, moj buraz ide s malim na turnir u srbiju nekad na proljece,lako se dogovorimo da nam podigne ili mi i ujo putuje dosta okolo, daj link od te posteljinice
Dunya...super za toxo negativo :)
Stiglo mi danas 10 m tetra materijala, super je što je obilježeno gdje rezati na 70 cm, sveki mi dala da samam na mašinu porubim - a inače pojma nemam na mašinu i eto ga...od 10 m dobila 14 tetrica...super zadovoljna...samo idući put nekoga pošaljem po to pa Tiskom..ovako sam još mogla kupiti 3 m materijala za troškove slanja...
Meni je sveki sašila tzv. trudnički oliti jastuk za dojenje-na moju zamolbu 170 cm...ma sad mi nezgodan full...predug, pa kad se okrećem, dok okrenem i njega-probudim muža hihihi...
Meni isto nezgodne te ogradice, ako staviš kako vidiš bebu, ako ležiš pored kinderbeta?? A da ne govorim da je skupo...ako ko kupi ok, ali sama neću..ima preslatkih posteljinica, prekrivača i bez tih ograda...
Inaj, totalno, kao i sve što ima veze sa vjenčanjem pa je sve automatski skuplje. Meni su te ogradice isto bezveze, previše mi je to kiča. Ja naginjem bijeloj običnoj ogradici iz ikee, kao i posteljini koja mi je tamo skroz ok. Naravno, moji starci se ne slažu s time i svako malo mi pošalju link neke posteljine od 600kn za koju ja odmah kažem da ako kupe više ne razgovaramo i tako se vrtimo u krug...
Btw, mislim da me muž špijunira tu na forumu, salim se. Ali kažem par ružnih riječi protiv njega i eto odmah je jučer izvadio oprano sude iz perilice i navečer pospremio stol poslije večere, ubacio sude u perilicu...dakle nije tako grozan kako sam napisala
Hahha dobra si muž te špijunira tko zna možda je i škicnuo malo....
Meni nije jasno ako je to posteljina za kindac s obzirom na velicinu pa na to se potrosi manje tkanine nego recimo za bračnu posteljinu a ono tri put više košta.....
Ikeine posteljine su meni cisto ok i slatke tako da cu kupiti jos koju njihovu😉
Pozdrav svima. :)
Nova sam ovdje na forumu, a imam pitanje o trudnickom tecaju.
Namjeravam roditi u Petrovoj, sada sam u 29 tt. E sad, puno sam citala i ovdje na forumu i opcenito na netu i svugdje pise drugacije - negdje da je potrebno ici bas na njihov tecaj u Petrovu, a negdje da priznaju i tecaj iz DZ. Zna li netko za sigurno koje je stanje sa time ?
Dodatno pitanje je jedno od onih koje vjerojatno spada pod glupa ( koja ne postoje jel tako :P ) , da li je svejedno u koji Dom zdravlja idem na tecaj ili bas moram ici u onaj kojem po boravistu pripadam ?!
Unaprijed hvala na odgovoru :))
Dobro jutro svima! Ocito da se i ja prikljucujem nespavalicama jer ovaj tjedan ni jednu noc jos nisam prespavala u komadu...
Klokanice, dobro došla! I ja imam u planu roditi u Petrovoj, kad sam ih zvala su mi rekli da ne moram odraditi tecaj kod njih i da je svejedno u koji dz idem, samo da ako zelim da muz ide na porod da mora imati potvrdu sa tecaja.
Dobro jutro!
Kako ste jutros?
U Puli kisa , danas dan samo za lezanje
Jutro cure! Kako ste mi danas? Evo ja prijavljujem da sam jucer prvi put bez ikakve sumnje osjetila svog malca kako me škaklja
A i trbuščić se lagano zaokružuje. Sad će to samo buknut kroz ovaj peti mjesec.
Slazem se oko ovih posteljina, to je stvarno preskupo. Za J sam dobila posteljinu od zene koja mi je prodala krevetic i prematalicu. I ta njena je bas odlicna jer ogradica ima šlic pa mozeš namjestit kako ti paše. Ja sam ju stavila samo na straznju stranu krevetica uz zid. Za ovu bebu sam nasla lijepih ogradica za 150kn pa mozda kupim, a posteljinu bih najradije zašila, nasla sam krasnih materijala. Iako kad malo bolje razmislim evo do sad ni nisam nijednom malome stavila nikakvu posteljinu u krevetic! Jastuk cemo tek sad uvesti, a za pokrivanje imam nekoliko dekica koje operem. Osim plahte i ogradice nisam nista trebala...
Mame sta misliti o kolijevkama ja sam gledala meni se svidaju jako,al steta sto beba ne moze dugo biti unutra kao u kreveticu
Ova mi se bas svida
http://mym-babyshop.com/epages/9b9e5359-9a52-4a06-93cc-b837195f9def.sf/de_AT/?ObjectPath=/Shops/9b9e5359-9a52-4a06-93cc-b837195f9def/Products/478
Sortiraj odgovore
Najstariji