Jutro svima 😊
Inaj hvala, vec sam narucila na adresu, ali ako budem opet sta uzimala javim ti se 😉
Prijavljujem nesanicu. Ne znam kad sam na kraju uspjela zaspati, ali poslije 2 sigurno, a budna od 6. Ko svraka. Mislim da cu odraditi popodnevni spavanac sa svojom ljepoticom. Inace ga izbjegavam bas zato da mi ne poremeti nocno spavanje. Sin budan skupa sa mnom, malo smo se porazgovarali 😂😂 nocna pticica 💙
Ugodan vikend zelim curke 😆
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Mare, osobno ja to nikad ne bih kupovala, ako imaš npr kolica 3u1 s košarom, to ti je to, košara na dnu ima isto elemente koje se izvuku pa se košara može zaljuljat ko kolijevka. a kolijevka i nije veća od košare s kolica... Sve je ovo slatko, ali rađe bih ja te novce stavila na štednju pa kasnije kad budu veći kupila bicikl ili nešto... but that's just me :)
Jutro...
ive, i ja ti osjećam pritisak dolje...kad dulje hodam, odmah moram piškit, baš je težina...proći će kad će na sunčeko doći :) Ja već jedva čekam.
Ja isto ne budem kupovala nikakvu posteljinu na početku, skupa je. Možda dobijem, ali ljeti mi neće trebati. Trebat ću samo novi madrac, ali to ću zamoliti svoje roditelje da kupe u Bernardi (3 km od nas). Gledala sam onaj jastuk za bočno spavanje i vreću, sviđaju mi se. Škakljivo mi je već sad to kupovati, kaj ak dobijem...kaj budem s dva kompleta? :)
Peh za pehom, riknula nam vešmašina,...sad sam baki odnijela da mi opere veš. KOMA! Navodno otišao motor...joj joj...
Sanjala sam danas svoje sunčeko kak je pokraj mene spavalo. Koja milina, sreća...
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Jutro zenice 😊
Jucer se nisam javila, nisam stigla, vidim da ste se punooo raspisale.. Ko vas moze pohvatat ako se redovno ne cita 😀😊
Ja lijepo spavam..nemam zasad problema 😀
Vidim da ste pisale o popustu u Fun Baby ducanu za Tommee Tippee bocice..
Ja cu svakako u ponedjeljak naruciti na adresu, bocice , cesalj i cetku za kosicu, skarice i grickalicu za noktice i dudice neke..
Ok su mi cijene sad na popustu...
A i otic cu jedan dan do njih jer posto sam kupila tamo kolica, rekli su mi da na ostali asortiman imam od 10-20 % popusta , pa vidjet tetra pelene..
A i baby phone ce mi dat 10% pa da to iskoristim 😊
Klokanica- sto se tice tecaja, moj muz je isao na tecaj u DZ Dugo Selo bez mene, jer sam ja morala mirovati...
A isto cu roditi u Petrovoj, tako da mislim da mozes tecaj obaviti bilo dii..
CrazyPuppet hvala na misljenju ,sto ti kazes to je slatko,muz je stolar pa ce on napraviti kolijevku,a kasnije krevet,kolica imam ona samo korpa i kolica,do nedavno smo imali krevetic,al kako smo selili u novi stan poklonili a sad bi nam trebo
.
Ja stalno gledam robicu,opremu sva se rastopim i onda dode muz i kaze polako ima jos 5mj i vise to cemo kupovat tek kad znadnemo u 8mj da li ce biti zivo i zdravo. Slazem se s njim al eto uzbudena sam,kao da sam prvi put trudna
Sortiraj odgovore
Najstariji