e pitanjce za već postojeće mamice....znači svi kompletići posteljina dolaze sa ogradicom , posteljinom i poplunom itd.... e sad te ogradice su sve velicine kaj zastiti samo onaj dio oko djetetove glavice....e sad dali je bolje da je ta ogradica što veću pokrivenost ima da se bebač ne lupi ...ili je dovoljno samo ovo oko područja glavice....
http://dadaandrocco.com/product/komplet-tockice-sarene/
Ova stranica mi stalno iskače na fejsu pa me zanima koliko je to potrebno/praktično, da ogradica ide oko cijelog kindača?
Mislim super su mi navlakice i setovi :-)
Inaj kolikogod to izgledalo medeno i slatko, ne preporucuje se dok je bebica mala zbog opasnosti od gusenja...mislim da je bas na klokanici bio clanak o tome... uostalom, dok su skroz mali ni ne treba ta ogradica jer nije da se bas razbacuju ja bih ti savjetovala da o tom razmisljas kasnije kad bebica bude veca, vidjet ces i sama.
http://m.24sata.hr/lifestyle/nove-upute-za-sigurnost-beba-bez-zastitnih-jastuka-u-krevetu-239178
Evo ga
Inaj slazem se sa Kokolo , ne treba kad su skroz mali. Ali kasnije i ja mislim na jednu stranu staviti ove navlake za koje si stavila link. Cisto zato sto vidim bebu kroz to i zato sto je bolji protok zraka.
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Ja isto necu kupovati te ogradice barem do jeseni. A onda cemo vidjeti... A ni nikakve jastuke, pokrivace i sl...
600 kuna za komplet posteljine i spuzvu?? Dizs krajst.. Meni ce to sve mama sasiti...
Inaj, jesi vidjela info za tetra platno sta sam napisala?
Ojj trudnice kako ste?mi jucer kupili kolica...poslovna al prekrasna...stavim slike čim stignem...jucer setam po dućanu i imam nekakav pritisak doli...svaki je korak bio nekako neugodan... Neznam kako bi opisala...je još kome tako?
Vidjela sam članak na klokanici ali mi nije jasno ako je dokazano da su stetne te ogradice zasto ih i dalje proizvode i prodaju, i da shvacam da ih je bolje staviti kad je dijete malo starije i kad se pocne više micati....
ne kužm kak se beba uguši na to? Jel onda ni veće bebe ne smiju to imati?
Ne mislim da se beba moze ugusiti, od male sam ogradicu vezala na kimbac, ali npr nije imala ni jednu igracku u kimbacu niti sam ju pokrivala iznad prsa, tj do pola sam ju prakticki pokrivala. A poplun sam redovno zgurala u donji dio izmedju madraca i kimbaca. Tako da joj ne bi slucajno otislo na glavu iako tesko da ce beba uspjeti to povuci na sebe. A kad su veci dobro je imati ogradicu zbog udaraca, osobito kad se sami pocnu dizati na nogice i nisu potpuno stabilni.
Ja sam iz Srbije narucila cijeli komplet posteljine za 42€. Puno mi je ljepsa nego ove za 600 kn u bc. Mana je jedino dostava, ali posto svakako uzimam dvije i dekicu onda mi ni dostava nije puno. Za malu smo platili 1200 kn dvije posteljine. I to mi je malo previse. Ali prvo dijete pa nemas pojma. Kupis sve u istom ducanu. A na sajam odes prosetat i uopce ne koristis popuste 😂😂😂
Eh te fatalne greske 😂😂
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Sortiraj odgovore
Najstariji