Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    inaj
    26. Veljača 2016. 13:13

Maja ....skoro svi smo bili u tim jastucima kad smo se rodili.....kao djetetu je bilo toplije( sad za ljetne beba neznam) i sigurnije kad si ga uzimao u ruke...neke bebice su cijelo vrijeme bile u tome i po danu i po noći

Tynchy
    26. Veljača 2016. 13:18

Meni se taj jastuk ne sviđa... tj ta ideja držanja dijeteta u jastuku. Pokušavam si zamisliti kako bi meni usred ljeta bilo da me netko strpa u jastuk i sveže...
    Radije nek dijete bude slobodno, u dugim rukavićima...

Majadila
    26. Veljača 2016. 13:21

Da, mislim da ni ja to necu kupovati.

Cro262
    26. Veljača 2016. 13:55

Sanjarka, Mm razmišlja o marami, tj on ce malu nositi, a ja ću voziti. Ipak su mi kolica prelijepa da ih ne bi koristila 

mare1989
    26. Veljača 2016. 13:56

Ja sam imala taj jastuk kad se kcer rodila,ok mi je  bio jer njima nije bas toplo kao nama velikima,po danu mi je bio otvoren,a po noci je bio zatvoren i da bio je pocetak 7mj kad sam je rodila
    Sad se nadam da ce opet biti curica,a nema veze i ako bude decko

Sanjarka88
    26. Veljača 2016. 14:04

Iz mog iskustva djetetu je puno udobnije u jastuku nego direkt po rukama

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Aurelija
    26. Veljača 2016. 14:10

Možda glupo pitanje -  a jel u tome i spava?

Aurelija
    26. Veljača 2016. 14:28

Zanimljivo... pa i u rodilištu su bebe čini mi se povezane u tako nečemu, barem koliko se sjećam kad sam zadnji put bila u posjeti pred 100 godina

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.