Maja ....skoro svi smo bili u tim jastucima kad smo se rodili.....kao djetetu je bilo toplije( sad za ljetne beba neznam) i sigurnije kad si ga uzimao u ruke...neke bebice su cijelo vrijeme bile u tome i po danu i po noći
Maja ….skoro svi smo bili u tim jastucima kad smo se rodili…..kao djetetu je bilo toplije( sad za ljetne beba neznam) i sigurnije kad si ga uzimao u ruke…neke bebice su cijelo vrijeme bile u tome i po danu i po noći
Aa, sad znam na sto mislite!

Meni se taj jastuk ne sviđa... tj ta ideja držanja dijeteta u jastuku. Pokušavam si zamisliti kako bi meni usred ljeta bilo da me netko strpa u jastuk i sveže...
Radije nek dijete bude slobodno, u dugim rukavićima...
Sanjarka, Mm razmišlja o marami, tj on ce malu nositi, a ja ću voziti. Ipak su mi kolica prelijepa da ih ne bi koristila

Ja sam imala taj jastuk kad se kcer rodila,ok mi je bio jer njima nije bas toplo kao nama velikima,po danu mi je bio otvoren,a po noci je bio zatvoren i da bio je pocetak 7mj kad sam je rodila
Sad se nadam da ce opet biti curica,a nema veze i ako bude decko

Iz mog iskustva djetetu je puno udobnije u jastuku nego direkt po rukama

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Možda glupo pitanje - a jel u tome i spava?
Možda glupo pitanje - a jel u tome i spava?
Pa kako hoćeš, moja curka da ,doduše ona je bila jesenska bebica,vidit ću kako će bit s juniorom, totalno su nepotrebne vreće za spavanje kad je u jastuku, nema potrebe za pokrivanjem i opasnošću od gušenja.... itd.

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Zanimljivo... pa i u rodilištu su bebe čini mi se povezane u tako nečemu, barem koliko se sjećam kad sam zadnji put bila u posjeti pred 100 godina
Zanimljivo… pa i u rodilištu su bebe čini mi se povezane u tako nečemu, barem koliko se sjećam kad sam zadnji put bila u posjeti pred 100 godina
Jesu :) u splitu su sve bebe bile podvezane u jastuku kad smo mi bili.
Jastuk definitivno da...olaksava "rukovanje" bebicom, i kao sto je Baby rekla, njima je hladno prvo vrijeme jer jos nemaju razvijen "termostat" pa sve sto ih podsjeca na toplinu i udobnost maternice, smiruje ih. Tako moj jos dan danas reagira na white noise-odmah se umiri, legne i zatvori okice
Baby imam isti takav jastuk za spavanje na boku uzela ga u baby centru. Super stvar!
Sarlina nisam prije cula za te vitamine? To ocito imaju omegu u sebi...ja ju pijem posebno, od natural wealtha, ne podriguje se po ribi, sva sreca
Dunya super za zube i nalaze

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji