Dobro jutro cure!
Evo mene pred sat vremena kisa probudila... Sad muza ispratila na posao, upalila vijesti i molim boga da opet zaspim :D umorna sam bas od ovog nespavanja vec par noci za redom...
Nadam se kod vas bolja situacija :)
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Tynchy, Karlo je već prava beba super napreduje.
Bruna, jeeeej za pojačanje curki. I super je ime!
Inaj, magnezij za sve grčeve u nogama, maternici, opstipaciju...
I ovo tuširanje tolom vodom za bh kontrakcije je i meni ginekologica rekla. Ne vruća ali topla voda i ne duže od 15 minuta.
Najbolja izjava mi je bila kad sam zadnji put bila zbog bolovanja. Moju gin je mijenjao neki drugi lik. I kažem za vrtoglavice i nesvjestice. Kaže on meni, da, tlak 85/60 bas i nije najsretniji... a ništa, kad vam se vrti, lezite, popijte vode i jedite (ma daj! To bi i radila da sam doma. Na poslu bas i nije prilika svakih 10 min to) I onda kaže, a možete si i pomoć da kod tuširanja toplom vodom izbjegavate potkoljenice. Ja sam ostala- WTF?!
znači preostaje mi opcija tuširat se hladnom vodom, što ne dolazi u obzir ili napravit skretnicu vode od koljena na niže.
Ako netko ima ideju kako kod tuširanja izbjeći toplu vodu po potkoljenicama, molim da me prosvijetli
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Dobro jutro cure
Ja sam evo po treci put trudna,kad sam saznala pala sam u nesvijest,a sad se bas radujem
Trenutacno imam jake mucnine i nista vec 3 tjedna nisam popila ni pojela kako treba ,a vec sam 14 tjedana trudna
Dobro jutro ženske!
Dunya, pa ti si fakat sve ranije budna umjesto da spavaš dok možeš Ja se već par dana počnem buditi oko 5 i onda se samo vrtim po krevetu, polako postaje iritantno. I da, svako jutro dok se istežem me uhvati grč u listu i to tako boli da sam taj tren budna.
Inaj, poslala im i ja mail pa ti javim da li idem.
Ty, još ćete vi Zg trudnice završiti u Petrovoj samnom Ne, sad sam se počela razmisljati da li da ipak idemo tamo na tečaj, ali mi se tako ne plaća tih 400kn , rađe bi ih potrošila na malu.
Majo, najs, znači ovaj tečaj je ipak bio nešto bolji od prošlog puta?
Bruna, ime je fakat gracizno, jako mi se sviđa!
Jutro!
Mene je u jedan probudio snažan vjetar koji je puhao k'o lud vani... I mjehur, naravno... A ostale pute su me probudili bolovi u kralježnici, no to mi je uobičajeno.
Malakoza i ja se prijavljujem za jednu ideju!! Kupiš ronilačko odijelo (termoizolacijsko) i odrežeš samo donji dio nogavica - u tom se slučaju možeš tuširati s hladnom vodom a da ni ne osjetiš (iako ne znam kako bi se oprala ) ili staviš samo taj odrezani donji dio pa su ti potkoljenice zaštićene
Mare dobrodošla!! Kad ti je termin? Želim da ti brzo nestanu te mučne mučnine...
Jutro cure... :)
Maja, Dunya, već je krenuo show! suhe šljive mi više nisu potrebne ;) Nemam više filing da rađam :)
Cro, mene Petrova neće vidjeti.. ma ni parkirat se ispred te bolnice ne budem :)
Malakoza, jel prestao padati snijeg? Ideš šta u shopping? mi smo obrstili BabyOne :) Gdje ti kupuješ?
Sortiraj odgovore
Najstariji