Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Majadila
    23. Veljača 2016. 22:48

Ok, racunaj da ce te mozda tjerati na wc onak, 6 puta dnevno :D

Dunyasha
    24. Veljača 2016. 07:40

Majadila

Ok, racunaj da ce te mozda tjerati na wc onak, 6 puta dnevno :D

Ahahahhahahahahahahah, sjajnooo! Ty bi to dobro doslo da se rijesi zatvora!! 

Dobro jutro!!
    Vidim ja da mi postaje sasvim normalno budenje prije 7, pa dok dodem k sebi, protegnem se, pomazim Niku... Ogladnim i katapultiranje prema kuhinji. 😂😂😂
    U zadnje vrijeme su mi omiljena kukuruzna peciva sa kravljim sirom iz Lidla!! Dizs, toga bih mogla cuda pojesti!!

Mi jcr trazili sanitarije i keramiku za adaptaciju kupaone i kuhinje i ima toliko prekrasnih stvarin da necu moci docekati da krenemo! Jos par zavrsnih stvari i krecemo u obnovu, vremena nema vise puno!!

Ima tko dns preglede? Nama tek iducu srijedu! 
    Saljem svima cmok za sada, odih ubit pecivo iz Lidla. 😂😂

Bruna257
    24. Veljača 2016. 05:51

Dobro jutro cure!
    Evo mene pred sat vremena kisa probudila... Sad muza ispratila na posao, upalila vijesti i molim boga da opet zaspim :D umorna sam bas od ovog nespavanja vec par noci za redom...
    Nadam se kod vas bolja situacija :)

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

MalaKoza
    24. Veljača 2016. 07:36

Tynchy, Karlo je već prava beba  super napreduje. 

Bruna, jeeeej za pojačanje curki. I super je ime! 

Inaj, magnezij za sve  grčeve u nogama, maternici,  opstipaciju... 
    I ovo tuširanje tolom vodom za bh kontrakcije je i meni ginekologica rekla. Ne vruća ali topla voda i ne duže od 15 minuta.
    Najbolja izjava mi je bila kad sam zadnji put bila zbog bolovanja. Moju gin je mijenjao neki drugi lik. I kažem za vrtoglavice i nesvjestice.  Kaže on meni,  da, tlak 85/60 bas i nije najsretniji... a ništa, kad vam se vrti, lezite, popijte vode i jedite (ma daj! To bi i radila da sam doma. Na poslu bas i nije prilika svakih 10  min to) I onda kaže, a možete si i pomoć da kod tuširanja toplom vodom izbjegavate potkoljenice.  Ja sam ostala- WTF?!
    znači preostaje mi opcija tuširat se hladnom vodom, što ne dolazi u obzir ili napravit skretnicu vode od koljena na niže.
    Ako netko ima ideju kako kod tuširanja izbjeći toplu vodu po potkoljenicama, molim da me prosvijetli

Dunyasha
    24. Veljača 2016. 07:45

MalaKoza

Tynchy, Karlo je već prava beba  super napreduje. 

Bruna, jeeeej za pojačanje curki. I super je ime! 

Inaj, magnezij za sve  grčeve u nogama, maternici,  opstipaciju… 
    I ovo tuširanje tolom vodom za bh kontrakcije je i meni ginekologica rekla. Ne vruća ali topla voda i ne duže od 15 minuta.
    Najbolja izjava mi je bila kad sam zadnji put bila zbog bolovanja. Moju gin je mijenjao neki drugi lik. I kažem za vrtoglavice i nesvjestice.  Kaže on meni,  da, tlak 85/60 bas i nije najsretniji… a ništa, kad vam se vrti, lezite, popijte vode i jedite (ma daj! To bi i radila da sam doma. Na poslu bas i nije prilika svakih 10  min to) I onda kaže, a možete si i pomoć da kod tuširanja toplom vodom izbjegavate potkoljenice.  Ja sam ostala- WTF?!
    znači preostaje mi opcija tuširat se hladnom vodom, što ne dolazi u obzir ili napravit skretnicu vode od koljena na niže.
    Ako netko ima ideju kako kod tuširanja izbjeći toplu vodu po potkoljenicama, molim da me prosvijetli

Malakoza zbilja ti je to rekao?? Ha nis, ti u se tusiraj u stavu stoj na rukama, pa se poljevas vodim od koljena prema glavi. Inace ne znam kako bi to trebala izvesti... 
    Bas su nekad inteligentni, cudo jedno!

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

mare1989
    24. Veljača 2016. 07:53

Dobro jutro cure
    Ja sam evo po treci put trudna,kad sam saznala pala sam u nesvijest,a sad se bas radujem 
    Trenutacno imam jake mucnine i nista vec 3 tjedna nisam popila ni pojela kako treba ,a vec sam 14 tjedana trudna

Cro262
    24. Veljača 2016. 08:05

Dobro jutro ženske! 

Dunya, pa ti si fakat sve ranije budna umjesto da spavaš dok možeš  Ja se već par dana počnem buditi oko 5 i onda se samo vrtim po krevetu, polako postaje iritantno. I da, svako jutro dok se istežem me uhvati grč u listu i to tako boli da sam taj tren budna. 

Inaj, poslala im i ja mail pa ti javim da li idem. 

Ty, još ćete vi Zg trudnice završiti u Petrovoj samnom   Ne, sad sam se počela razmisljati da li da ipak idemo tamo na tečaj, ali mi se tako ne plaća tih 400kn , rađe bi ih potrošila na malu. 

Majo, najs, znači ovaj tečaj je ipak bio nešto bolji od prošlog puta? 

Bruna, ime je fakat gracizno, jako mi se sviđa!

vjeverica8
    24. Veljača 2016. 08:25

Jutro! 
    Mene je u jedan probudio snažan vjetar koji je puhao k'o lud vani... I mjehur, naravno...  A ostale pute su me probudili bolovi u kralježnici, no to mi je uobičajeno.
    Malakoza i ja se prijavljujem za jednu ideju!! Kupiš ronilačko odijelo (termoizolacijsko) i odrežeš samo donji dio nogavica - u tom se slučaju možeš tuširati s hladnom vodom a da ni ne osjetiš (iako ne znam kako bi se oprala ) ili staviš samo taj odrezani donji dio pa su ti potkoljenice zaštićene  
    Mare dobrodošla!!  Kad ti je termin? Želim da ti brzo nestanu te mučne mučnine...

Tynchy
    24. Veljača 2016. 08:35

Jutro cure... :)

Maja, Dunya, već je krenuo show! suhe šljive mi više nisu potrebne ;) Nemam više filing da rađam :)

Cro, mene Petrova neće vidjeti.. ma ni parkirat se ispred te bolnice ne budem :)

Malakoza, jel prestao padati snijeg? Ideš šta u shopping? mi smo obrstili BabyOne :) Gdje ti kupuješ?

Dunyasha
    24. Veljača 2016. 08:58

Tynchy

Jutro cure… :)

Maja, Dunya, već je krenuo show! suhe šljive mi više nisu potrebne ;) Nemam više filing da rađam :)

Cro, mene Petrova neće vidjeti.. ma ni parkirat se ispred te bolnice ne budem :)

Malakoza, jel prestao padati snijeg? Ideš šta u shopping? mi smo obrstili BabyOne :) Gdje ti kupuješ?

He he he!! Krenuo je sou!! 😂😂😂
    Mare, dobro dosla!! Ti si jedna iskusna trudnica!! Neka ti trudnoca prode u miru i veselju!
    Cro, nema za mene vise spavanja... Oko 6, pola 7 otvaram oci i nema spavanja... Do 9 imam osjecaj kao da je pola dana vec proslo. 
    Jel pijes magnezij? Meni zbilja pomogne, mene znao grc u desnom listu uloviti, ima tome vec, ali mi zbilja magnezij pomogne.
    Bas je to fascinantno- uzimam elevit, u njemu ima puno zeljeza koje me zatvori, onda ga zalijem magnezijem i na wcu sam bez pol muke! Sjajna kombinacija!

Opet dns uzasno vrijeme u Zgb, do kad vise? Meni doduse pase, ispere ta kisa sve alergene, ali de malo sunca, ne stanen vise u jakne!!

Cure, je li koja od vas primijetila pojacano znojenje? Ja se inace ne znojim, a sad u zadnjih mjesec dana... Strava... Nista ja ne smrdim, ali iz mene izbija vodica. 😕😕
    O i Sanjarka, i meni je nos cijelo vrijeme oun. Ne curi ali je zastopan.. To je sluznica natecena od hormona (mislim od estrogena, ako se dobro sjecam doktoricinog objasnjenja)... 😮😮

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI