Peppe, ja sam za sad radila samo kombinirani probir u 12. tjednu (mjerenje nosne kosti i nuhalnog nabora) - to mi je radila soc gin tijekom tog mini anomaly scan-a ultrazvukom. A u 16. tjednu me šalje na triple test koji radim u Petrovoj bolnici, to je kombinacija uzv-a i vađenja krvi. Inače su mi nalazi kombiniranog dobri kao i mjere bebe za taj tjedan. Mislim da na triple šalje sve svoje trudnice bez obzira na dobre nalaze, jako ne temeljita doktorica sto mi se izrazito sviđa
Zumbul ja sam spavala u to doba tako da sto se mene tiče moglo se sve tresti, ja se ne budim na takve pojave
Nisam još krenula u nabavku stvari za bebu, još mi je rano... Jedino imam onu ponudu za kolica koju sam bila napisala... Mislim da ću se u travnju krenuti vise pripremati kad odem na sajam i vidim sve na jednom mjestu uživo posto sam među zadnjim rodiljama na listi računam da imam još dovoljno vremena
Hay cure! :)
Evo me u bolnici, MM je inzistirao da provjerimo te moje grceve i kontrakcije...
Stvar je takva da ctg u 30min pokazuje 2 truda... Sad cekam uzv da vide da li se otvaram.. Ja imam filing da je sve ok :)
Planiram jos popodne u shopping dalje :)
Pusu saljem svima!
Trebao bi biti u ožujku ili travnju u West gate-u, nema još službenog datuma... A koliko sam pokopcala po prijašnjim komentarima, da se uloviti dobar popust tokom sajma...
Bravo Tynchy, samo pozitivne misli, beba to sve osjeti i zna da još nije vrijeme za upoznavanje držim fige!!
Ty, daj me nemoj plašiti! Vjerujem da je sve ok čim se ti tako osjećaš i planiras popodnevni shopping a i još nije vrijeme za mirovanje doma, definitivno
držim fige i javi se s novostima!
Tynchy samo i dalje pozitivno! bolje da si isla pogledat, nadam se da su u pitanju samo BH. Javi!
Aurelija po meni je to skroz nepotrebna, neprakticna i prilicno skupa investicija. Ja sam prva kupanja dok je bio skroz maleni obavila u sobi na krevetu, naravno ispod bih stavila nepropusnu podlogu. Prematam ga isto na spuzvi za prematanje koju stavim na krevet. Cim je poceo lamatat nogicama i prskat okolo prebacili smo kadicu u tus kabinu i tako se i danas kupa.
Ovak, BH su, ali su tak jake jer meni kronicno fali magnezija.
Jake su i ctg ih ocitava. Dobila sam th: 1500mg magnezija dnevno. Zasada.
Sortiraj odgovore
Najstariji