Sanjarka, mislila sam da nece ni mene slati jer je u prvoj trudnoci secer bio ok, al eto kaze on da bolje napraviti.
ahahahahah, slušam yammat.fm i kažu da su rezultati istraživanja pokazali da se djeca čije mame imaju veću guzicu rađaju inteligentnija --- što znači: prema veličini moje guzice djeca će mi biti genijalci
Book svima! Samo da vas kratko pozdravim! Vidim ima svasta novo :)
Kupila sam stvari za bolnicu, sva cu u nekakvom cvijecu biti, i papuce sam takve nasla :)
Karlo je dobio kadicu, podlozak za kupanje i stalak za kadicu :) .. Rucnike sa kapuljacom naravno!
Dude, bocice, sve je vec spremno :)
Danas je mama bila dobro raspolozena za shopping pa je frajer dobio Mexx majcu i hlace! Ajme, 56-62 broj! To je tooooliko maloooo :)
Zenskeee!!
Evo i mene konacno..
Bila vadit krv, pa na V.Vrhovac (seceri su mi super, sad bar znam kak sam tak slatka! 😂😂😂😂), pa u muller- kupila dude, grudnjak za dojenje, jednokratne podloge za prematanje, jastucice za bradavice, stapice za usi, blazinice za ciscenje..
Onda u hm- tamo kupila 4 bodica na kopcanje na stranu, velicinu 56.
Sad dosla kuci, idem malo odmorit pa kuhati rucak, kad m dode da jedemo.
I odem malo dijete pikati, da me izudara. 😊😊😊😊
Pupano, po mo misljenju, tvom muzu njegova obitelj koju stvara (dakle ti i vase dijete) mooooraju biti na prvom mjestu. Nikakve mamice.. To da ti trudna zivis u cadavom podrumu???? Pa meni nije jasno kako je uopce moguce da je to tvojoj svekrbi, koja je doktorica, to uopce moze biti prihvatljivo???? Kako je to moguce??? Koliko sam shvatila, dolje nemate kupaonicu? Kako bi ti tocno trebala to dijete kupati, brisati i slicno??? Bas mi nikako to nije jasno.
Iseli od tamo sto prije mozes. Nadite neki stancic, i bok! Stovise, na tome si trebala inzistirati i prije braka... Price s rokovima i budemo, budemo- zaboravi. Ako nisu do sada, ni nece. Zasto bi? Nije ih ni briga.
No sad sta je tu je.. Vas dvoje morate skupa rjesavati svoje stambeno pitanje i sto manje vise za bilo sta pitati njegove.
Imali su sansu pomoci, nisj. A sad adio!!!
Bas sam se uzrujala...
Sanjarka, samo daj, pojedi coksu i za mene! :)
Ovo za debelo dupe sam danas procitala i dobro se nasmijala, pa moje dijete će biti genijalka! :)
Ty, pa ti si živa! Lijepo, lijepo, hoće ti stati sve u auto? :) uživaj!
Pa i brine me kam cu sa svim tim stvarima! :)
Ali kako da odolim, po tim outletima sam mu nasla robe sve po 3-4€ maksimalno. Pa to je 30tak kn.
Sebi sam kupila komplet spavacicu i ogrtac kratkih rukava za 16€. To je nekih 120kn.
Uzela sam S velicinu, nadam se da ce malo trbuha sa porodom otici :)
Napišem Bibliju i ugasi mi se tablet ...
Bok cure ...evo mene makla sam se dva dana kod kume da pobjegnem od svega..pa da vam odg ukratko haha
Ja sam iz Makarske i osim ove postoje dvoje privatnika i to je to...al svakako u vidit iza prvog odletit privatno u Ljubuški jer nemoguće je ovako kad znam da ni idući pregled neće bit normalan. ..problem je višak kg s kojim sam ušla u trudnoću iako su svi nalazi super...glukoza mi je bila 4.5 kad sam vadila...SAD me šalje početkom mjeseca na ogtt..
Majadila kupila sam zobene...ako imaš još koji recept zdravi nabaci u poruku...
Jedini normalni pregled je bio s 9 tj...iduća tri ni blizu...zar ne bi trebao bit nekakav veći pregled s 21-22 tj?mene je gledala kao i inače...jedino što znam su mjere koje mi je zapisala ne rekla...21+3
BPD 52
AC 170
FL 36
Zabice super za pokrete ,😁
Sortiraj odgovore
Najstariji