http://shop.aksa.rs/hauck-prenosivi-krevetac-baby-centar---bear.html
Mi smo uzeli bas ovaj jer ima sve, cak i visecu igrackicu. Uzeli jos i ekstra madrac jer za te krevetice madrac kosta oko 150kn. Mislili smo ga kupiti u Sloveniji, al ga je MM nasao negdje online za nekih 500kn. Mene je odusevilo kak ga je lako sklopiti, a sklopljen zauzima jako malo mjesta (kao putna torba)..
Dunyasha, eto vidis.. :)
Uspanicio se jer vec mjesec dana nisam bila na pregledu, a te kontrakcije stvarno izoblice trbuh :)
Al ja sam znala da su to BH. ;)
Al eto, od svih nas sam probila led i bila na ctg-u :) .. Fora je. Slusas srce, gledas trbuh kako se izoblicuje, a ctg sara :)
Iskusne cure, molim pomoc! Drzim ruku na trbuhu i vec nekih 20min osjetim neka "pucketanja", uvijek na istom mjestu, sredina trbuha nekih 5-7cm ispod pupka. Jel moguce da je to-to? Beba? Ili ipak samo crijeva?
Iskusne cure, molim pomoc! Drzim ruku na trbuhu i vec nekih 20min osjetim neka "pucketanja", uvijek na istom mjestu, sredina trbuha nekih 5-7cm ispod pupka. Jel moguce da je to-to? Beba? Ili ipak samo crijeva?
Za 20 minuta pucketanja na istom mjestu je dosta rano jos.. Ali poprati sad kroz iduce dane, vrlo brzo ce to postati jace, bit ce osjecaj kao da imas vjetrove, samo sto ih neces imati. Onda je to sigurno bebica.
Ovako, moze biti ali i ne mora... Kod svakog je to individualno.
Lavita, dobro nam dosla!! Jos je doista rano da bebu moras osjetiti svaki dan, pogotovo ukoliko je posteljica sprijeda. Ali, ukoliko te lovi panika, samo ti otidi na hitnu (samo ne u petrovu 😕😕, ima i boljih hitnih), sigurno te nitko mece poslati doma bez pregleda, zo se ne brini. Ja bih uvijek otisla da me pogledaju i da se smirim. Bez srama. Pa to im je posao. Dakle, ukoliko te lovi strah ili panika, otidi. Vidjet ces koliko ces biti mirnija nakon pregleda. A taj mir nista ne moze nadomjestiti. 😉
Hvala Ty! Izgleda super i vrlo je praktican. Sad sam gledala, kod nas u Baby Centru ga imaju i kosta oko 600kn… Vrijedno uloga jer gdje god da budemo moci ce spavati i nema lomljenja sa kreveticima… 👏🏼👏🏼👏🏼👍🏼👍🏼👍🏼
Heloo, vecer dame. Vidim da ste sve dobro i da su bebice u redu i lijepo napreduju.
Citam ja stalno samo bas nemam volje tipkat, tlak me doslovno maltretira svaki dan koliko je nizak! Danas za ruckom mi je bio 60/86 i puls preko 100. Strah me izac sama van jer cim dodem u zatvoreni prostor (ducan) pocne mi se crnit pred ocima i moram sjest i nakon par minuta ko nova!
Ja ne mogu otvoriti link.. 😔😔😔
Ali mi smo razmisljali za Zadar uzeti ovaj:
http://www.magicbaby.hr/djecja-oprema/krevetii/cam-vrti-daily-plus-col.216.html
To jr pradjed rekao kupiti da mu curica ima na cemu spavati kad dode. 😉😉😉
On ce tamo stajati, jer cemo za zagrebacke adrese kupiti klasicne kinderbete.
Eto ti Ty, kad odbijas znati njemački. Da znaš, ti bi njima objasnila da ti nije ništa :) Ali nema veze, sad budeš bila puna magnezija. Baš sam se pitala kak plaćaš te preglede i ti si mi sad prva osoba koja je iskoristila tu EU zdravstvenu, znači to fakat funkcionira :)
Inače ja sam išla ove neobavezne preglede raditi privatno i plaćala ih. Neke cure su radile preko hzzo-a po bolnicama ali mislim da kvaliteta npr uzv-a nije ista a i nalazi se duže čekaju.
Inaj, pa super shopping ste vi obavili! Ali nama bi 280cm u širinu bilo puno premalo nas dvoje imamo 3m ormara i maloj smo uzeli 150x236... I već sad vidim kako ce i za par god i to biti malo...
Dunja koliko vi kindaća trebate kupiti?
Hahhaha Cro mislila sam da pretjerujemo sa sirinom i jos sam htjela da uzmemo manji ,on je htio onaj od 3m ali nam ne stane
Sortiraj odgovore
Najstariji