Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Maya20
    19. Veljača 2016. 11:46

Drage sve,

nikako se javiti!
    Samo da prijavim da vas redovito čitam i pratim, no nažalost, zaista ne stignem trenutno sudjelovati u raspravama. Na poslu nemam pristup forumu, a poslije posla imam ili pilates ili najčešće zaspem od mučnina :-) (tek smo na početku)!
    Tako da ću se svakako aktivirati čim odem na porodiljni/godišnji, nadam se i prije, a do tada vas i dalje pratim i čitam!

Pozdrav svima!

Cro262
    19. Veljača 2016. 12:34

Ja sam malo neuracunljiva jer ja jako volim ikeu, mislim da ćeš sa stvarima za dj sobu biti zadovoljna. 

Sanjarka, je, Dunya je pokupila nalaze, i njoj i meni su ok, ne moramo na dijetu! Wohooo, sad u to ime treba smazati coksu!

Sanjarka88
    19. Veljača 2016. 12:35

Smazat ću i ja jednu vama u čast!

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Pupano15
    19. Veljača 2016. 12:46

Ne znam jesam li se pomirila s tim. Samo vidim da sam dala dosta vremena, a termini se sve više produžuju. Moj muž se do nema dugo nije uopće slagao sa svojima, stalno su se prepirali. Ali eto, situacija se izmjeni taj čas.Sad mu je sve to u redu i ne želi ići. Valjda su opet pričali nasamo. Nadam se samo da će me uputiti u novosti,a ne da sve sami dogovaraju kao da se mene ne tiče. Rekla sam i da kad bi bila prevarena da bih ostavila dečka istog momenta, nažalost, nije bilo tako kad sam se našla u toj situaciji. Hvala Bogu,to sam davno ostavila iza sebe. Što ako zbilja završe do 1.5. s radovima? Došla sam do zida i teško mi je odlučiti, otići ili ostati.Ni seljakanje nije jednostavno. Znam što bi savjetovala druge. Tako ću probati i ja. Razmišljati o odlasku.

CrazyPuppet
    19. Veljača 2016. 12:59

Pupano, da sad nisi trudna, i praktički pri kraju trudnoće, nebi ti sve ovo bio toliki problem. Svašta čovjek istrpi kad je mlad i u određenoj situaciji. Međutim, sad si u jednoj vrlo osjetljivoj fazi, i bit ćeš još ranjivija. A da ne spominjem bebicu i uvjete koji su za nju potrebni - prvo i osnovno - sretna i smirena majka. A što ako rodiš 3 tjedna ranije, što je onda s rokovima? Majčinski instinkt je skoro pa  nepogrešiv, tako da vidi što ti on nalaže u ovoj situaciji za svoju bebicu? A da i uselite sve na vrijeme, hoćete li stvarno uselit do kraja, ili će ti pola stvari biti u kutijama, a još pola falit... Kad ti stigne beba sve će ti to stvarat stres koji ti nikako neće trebat...

Malamimi
    19. Veljača 2016. 13:08

Pupano, izdrzi. Kao da trazis da te prebace s Pantovcaka u Visoku?!?! Znam i sama kako se tesko izboriti za postovanje, al kad sam ga jednom dobila, sad me se itekako pita za misljenje. Ne nagovaram te na nista, ali znas da zenskim suzama muzevi ne mogu reci ne. 

Joj mene sljedeci tjedan ceka ogtt. Najvise me brine to dvosatno camljenje, ponijet cu neki rucni rad da vezem 

Pupano15
    19. Veljača 2016. 13:15

Hvala cure, duše ste 
    CrazyPuppet imaš pravo, trudna sam, nemam više 20g. Malamimi ženske suze ne vrijede.  1.4. najkasnije odlazim. Moram naći stan prvo, a sad najmanje ponuda 

PeppePula
    19. Veljača 2016. 13:26

Pupano zbilja si u neugodnoj situaciji... Smatram da nije u redu da tvoj muz stavlja svoje roditelje ispred tebe, pogotovo jer si i trudna... Ako ti je obecano preseljenje, onda bi se toga trebali drzati, a pogotovo sada... I zbilja, sto ako rodis prije termina? Meni je termin 20.7., ali ja vec od 1.7. cu imati sve spremno jer realno mogu roditi i ranije...to ne mozes znati, a mislim da stres takodjer utjece na to... Ruzno je govoriti, ali daj muzu ultimatum, ako se ne preselite, ti ces otici kod svojih... Tebi je zbilja kada rodis komfor najbitniji, a ne da moras razmisljati o svekrvi, kako ces na wc, dali si dobro skuhala itd... Sto se tice djeteta, ja tu nemam kompromisa pa makar se i posvadjala sa dragim... Nadam se da ce on shvatiti zasto je tako, to malo bice tek rodjeno treba svu njegu, a ne svekrva da bude namirena....Uh, kako mene to ljuti

Peppe

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.