Pupano ti i beba ste na prvom mistu! Zauzmi žešći stav na vrime
Evo ja updateala profil... Sad kad je Sanjarka napisala da je PseudoHTML
Kratki pozdrav svima, samo da se javim da Vas citam ali nemam za sad vremena cesto pisati a i bila sam nekako sva u brizi hoce li biti sve u redu s nasom bebicom, sve je super i bas sam sad opustenija jer sam skoro u 14tjednu.
Inace ne zivim u hr, pa me zanima kako je tu sa pregledima koji nisu obavezni? Ovdje ima prvi pregled od 10-14tjedna za kromosonske poremecaje (putem ultrazvuka mjere kod bebe neke parametre)i onda poslje snimanje organa . Na koje ste vi isle preglede ? (Ili ima vec neka tema na forumu)
Pupano koliko čitam nisi bas u zavidnoj situaciji i nije na meni da ti govorim sto da radiš i kako da riješiš svoje probleme. No ono sto duboko vjerujem jest da odgovor vec imas u sebi i napravi onako kako se najbolje osjećaš, ne ono sto drugi kažu nego ono u sto ti vjeruješ! I, kako mi je jednom rekla jedna mudra osoba, ne možeš donijeti pogresnu odluku! Jer u situaciji u kojoj se nalaziš i informacijama s kojima raspolažeš uvijek ćeš donijeti odluku koju smatraš najboljom za sebe u tom trenutku! Zato hrabro
Sandrich super tickeri!
Dunja i Cro bravo za nalaze šećera! Treba to stvarno proslaviti jednim finim sladoledom
Tpol sto se tiče uzv-a meni su u prosjeku svaka 4 tjedna kod soc ginekologa... Na početku su bili nešto češći, ali to je bilo zbog moje dijagnoze visokorizične t... Imala sam taj za kromosomska aberacije u 12. tjednu i u 16. tjednu idem još na triple test.
Sad pitanje za zagrebačke cure koje su radile triple u Petrovoj - kako to ide? Prvo na uzv pa na vađenje krvi? Je li u istoj zgradi? Koliko traje sve zajedno? Znam da ste to vec pisale, ali da ne vrtim sve unatrag... Unaprijed zahvaljujem na pomoći
Dobra vecer cure! Evo mene napokon na kopnu
Splicanke, jeste li za drugu kavicu?
Nikki joooj, velika mi je zelja posjetit Rab, cula sam da je prekrasan...a to je jedini otok (od vecih) na koji jos nisam imala priliku ic.
Bruna saljem ti pp
Vidim, sve su nam bebice dobro, mame imaju super nalaze, pocinju ozbiljnije pripreme...ma super! Neka nam tako ostane do kraja!
Pupano, tesko je ista savjetovat jer nismo svi isti...ja znam sto bih ja napravila-pocela trazit stan. Nije to zdrava okolina za jednu trudnicu, niti taj podrum niti takva svekrva. U svakom slucaju, nadam se da ce se sve rijesiti cim prije!
Velika pusa i pozdrav svim ljetnicama i novim i starim
Pozdrav zene majke kraljice 😊😀
Vidim da ste se dosta raspisale
Pupano- ti sama znas sta je najbolje, ali zeno, ni za koga ti uvjeti nisu normalni 😮
Ja neznam..
Nisam tu da nekome pametujem..
Ali koliko vidim tvoj muz ima jako jako puno postovanja prema svojim roditeljima, i ok- to stoji.. ( tako i moj muz )
Ali brate mili, on se ozenio, treba biti onako kako se ti i on dogovorite..Kakav svekar i svekrva, ako nisu ispostovali dogovore i ako imate financijske mogucnosti, ja bi svakako otisla i zivjela sama sa svojim muzem i djetetom...
Opet kazem, ti sama znas kako i sta je najbolje, mi ti tu samo mozemo dati pokoji savjet i lijepu rijec 😊😀
Moji su isli platit kolica, sutra ujutro dolaze, jedva cekam, jer ih nisam vidjela u zivo 😀😊 mama kaze da su odlicna, cvrsta, kvalitetna, ma da su super.. A ako iko zna onda je to ona 😀😊
Bila je i u Adaxu, cijene su im jako neptihvatljive 😑😑
Kinderbeti su po 1800 kuna, ali sta je je, puno drvo i jako su kvalitetni...
Ove komodice za prematanje su isto tako 1500 kn pa na dalje
Sve si nekako mislim da cu uzet onaj komet 4u1 iz fun baby-a ...
I kupit dodatno ormar u lesnini ili negdje, jer su ovi djeciji ormari jakooo skupi...
Do kojeg tjedna se mora napraviti taj test oggt ?
Nije mi gin za to nista spominjao.
Valjda ce mi rec u srijedu da to obavim, neznam...
Ja idem sad jest štrukle domace zapecene u vrhnju 😀😊 tako ih obozavaaam 😀😊
Skoro svaki put kad sam kod mame ( a to je stvarno cesto ) ih jedem 😂😉😃
Dunya ? Ti si kupila spavacice ako me mozak sluzi sta sam procitala koju stranu unazad ?
Di si kulovala po tim cijenama ? Ja sam gledala jucer u h&m i c&a i nekako su mi babske 😑😕
Zumbul si gledala u lesnini kindače , oni ti imaju ovaj vikend popust 15 % na baby opremu i magic baby isto 15% povodom ročkasa
A spavačice je Tynchy kupila, koliko znam ona je u njemačkoj trenutno:-)
Bok mame, zbilja vas čitam, ali onda nemam vremena pisat, pa ću sad prvo napisat pa citat. U Lesnini 15% na cijeli baby asortiman osim na već sniženo a na Stokke 12%, sto je super, jer oni su kao ukinuli popust za Hrv. pa ako je netko cilja bas na njih.. Sobice se čekaju i do 2 mj.
Jeste vi počele već kupovati robicu i stvari za bolnicu? Kad pogledam vrijeme na TV čini mi se da nas ovo ljeto svašta čeka.
Pupano, pročitala sam tvoju priču i baš mi je žao da sad moraš prolaziti kroz to... cure su ti već sve rekle, da se ne ponavljam, ali ako imate financijskih mogućnosti iznajmite stan. Ako bi se i preselili na kat i dobili više mjesta, odnos tvoje svekrve će i dalje biti isti. A suprug mora definitivno odlučiti na čijoj je strani
TPol dobrodošla :) Redovni pregled je svaka 4 tjedna do mjesec dana gdje mi uvijek napravi kratki uzv...Double test u 12. tjednu sam isla privatno, tako da triple nisam kasnije... Vjeverica sta ti ces i na double i triple? Mislila sam da se radi ili jedan ili drugi...Kompletan anomaly scann ( to sta kazes pregled organa ) ce mi biti u 20. tjednu i to isto idem preko soc...
Znaci gledale ste krevetice u Lesnini? Ja sam ih gledala preko neta i vidim da isto kostaju kao u Ikei, ali nemaju ispod ladice kao sta imaju Ikeini...to mi je super jer uvijek dobro dodje koja ladica vise...
Trenutno sam u nedoumici dali da uzmem ono za presvlacenje 2 u 1 ( kadica ispod i gore onaj mekani dio za prematanje )... Razmisljam si da kada okupam bebu, onda kadica ostaje ispod, ja moram bebu negdje poloziti da bi podigla to mekano i onda je presvlacim na tome, a ispod je voda u kadici... Nekako mi lakse zvuci iz kadice odmah staviti na prematalicu i kada je sve gotovo, ispraznim vodu i to... Ali nemam pojma gdje bi onda stavila kadicu jer imam onu malu masinu za robu koja se otvara od gore...Znam da puno zena na masinu za ves stavi kadicu... Kako ste vi to mislile rijesiti? Znam samo da necu kupovati one komodice namjenjene bas za prematanje jer to kasnije nicemu ne sluzi, nego cu kupiti npr. u Ikei komodu te visine i staviti gore onaj mekani dio... Ajde vi mame sa vise iskustva, kako je to najbolje... :D
Peppe
Sortiraj odgovore
Najstariji