Dan curke! 💕
Ty zelim ti srecu i drzi pozitivan stav!
Cura koja se zali na uvjete zivljenja u podrumu, nemogu sad naci nick, ako ti je stalo do sebe i bebe, postavi uvijete! Ja sam svom mužu rekla kad sam ostala trudna da nemozemo vise sa mojima ziviti te da moramo naci rijesenje. Na srecu nasu, moj otac nam je ponudio stan koji je iznajmljivao i sad ga renoviramo i pripremamo za prinovu i nas…Da ja nisam zapela kao magarac nebi nist od toga bilo! To nije nacin da se jedan muž kojeg voliš ponaša kao da si zadnja rupa na svirali! Ti bi mu trebala biti najbitnija (kao i dijete koje cekate) i nitko drugi! Nitko! Pokaži zube i javi nam se kako je proslo! 💪🏼😉
Ja sam jucer bila na redovnom pregledu. Sin je sasvim uredu i sa tocnim mjerama za svih 22weeks u kojima smo sada. Dosta ga osjecam kroz dan i to mi je super! Mene nitko ne salje na nikakve te testove puste sto vi sve idete. Cak ni neznam pola toga sto vi spominjete. Valjda da ima potrebe bi me poslao… Ja se osjecam odlicno, energija je na nivou, jedem zdravo i gladim rastuću bušu 💗💙👶🏻
Ty, super da nije ništa strašnije! Sad prvo po magnezij onda sve ostalo...i samo polako!
Nessah, bravo za dobar pregled! Mene je moj gin poslao van ovih redovnih pregleda koji su mi cca svaka cetiri tj na rani kombinirani probir i sad na anomaly scan u 22tt. Za svaki taj pregled mi je objasnio da ništa ja ne moram, ali da ako postoje ikakve anomalije koje se mogu popraviti da bi bilo poželjno da odradim te preglede. Odradila oba, sve je super!
Nessah, meni su nudili testove i nisam htjela ici. To je na nama da odlucimo. A i ovo sto moram svaka 4 tjedna na uzv mi se cini malo precesto.
Tynchy odmori malo od shoppingiranja 😁
Nakraju budes ti sebe i muza odpeljala na porod 😂
hahahha bas, ima nešto i u tome
Mi kupili krevetić, naručili ormar, za sad samo kutije doma gomilamo:-)
Krevetic u lesnini, onak klasicni kindac, hrvatski prozvod boje bukve, jako je cvrst, snizen sa 900 kn na 600 kn
A ormar veeeliki 280*235 ,sadasnji nam je postao premali pa mislim da bude nam ovaj dovoljan😂😂
Isto smo cekali jos dodatno snizenje, tak da nas je sa 6100kn ispao oko 3000 kn, sta ces volimo snizenja 😁
A prematalicu tj komodu imamo vec,ovu kaj smo do sad koristili za nase stvari cu prenamjenit za bebaca i gore staviti onu podlogu za prematanje....
Sortiraj odgovore
Najstariji