Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    19. Veljača 2016. 10:41

Pupano žao mi je zbog situacije u kojoj jesi nitko ne zaslužuje takav tretman, a posebno ne takav pristup od životnog suputnika. Ja poznam sebe, s mužem bi razgovarala ozbiljno, u slučaju da se ne promijeni, odo ja no ja sam ja, i ne trpim ni manje stvari ne zato jer sam princeza nego zato jer koliko dajem toliko očekujem i natrag,a to je maksimalno poštivanje i ljubav bez toga patim i ne mogu dalje.

da da u magic baby povodom rođenana 15% ovaj i sljedeći vikend

Bruna dobro jutro! nadam se da će dan bit bolji nego ti je započeo

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

CrazyPuppet
    19. Veljača 2016. 10:43

Pupano, prvo čestitke na vjenčanju, neka vam je sa srećom!
    drugo, znam do u dlaku kako ti je, savjetujem ti da prvo ozbiljno popričaš s mužem, tako da te on ozbiljno shvati i da on napravi pritisak da do poroda budete smješteni. Ako te ne shvati ozbiljno, ako možeš odi kod svojih, bolje da ti je tvoja mama pri ruci kad rodiš nego svekrva. Ova kombinacija da budete zajedno s njima, o tome nemoj niti razmišljat, ako sad stvari ne funkcioniraju, onda će biti još gore. Beba mijenja sve naopačke, bit ćete neispavani, izmučeni i trebat će vam vremena da se snađete u svemu tome. Nemoj razbijat glavu time da ih "tjerate" iz stana, jer su na kraju krajeva oni došli s tom idejom, pa sad neka je ispoštuju. Po meni nisu nikako korektni, a po svemu sudeći neće ni biti... Ako ne možeš do svojih, potražite stan, dok još kolko tolko možeš podnjet selidbu... Po meni to ti je i najpametnija opcija... da ne budeš crna ovca cijeli život... a kad jednog dana muž bude vlasnik kuće, onda uselite. Zauzmi čvrsti stav i postavi se za sebe i svoju bebu, jer sad si ti najranjivija i moraš prvo na sebe mislit. 
    Sretno

Pupano15
    19. Veljača 2016. 11:04

Bruna 257, Cro 262 Što da kažem cure? Zaglibila sam, a ni svjesna nisam bila koliko će to duboko ići. Moj muž želi sačekati još 2 mjeseca da vidi razvoj situacije. Kad su u pitanju njegovi roditelji, neozbiljan je, da. Čak mi je u jednom ozbiljnom razgovoru rekao: dok ti budeš u bolnici 3 dana, ja nas stignem sam preseliti ili na kat ili u stan. Stan ne može naći u 3 dana,a kako tek preseliti. Tako da ako njegovi budu tu nakon poroda, ja ili ostajem u podrumu (gdje bar imam mir) ili ću otići svojima (ako budem mogla). Inače sam patronažna sestra, tako da mi doktorica svekrva ne treba tj pogotovo netko tko zna kritizirati kada se već sve napravi.

Pupano15
    19. Veljača 2016. 11:14

Eh, da sam njihova kćer vjerojatno bi bilo drugačije. No kad pogledam, da smo kod mojih u podrumu, tu bi već bilo svašta od strane njegovih.   Ma stišćem ja njega  ali i on je između dvije vatre. Mene i roditelja, imam razumijevanja i za njega. On vjeruje da će i dalje ispoštovati danu riječ, mada je njegov otac par puta naglasio neće stići do dogovorenog termina 1.5.Pa ne pričamo više o tome. Ja sam se zatvorila. Šutim. Vjerojatno čekam moment kad se više neću moći okrenuti pa će mi biti ok u podrumu   Glupo mi je nešto izvađati i otići bez njega, el, ali je glupo i ovako.

Cro262
    19. Veljača 2016. 11:27

Znači ti si se već sad pomirila sa time da je zivot u podrumu ok i da ako se stvari ne promjene na bolje da ćeš se ti tome prilagoditi? Draga moja, svaka ti cast onda. Što ćeš kad se nećeš moći pomaknuti? Ne izlaziti iz podruma? Molim te promisli još jednom, radi se i o tvom zdravlju i o zdravlju tvog djeteta, a bogme i o odnosu tebe i covjeka kojeg si odabrala za cijeli zivot da bude uz tebe. Kažeš da si se zatvorila i da šutiš, ja mislim da ti to nikako nije pametno i da s time nećeš postici nista pozitivno. Sretno!

zabica25
    19. Veljača 2016. 11:32

Starim i ja ti s nesanicom postala najbolja prijateljica..danas prvo u 00:15, onda u 4:30 kak i Dunja i ne zaspat do 7...onda sam opet zadrijemala na 45 min...
    Do sad sam kupaonicu čistila. 
    Sandrich, koji je tebi sad tt?
    Zumbul, sretno na EKGu! 
    Pupano, ajme koja je tvoja situacija! Nadam se da ćeš brzo u svoj stan...i maknuti se s podruma. Sve će doći na svoje. DOBRO DOŠLA U KLUB UDANIH! 

Mene jako boli glava, trbuh me zeza, kao da neki virus pokupila...mučno, opet lavor stalno kod mene...stalno žedna...u grčevima jer se sve širi...kičma ubija, ramena ukočena...hoćete još? :)

Kod nas kiša, baš glupo vrijeme...

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

ejic
    19. Veljača 2016. 11:36

Pupano. bas mi je zao za tvoju situaciju. Nemam rijeci, svaka cast sto izdrzis sve to! Ja ne bi mogla.
    Nebi te htjela plasiti, ali ja bi se zamislila kako ce vam zivot funkcionirati u buducnosti ako on vise postuje svoje roditelje i njihovo misljenje nego tebe i tvoje misljenje. Ja sam uvijek za to, ako postoji financijska mogucnost, da mladi idu sami na svoje. Znam iz iskustva iz okoline da se svatko voli mjesati u odgoj necijeg djeteta i ja osobno nesto takvo nebi mogla prozvakati. Ja zelim o svom zivotu i svojoj djeci sama odlucivati, a ne uvijek za ledima imati nekoga tko ce mi govoriti kad i kako sto moram raditi. Ali to sam samo ja, a svi smo razliciti, zato skidam kapu na strpljenju!

bettyboop_st
    19. Veljača 2016. 11:36

Pupano ne zelim pametovat, al koliko sam vidila, ti si donila odluku.Divim se odlukama, i stavu ka sta je tvoj.Sta je dobro za tebe, sama znas, a koliko je pametno ponasanje koje si odabrala, vrime ce pokazat.
    Puno srece zelim

Dan jeee divan a ja na poslu
    Jos me ceka sutrasnji dan, pa odmor bas se veselim

Sanjarka88
    19. Veljača 2016. 11:38

Zabice uh koliko tegoba kod tebe.... drži se!

Betty nisi jedina , posao a sunceeeeeeee mami vani nakon nekoliko groznih dana

Cro si dobila nalaze OGTT-a?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.