http://www.inhabitots.com/ten-things-you-dont-need-to-buy-for-your-new-baby/
Evo jedan članak kojim se vodim kod ulaganja u bebine stvari! 👍🏼😉
Zaboravila reci kupili i madrac i komplet posteljine, sa poplunom, ogradicom, madrac je od one pjene, nije jako debeli a nije ne premekani,vidjet cu kakav ce biti , ako nebude bas ok uvijek mogu njega u medimurje a za zg kupim neki bolji.....jos moram smisliti neki krevetic i za medimurje😄
Bok zenske!!
Ty, kak svaki put kad si van Hr zavrsis na nekom hitnom pregledu?? Brzooo doma!!! Dosta shoppinga!! 😂😂😂
Cuvaj se dragicka, nemoj da te kontrakcije postanu jace... Jos je rano..
Inaj, di ste taj ormar nasli??? Pa to je skoro za dzabe!
Mi smo u razmisljanjima da kupimo nove ormare. Ona ce sigurno dobiti svoj (vjerojatno Stuva ormar za pocetak), jer ja vec sad ne znam di bi sa svim njenim stvarima, a tek sam pocela.. Pa kad kupujemo njoj, sto ne bi i sebi. 😉😉 Vidjet cemo..
Nikako otic u Ikeu i pokupovati to sve.. Baka rekla uzeti prematalicu, woooohooo!!!
Jedino sto bi to trebalo sloziti, da imam kud stvaljati te stvari, a opet, sta cu prematalicu slagati 3 mjeseca unaprijed?! 😕
Ja dns soliram, muz na muskom druzenju, kum nam slavi rodendan, pa ce se decki druziti. Bas se veselim da sam malo sama doma, pustim film itd...
Uzivajte cure!! 😘😘😘
Ty, možeš li reci gdje si kupila taj putni krevetić sa prematalicom, a i da se može dati i madrac unutra?! Ako imas neku stranicu ili sliku dobro bi dosla. Bas takvo nesto trazim! 👍🏼
Da rekli su mi da najbolje da si kupim putni krevetic, di ste vi vas kupili? Taj bi mi bio super sa prematalicom i podizanjem podnice
Dunja u lesnini, gledali smo svugdje i njegovi pred koji mjesec su si uzeli takav iz lesnine tak da smo se i mi odlucili za taj jer smo vidjeli da je kvalitetan, inace ima klizna vrata i unutra si mozes sam sloziti kak hoces police i precke jer police nisu fiksirane kak u nekim ormarima
Ormar se zive Imperial ima razlicitih dimenzija i mozes birati da ti ogledalo bude na vratima ili drvo ili kombinacije boja i tak, sve si slazes po svom gustu
😊evo da se i ja pridruzim... Stalno vas pratim. Puno mi pomazete i pravite drustvo. Prva mi je trudnoca. Nakon 4 inseminacije i 2 ivf. Cekamo naseg decka 17.7. Imam pitanje za vas.. danas ulazim u 20 tj. Bebu sam osjetila u 17 tt. Sad zadnja dva tri dana nikako..zar nebi trebala sve vise osjetiti. Isla bi u Petrovu na hitnu al mi kazu da je to normalno da ce me poslati kuci bez pregleda 😕..a mene strah.. jeste vi imale ovakvih dana? Pusa za vas i male bebice
Ivf trudnoca 20 tt
Sortiraj odgovore
Najstariji