Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    inaj
    20. Veljača 2016. 22:05

Pitam samo:-)

iva1989lea
    21. Veljača 2016. 09:02

Jutro cure :) evo samo da vas pozdravim :) mi razmišljamo kako sve uklopit u jednu sobu,sreća pa je velika :) tako da uskoro krećemo u realizaciju što me jako veseli :) većina toga će bit uradi sam od stvari koje imamo samo ćemo malo preurediti i obojit...tražimo ideje po netu i stvarno ima odličnih ...

zabica25
    21. Veljača 2016. 15:13

Evo da se i ja malo javim...
    Jučer nisam nikako stigla. Uploadat ću sliku moje bebe, mislim da to sve više liči na dječaka :)
    iva 
    Zumbul, super za kolica! Baš mi je drago da si i to riješila. 
    Ty, kako te B kontrakcije izgledaju? Kako ih osjećaš? Ako ih dobijem da znam kako je to.
    Nessah, ja sam ti isto sve te testove odbila...na ništa nisam išla. 
    Lavita, dobro došla  ništa ne brini, ja sam bebu osjetila u ponedjeljak i sad se više nije javljala osim što osjećam kako me sve steže...

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Bruna257
    21. Veljača 2016. 17:34

Cure, pitanje za sve... Koje cajeve smijemo piti u trudnoci a koje ne? Vidim po netu negdje pise malina moze,drugdje strogo ne... Jesni pise kamilica da,drugi u ogranicenim kolicinama... Mene to sve zbunjuje... Ima neka neku info?

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Lunale
    21. Veljača 2016. 18:01

pozdrav drage moje, evo nas nije bilo dugo a vidim da sibate na veliko :) muz ide ca za 7 dana pa cu tad citati zaostatke i pokusati malo pohvatat sta se desavalo (trazio je da ide ranije tako da stigne nazad prije poroda). nadam se da ste mi sve dobro i da su bebuske vesele, aktivne i da lipo napreduju a novima zelim dobrodoslicu! inace, mi smo gotovi sa svim pripremama, sva je oprema stigla a i sobica je gotova. jedino jos zavjese nisu gotove... uglavnom, sad cekamo samo nasu Ariu pa da se po prvi put i predstavimo slikom    (ako je uspijem stavit) 

MomM.94
    21. Veljača 2016. 18:42

Pozdrav ljetnice , kod nas danas bio bas lijep dan, sunceko nam je zasjalo, bili malo u setnji, i tak..

Imam jednu nedoumicu: dobili smo kao vjencani poklon 3 dana polupansion u Sv.Martin na Muri od 4-6.3, i sad vi meni recite dal bi bilo oke da se ja brcnem malo u bazenu? Kakvo je vase misljenje o tome, citam stvarno svakakva iskustva po netu, neki kazu da moze ako je sve oke s trudnocom, neki kazu ne? Kaj vi mislite? Nebi htjela dovest u opasnost sebe i bebu.. Al opet 3 dana a da se malo ne okupam, stvarno neznam...Pomagajteee

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

MalaKoza
    21. Veljača 2016. 18:53

Evo mene moji ljudi, dosla sam vam na bevanduuuuuu...(Bezalkoholnu)
    Izbivala sam kojih 3 tjedna jer sam bila premorena od posla, a vikendom preuredivanjem stana.
    I sad cu napokon moci opet bit u toku jer sam uspjela dobit jos 2 tjedna bolovanja - zahvaljujuci nesvjesticama i povracanju po tepisonu na poslu ( skuzili su napokon da im je isplativije poslat me malo doma nego svako malo trosit novce na kemijsko)
    U srijedu idem na CTG jer mi kontrakcije dolaze jos uvijek redovito bez obzira na 3 tablete magnezija dnevno pa da se uvjere jel lazem ili je stvarno tako 

Lunale, Aria ti je medena

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Tynchy
    21. Veljača 2016. 21:21

Zabica, skuzit ces odmah da su BH jer ne bole a vidis da su kontrakcije. Ponekad ti se stvrdne; zgrci skoro citav trbuh, a ponekada samo jedan dio; kao kvrga se zgrci, traje min-dvije i popusti. Ctg na njih skace pa su zato MMu objasnili da je to svojevrsna "priprema za porod" :)

Teja, ja sam pitala ginekologa za kupanje u bazenima, rekao je Ne. Razlog su bakterije koje zbilja mogu napraviti probleme, pa bih ja na tvom mjestu izbjegla to.
    Isla sam na par min u saunu; ali kupanje u bazenima nikako.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.