Pupano cetitam na udaji i zelim dugi i sretan brak s puuuno djecjeg smijeha oko vas!!!
Sanjarka, ja jos mj i po, godisnji cu uzeti prije onih 45 dana. Iskreno, drzim fige sama sebi da izdrzim jos i toliko jer mi je fakat sve teze i teze sjediti i biti u firmi.
Plinovi, hrkanje? Srecom nista od toga, samo sam postala mala svinjica koja redovito podriguje, ali to je od mineralne, to nisam ja :)
Jutro 😊
Kakvo je vrijeme ?
Kod nas bljutavo, nemamo struje 😂 pa smo maltene u mraku..uzas.. Vec mi na usi izlazi ovo ruzno vrijeme...
Jucer smo mamica i ja isle do CCO u baby ducan da skicnem kinderbete... Nisam nesto odusevljena, imaju na akciji za 550 kn cini mi se kinderbet sa uzorkom medeka i zirafe,ali mi se cine jako jako klimavi... Uclanila sam se kod njih u klub, imam 11% popusta na sve, a 5% je na pelene i bocice..barem nesto...
Iako danas idem po kolica u fun baby , pa cu se uclaniti i kod njih, cini mi se da oni imaju veci popust..
I jucer sam u C&A kupila 2 bodica na bocno kopcanje 56 broj 😀😊😇 i male carapice kao komplet... nisam mogla odoliti, prekrasno mi je bilo.. To je ujedno i prvo sto sam sama kupila 😀😊 ostalo je mama hehe
Mislim da su im cijene oke, 2 bodija su 70 kuna..a isto je i u H&M-u ....
Gledamo mama i ja te bodije i dolazi neka zenskica do nas i pita me kad je termin, i ja jok kazem 19.06.i kaze ona meni uuu to bude velika beba 😉 kao imam vec veliki trbuh pa bude velika beba 😊
Idem u 12:00 h na EKG i tako 😊
U srijedu na redovnu kontrolu, jedva cekam da vidim svog malog boksaca 😂
Sutra ulazimo u 24.ti tjedan 😊😀
Hvala cure na čestitkama
Ah, poslije dosta loših godina krenulo malo i mene. Mada, iskreno, ne stojim i ne očekujem čudo. Pokušavam raditi i usmjeravati svoj rad u našu korist. Dosta sam marila za druge. Nije mi to baš sreće donelo. Još samo da uspijemo riješiti problem stanovanja. Polako me hvata panika. Još cca 3mj do termina, a mi još tu. U podrumu na dve prostorije (trebalo je biti privremeno 2-3mj- sada je već 10mj) bez kupaonice (penjem se stepenicama svakih 10min + treća prostorija u kojoj su naravno drva i peć na centralno (koja mora ponekad dimiti- i mi ponekad da to riješimo otvaramo ulazna vrata i tako cijelu zimu) Nije da si ne možemo priuštiti stan, možemo ali nećemo, zašto bih kada on ima kuću u gradu gdje bi iznajmili stan, ionako će to biti njegovo bla bla? Riječima njegove mame, bake i tate. Ja protiv njih. Oni se trebaju preseliti i nama prepustit kat, tako su me pridobili i time da će nas pas dobiti dvorište, ali nisam uzela u obzir da će radovi biti u zaostatku 1godinu sigurno. Eto čak su i rekli da radovi kasne pa da polako prelazimo gore k njima. Da će prvih 3mj biti s nama kad se beba rodi. Da naglasim, moja je svekrva prepametna i što god netko napravi ne valja-doktorica je el (primjer: dođe na gotov ručak, doslovno ždere i komentira kako sam to trebala sve drugačije ovako pa onako) takva je u svemu. Ne da mi se to slušati prvih mjesec dana bar. Teže dišem već sad, a uz ovu peć u podrumu još mi je gore. Neki dan smo bili gore kod njih i mjerili boravak da si kupimo neku kutnu. Moramo ju čekati oko 2mj. Pa nam taman. Potjerali nas dolje i rekli:stignete to za 3mj, mada što ćete raditi ostatak života. Kako za 3mj? za 3mj mi je termin. Oni su imali 1,5 godinu za uređivanje svoga novog smještaja, nimalo razumijevanja.Jako su prevrtljivi. A mom mužu je njih žao, i meni je, jer imam osjećaj da ih tjeram iz kuće itd, ali zbog njih i njihove riječi sam ja u podrumu, trudna usput, a mogli smo biti u stanu. Čekati dok se ne isele. Crna ovca sam tu. Što god kažem ne valja. Moje mišljenje nije bitno. Nemam osjećaj da sam trudna. Jer nikoga od njih ne zanima kako im se razvija unuče tj praunuče. Jednostavno ih nije briga. Što god se bitno događa, uhvate muža nasamo i rješavaju stvari. Ponekad, pod zadnje i češće, poželim spakirati stvari i otići. Ja ću u stan, oni neće imati pritisak otići na brzinu, ni ja neću biti tu i to je to. Problem je muž, njemu je bezveze i da ne izmišljam, sačekati ćemo. Polako pucam na živce, a od nikog razumijevanje bar, kako si? Možeš li pomoći kuhati? Da li se dimiš u podrumu? Samo oni,oni,oni. Nemam s kim popričati. Osjećam se samom.
Znam da je nekome i gore nego meni i da nemam pravo prigovarati ali nekad me to tako povređuje.
Oprostite na dugo postu, ali eto, s tim se borim zadnja dva mjeseca i sve je teže da se sama utješim.
Imam 100 pitanja u glavi
Da li je u redu biti u podrumu i dimiti se? Čistiti svaki drugi dan,jer ovo nije prašina, već crnilo.
Mora li moja roba smrdjeti po dimu? Sušim je u podrumu, mada mi je ponuđeno nositi ju u prizemlje od strane njegove bake, to je bilo u redu u početku, ali sad? Probaj ju ti nositi.
Da li je u redu da me ne uvažavaju ni malo?
Moram li šutiti i trpiti njihovo mišljenje (koje mora biti i moje-jer ja svoje ne smijem imati- balavica sam od 27 godina i moram šutiti) upravo zato što su njegovi roditelji i stariji su?
Hoću li na kraju biti prisiljena biti na katu s njima i bebom?
Hoće li biti glupo ako odlučim otići bez muža? Jer on odlazak nema u planu?
Moj otac mi stalno govori da poštujem njegove roditelje itd. Sve to stoji. Ali on nema pojma kako se oni odnose prema meni. Nema pojma. Ali ja sam samo snaja, oni su krv. Ja višak.Kad god se on bude svađao s njima, nadam se da shvaćaš da će vjerojatno tebe kriviti za to? Tako će ti biti cijeli život.
I to me pogodi. I zbog toga želim otići, jer se ovdje osjećam kao smeće. I trudim se još uvijek poštovati ih,dati ima vremena,jer vjerujem da će ispoštovati SVOJU RIJEČ, zbog nje sam pristala na ovo.
Sama sam kriva.To je istina.
Zumbul
Lesnina ti ima od danas do nedjelje 15 % na baby program, imaju i set sa krevetom, posteljinom, ogradicom i madracom za 999 kn, nije loš ali mi smo za 170 kn uzeli kvalitetniji krevetič i kvalitetniji set posteljine sa poplunčekom i svime
naš kindač je trajno snižen na 600 kn a djeluje čvrsti i kvalitetno, pa ako stignete pogledajte
akcija vrijedi za zagrebačke lesnine:-)
pa ako kome treba kaj od zg cura pogledajte možda vas kaj zanima
Pupano najprije da ti cestitam na udaji :) a s druge strane,suosjecam s tobom, tesko je ic protiv muzevih roditelja....al s druge strane,ako se ne izboris za sebe i svoje dijete,jos ces vise patiti... Znam tocno,ja imala nedavno nesto slicno...
Ostalim curama pozdrav :)
Ja prijavljujem jos jedno povracanje jutros,spavam i samo najednom me ulovilo...sad sam bolje... Nadam se da ste mi vi sve dobro :) :* <3
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Mislim da i magic baby ima ovaj i iduci vikend akciju 15%, ako kome treba...
Pupano, nema te ljubavi da bi ja sama sebi priustila zivjeti u takvim uvjetima. Tvoj muž moze poštovati svoju obitelj i ona mu moze biti na prvom mjestu, a ako vec ne mari za tebe i kako je tebi, mislim da bi kao odrastao muskarac trebao razmisljati o vlastitom djetetu koje ce mu za par mjeseci zivjeti u tim istim uvjetima i nadam se da ne smatra da je to u redu. Mislim da ti je krajnje vrijeme da ozbiljno porazgovaras s njime i ako do sada nije shvatio da je ovo za tebe već previse, da to shvati jer u cijeloj prici koliko vidim patis i nesretna si a to ti uopce ne treba, a ponajmanje sada.
Pozz svima! Kod mene na otoku prekrasan sunčan ☀️ dan, a moja me migrena zadržala danas u krevetu...već sam sigurno deset dana od početka trudnoće ostajala doma radi glave...😔 Kakva su vaša mišljenja o namještaju za bebe iz Ike-e? Krevetić i komodica su mi se jako dopali..
Sortiraj odgovore
Najstariji