https://klokanica.24sata.hr/forum/trudnoca/trudnoca-38/rodilista-i-njihovo-osoblje-67/p63
Ste vidile ovo? Ja sam u šoku... Mislim da neću uopće više koristit internet kako je krenilo... Ovo je prevršilo svaku mjeru, dođe mi pobić u bilo koju drugu državu... Hrvatska nema humanosti...
Teja je pogodila ma može i Olimp
I da, jesam na fejsu, pošaljem ti pp
Sandra ja to ne želim uopće čitati. Ne mogu utjecati na ono što se dogodilo, mogu se samo što bolje pripremiti za svoj porod pa ću tako i napraviti...
Ja isto ne vidim poantu citanja grozota (na kavi smo raspravljale kako se cesce pise lose nego dobro) i strahovanja.. Idem s povjerenjem i zeljom i nadom da ce sve biti super.
Jos jednom hvala na dobrodoslici
Za sada cu vas samo citati i pratiti dok se malo ne ufuram i bolje vas ne upoznam
Pozdrav curke dugo me nije bilo.
Pozdravljam nove članice
Kako ste mi? Nadam se da je sve u redu. Nisam čitala unazad jer ima toga previše , a internet nešto šteka.
Hugggggggg
Bok ženske, kao što je Dunya napisala, mi danas išle piti šećer :) Meni i nije bilo toliko strasno, ruka mi je malo plava od vadenja krvi ali ok, proći će. Odem danas na mup promjeniti papire, naravno guzva, ja pristojna necu se gurati kao trudnica, imam vremena ipak sam uzela slobodan dan na poslu, ubila se trazeci parking, sjednem medu masu ljudi kraj nekog prdonje od 70+, kad on meni odjednom: Jel to prva? A ja mrtva hladna, lagano iznervirana zbog parkinga: što? A on: pa vozačka. Ja: Nije. On: Šteta. Meni upitnik iznad glave, tri sec sutnje i pitam ja njega zašto. Odgovara prdonja meni: Pa bila bi mlađa. Majku mu njegovu, toliko me sokirao svojim komentarom da mu nisam znala sto odgovoriti, niti covjeka ista pitam, niti ga trazim misljenje, uostalom, on samo kaj se ne srusi od starosti...Sve u svemu, pošto sam zaboravila knjizicu vozila doma, vracala sam se na mup i kao budem ja cekala opet, ali mi prekipilo brzo nakon par min pa kad se nitko nije pojavljivao na salteru sam otisla i pitala jel mogu ja kao trudnica. Dakle, moje prvo trudničko guranje je odradeno uspjesno :) Woooho!
Cure koje radite, moram vam priznati da je bas lijepo popiti kavu usred bijela dana, napraviti rucak dok muz dode doma s posla, prosetati, odmoriti... bas mi je dobro doslo danas :)
Sortiraj odgovore
Najstariji