Cro ma da vjerovatno je do toga, ni ja malcu ne puštam posebno muziku. Dođem doma, pa ručak, pa razno razne obveze i aktivnost, navečer kad legnem ne zanima me ni tv ni lap ni radio... samo knjiga
Jučer smo bili u autu, i mm stao na pumpu. I ja pošto se malac nije javio za vrijeme ručka intezivno kako zna, mu krenem pričat a di si ti meni, jel spavaš? i on se odma javi al ja to nekako još sve gledam kao slučajno, a možda nisam u pravu.
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutreko 😊
Jel se pije kavica ?
Mi jucer ipak nismo uzeli kolica jer nisu jos u ducanu dobili pos aparat, tako da idemo ili sutra ili prekosutra, bude zvao striček iz ducana 😂
Gledala sam sobice , i nasla sam jako ljep komplet u Ikei..
Svekrva je izrazila zelju da kupi kinderbet, madrac , ogradicu i ostatak za kinderbet..
Iako su rekli moji baka i dida da bi uzeli kimpletno sobicu, ali malo si mozgam, i nikako nebi bili u redu da sve kupe moji.. zar ne ?
Jer kolica ce uzeti moji roditelji...
Tako da smo se podjelili, ja i muz cemo uzeti komodu za prematanje i ormar, oko 1200 kn to dvoje u ikei..sto i nije strasno s obzirom da ima komoda po 1200 kn i vise...
A baku i didu cemo onda zaduziti za ves masinu ili susilicu za rublje 😊
Da svako sudjeluje po malo...hehe
A robicu i ostatak cemo sami, iako je moja mama vec kupila par stvari..bodica, pidamica, 3 posteljine, poplin i jastuk , hlacice , carapice itd..
A i kumovi od mame rekli da ce mi dat dosta robice tako da sam maltene rjesena 😂
Mi cemo uzimat jp, ali mi ne oada na pamet pampers jer su abnormalno skupe... Doata hvale Violetu i one iz konzuma.. sad , vidjet cemo...
Kod nas u Zgu jako ruzno vrijeme, pijem kavu pod svjetlom zarulje 😑 uzas...
Vjeverice
ma znam da mi nitko nemože garantirat. Baš sam u žešćoj dilemi što se tiče epiduralne.
Mm nije za to, njemu to sve horor , bodu me u kralježnicu, moram tu potpisivat tu neke dokumente bla bla.... al lako je njemu biti protiv toga
Prvi put sam išla bit hrabra kao ja ću prirodno, ne moram ni govorit da sam se putem predomislila , al bilo je kasno...
Zumbul lipo je to kad se imaš na koga oslonit, i kad svatko želi sudjelovat
i kod nas je bezvezno vrijeme, oblačno, južina a 17 stupnjeva. Užas! Nema neke kiše trenutno
Jutro cure...
Cro, hvala! Krećem uskoro i baš mozgam šta bih mogla klopati da me ne uhvate "problemi" po putu :) ..
A špinat mi se smiješi sa menija :) Mahune nikako nije pametno! :)
Karlo se javlja upravo, mislim da je danas dan za divljanje, jučer je bio malo mirniji.
Cure, od kojeg tjedna se kreće u TA (trudničku ambulatu)? našla sam svakakve informacije. A čula sam da i ginekolog ponekada na indikaciju već ranije prebacuje vođenje T u bolnicu (npr zadak je indikacija)
Ty i ja sam nailazila na svakakve informacije, ugl. mislim da svako rodilište svoju politiku vodi. Koliko sams skužila u St-u tek krećeš kad pređeš termin
Majadila super za doulu, odlična je to kombinacija, ja sam isto razmišljala o tome, ali sam ipak htjela da muž bude tamo da malo to "doživi". nije se puno namučio, hehe... super za vas što ste u zg pa ima svakakvih radionica. Ja sam se sama uspjela dobro pripremit za porod, ali ipak ti ostane onaj strah, da što ako nešto pođe po krivom... Jedino mi je žao što nisam nogom ošamutila sestru koja mi je napravila epiziotomiju, jer je kao beba velika... nisu me dobro zašili, i dan danas osjetim taj rez... I ovaj put tražit ću stolčić svim silama, neću se tako lako obeshrabrit ko zadnji put "jer je gužva, a oko stolčića je puno posla"
kod nas u KA mislim da u TA se kreće nakon navršenog 8.mj trudnoće...
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Tynchy, sto se TA tice, svaka bolnica ima neku svoju politiku. Oprosti kasnije sam se ukljucila pa ne znam odakle si. Cujem u neke bolnice se ide tek kad prodje termin?!?!
Cure moje, osjecaji su pomjesani. Bojim se samo da mi ne budu nedonoscad jer s dvoje mrva sa po jedva 2 kg ne znam kako cu. Al kad razmislim, nek su oni samo meni zivi i zdravi i da ne dodju bas prerano. Sad sam u razmisljanju sta bi radje, carski ili prirodno. Prof Habek ima politiku da sve ide prirodno, al vidjet cemo kakav ce im biti polozaj.
A kad dodu, jao veselja uz ovog malog radoznalca koji ce biti 2.5 godine...
Evo ja i moja pepa prase odemo traziti lokvice prije nego pocne kisa.
Malamimi nemoj se unaprijed opterećivat s tim da će doć puno ranije. Možda i ne požure tako lako.
u svakom slučaju zbog lošeg iskustva u obitelji, ja bi svaku blizanačku trudnoću završila carskim rezom.....
Ti nam onda možda i prva rodiš na temi
i da svakako će ti bit veselo s curkom i tvojim malim bebijima
Sortiraj odgovore
Najstariji