Maja pitala sam ujnu za doulu koga preporučuje ali nisam dobila odgovor, ali vidim da si i sama našla
a ovu radionicu cu pratiti kad krene novi ciklus pa otići
Inaj popis mi je ovaj klasicni koje su cure vec pisale, jedino sto necu kupovati je sterilizator i gijace za bocicu. Izdajalicu imam, a sve drugo cu kupovati nanonvo.
Za curu jos koristim i njene dekice i posteljine i te stvari, a i roze su sve. Sve je rozo. Sve. Osim mozda desetak bodija. Koji su bijeli ali imaju masnu na sebi.
Uzet cu i maramu ili sling, nekako vise naginjem marami, nosiljku imam za kasnije.
Klasika, kolica, as, komodica za presvlacenje, ma uglavnom sve sto su cure i pisale. A pisala sam i ja negdje na pocetku. Ali tad sam bila hladne glave. Uglavnom muz mi je stabilan pa ce sve biti spremno do 1.05 najkasnije.
Kolica, as i ove vece stvari mislim uzimati na sajmu u 4mj.
Ovo za bebinu higijenu cu usput (fizioloska u boci, igla, sprica, krema za guzu, stapici za usi, njega pupka, kozmetika za kupanje, blaznice jer necu koristi maramice prvih nekoliko mjeseci, dude, bocice, posudice za vodu kod presvlacenja.....)
Sto se tice odjece, mislim da cu jako malo uzeti 56, par bodica s dugim rukavima imam, a sve ostalo 62. Mala mi je prerasla za manje od tri tjedna sve 56.
Dragi Boze daj mi strpljenja i pameti. Nekako me strah, 2 i pol mjeseca i vec je 5 mj. A tad ne mislim nikud hodat i nervirat se.
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Maja, Inaj, Bruna, Miska tnx cure.
Pogledat cu Molly i ove preporuke za deblje tetre. 😊
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Baby biti će sve ok
ja se s organizacijom nemrem nikud pomaknuti dok ne kupimo ormar na koji se čeka 2 mjeseca, znači najkasnije da dođe u 5 mjesecu, onda kreće preslagivanje stvari, i okretanje spavaće naopačke, nadam se da će mi mjesec i pol biti dosta vremena...
Maja voljela bi krenuti od prve radionice jer u njoj je riječ o bolnici, doktori i ja si nismo na zelenoj grani pa barem da budem upućena:-)
Vecer curke!
Sanjarka ja sam ti stavila post na par grupa za mame na fb gdje sam trazila koristenu newborn robicu free kome vise ne treba ili za normalnu cijenu ako tko prodaje. Tako sam uspjela kod 3 zene dobiti free robicu te kod njih 3 sam kupila po lot od 30-40kom robice. Sutra mi stizu i tetrice od 3-će zene,njih 20kom i poslala mi je par gazica gratis. I one su koristene ali meni to ne smeta. Masina na 90* sve opere 😉💪🏼
Dobro jutro trudnice :)
Kako ste danas? Naspavane,odmorene? Vrijeme?
Ja konacno malo bolje spavala ali mucnina i danas prisutna... Neda se ona,nedam se ni ja :D :)
Nessah u kojim si to fb grupama pitala? ;)
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Sortiraj odgovore
Najstariji