Hvala, meni je prije trudnoće rekla doktorica opće prakse kada budem trudna da ćemo muž i ja ići na testiranje, a kad sam pitala ginića kaj sa mužem smijao mi se u lice da muž nije uopće bitan u toj igri....tada ja nisam ni znala koja sam krvna grupa uopće..ja sam A+ znači da sam negativna krvna grupa ipak bi bilo bitno koja mi je krvna grupa muž
aha, hvala
a inače i kad si rh pozitivna ide se još u 8 mjesecu na kontrolu
a negativni rh vi idete tri puta u trudnoci?
Ovo za krvne grupe ne komentiram jer nemam blage veze. Da ne ispadne da ignoriram. Iako sam i ja sad malo paf jer ne znam niti mi je tko spominjao da treba ici na jos kontrola u 8 mj.
Cure jel koja narucivala sa Mali anđeo butik? Ako je da li je zadovoljna s tetrama? Koje su debljine? Ja sam svoje za malu kupila u nekom ducanu u centru koji se zatvorio, 10 kom za 180 kn. Uglavnom prezadovoljna sam bila s njima, ali su roze, pa ono necu sinu ispod usta staviti veliku rozu pelenu 😂😂😂😂
Sala naravno, koristim ih jos za prekrivanje jastuka, za brisanje tijela poslije kupanja, kad idemo kod pedice itd. A ovo ce ipak biti beba i mislim da neke stvari necu dijeliti medju njima.
Gdje ste narucivale mpp? Jeste zadovoljne? Znam da jos niste isprobale, ali ono kakve su izgledom, materijalom?
Mene jedno pitanje muci, sto ako beba bude imala reakciju na mpp? I jel to malo debelo za ljeto?
U jp nismo nikad imale reakciju. Mijenjala sam ih svaka 2 sata, osim nocu, noc iskljucivo kakicu presvlacili. I to ne znam da li je 5 puta ukupno imala nocu stolicu. Napravila sam popis, 2 A4 stranice i naravno udario me sok i nije mi dobro uopce hahaha. I sad sam se sva pogubila. Lako mi je bilo pisati hladne glave o svemu, vec vidim kako cu vas maltretirat kad rodim, to sam i Pepiti rekla. Necu imat pojma kud sisu ustekat 😂
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Baby ja sam narucila s mali andeo tetre, ove sarene mi se cine tanke, ali nemam bas iskustva kakve tocno moraju biti niti sam imala prilike usporedit s drugima. Uzela sam i bijele obicne i one su nesto deblje. Gledala sam jos preko neke slo stranice, nesto su skuplje i po tri u pakriranju pa cu uzet jedan paket cisto da vidim kakve su, jos sam vidjela da imaju na toj stranici i od frotira pelene, pa ne znam dal da mozda i paket tih uzmem!?
Sortiraj odgovore
Najstariji