da da upravo kao da pucketa ona zaštitna folija-mjehurići koju i sama volim pucketat btw
ugl. slažem se sa Dunyom, sad je to već šutanje, koje izobličuje trbuh , obožavam to gledat pa se smijem ko luda
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Trudničke hlače za blagdane hahahahhaha! dobra ideja
Ništa ne mlatiš, i dobro je imat svoj stav oko svega toga. Ja ti od srca želim da ti porod bude ono što si zamislila i za što se pripremaš i da te nitko ne razočara na putu do tog cilja
Ja iskreno- nisam imala snage niti dovoljno treverznosti od jačine bolova da se bavim onim što oni rade u tom boxu , no dobro priprema je pola posla
Ja znam samo da je moja mama išla rodit blizance a vratila se kući praznih ruku.... zbog njihove greške.
U svakom slučaju
neidem u hotel, boli me briga kakve je hrana, koliko imam papira u wc-u , spavaćica i neznam čega ne..... ništa mi nije važno.
Želja imam nekih što se tiču samog poroda no, da li ću bit u stanju ih zatražit, i da li će me oni uopće poslušat to ćemo vidit
Dan curke!
Bruna posto sam u zatvorenoj grupi za mame iz Zadra prvo sam tu pisala. Onda sam pisala na oglasnike tipa ''prodaj,kupi,razmjeni'', onda grupa ''Sve za mame i bebe'', ''Poklanjam Zadar'', ''Buvljak online Zadar''… Meni nije bio problem pitati za free robicu, svakako to djeca prerastu brzo i nema smisla ulagati u takvo nesto. Ja kad bi ti rekla sto sam sve nabavila za svega 1500kn nebi vjerovala a toliko sam dosada potrosila na baby stuff a skoro imam sve… Jedino u sto se ulozilo su nova kolica Kunert 3u1 i to ce nam kupiti moji roditelji jer su kolica nesto sto je dugotrajnije i moze koristiti i ostalim generacijama, a ne samo mom sinu.
Pricale ste o PP. Ja sam na pocetku bila zagrijana za njih ali sam se ohladila. Imala sam previse zena koje su isto probale pa su rekle da je muka sa njima sto se tice susenja i dok sam ja razmislila, ipak cu ici na JP… Jer svaka mi je zena savjetovala da ce mi svaka minuta biti bitna da je imam za sebe a sa PP je to malo drukcije. Nisam spremna za njih, a volim ''SVOJE'' vrime previse da bi ga trosila na misli o PP. Idem na JP pa cemo vidjeti, mozda se i predomislim kasnije, tko zna…
Sto se tice poroda. Ja sam trebala ici jucer na prvi trudnicki tecaj iskljucivo zbog muza da ga zainteresiram jer je totalno bio NE za ici samnom na porod. Ustali smo se,popili kavu, ja kakao, da bi mi on rekao da on to ne zeli i da on sa tecajem i bez njega ne zeli bit samnom na porodu jer je njemu to sve too f****n much za vidjeti. Rekoh, ajde dobro, i odustala sam od trudnickog tecaja jer nema smisla da idem kad sam ionak htjela samo zbog njega ici. Nabavit cu si materijala pa cu se sama pripremati za porod kuci. Ne zelim ga siliti jer vidim da ce to njemu zgaditi zivot a vjerovatno i nas sexualni zivot poslije pa bolje ne riskirat sa tim. Svidja mi se jako ideja o DOULA-i… Nadam se da je imaju u Zadru. Ako koja zna mozete me informirati, bila bih vam zahvalna.
Moj sinek se javlja neovisno o hrani i muzici. Nema pravila tako da nemogu jos shvatiti na sto reagira. Jucer sam vidjela prvi put kako se mice ispod koze. Precool osjecaj! Imate li vec lineu negru? Ja nemam ali bellybutton samo sto ne iskoci…
Aurelija da da trošimo veze, hahahhaha što je sigurno sigurno je
što se tiče ljudskog pristupa doktorima i sestrama, nema pristojnije duše od mene na svijetu hahahha, svejedno nije me to lišilo ni dripa, ni rezanja....tako da svejedno ću im bit dobra, šta god da bude.
Nessah super si prošla onda za 1500kn, kad imaš sve
Muž ako neće, neće nije to definitivno stvar na koju nekoga treba prisiljavat, naprotiv
lineu nemam još
Sortiraj odgovore
Najstariji