Mm je vec odradio trudnicki tecaj 😊
Ici ce samnom.. sad, vidjet cemo kako ce podnjet sve to 😀
Sanjarka thx :)
Sanjarka thx :)

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ej...
I ja volim slušati glazbu, svaki dan stavim pa pjevam svojoj mrvici
Vidim da spominjete pelene i krvnu grupu...ja ću jednokratne koristiti.
Nešto iznad pupka me pika, jel se to bebica javlja ili je još prerano? koji je to osjećaj da znam kad se javi
I moj muž će ići na porod sa mnom...ima tu želju, reko, ajde, da vidiš koja je to muka. Ja imam želju prirodno roditi..vidjet ću kako će mi biti suđeno. Glavno da se bebica pojavi zdrava i živa.
Kod nas nema kiše, konačno, pa sam otišla malo u šetnju i na groblje. Malo do bake preko puta na razgovor. S njom sve mogu pričati, baš je baka za poželjeti.
Sad će mi doći prijateljica s bebicom od 2 mj. Jedva čekam da ju počuvam :)
Ej…
Vidim da spominjete pelene i krvnu grupu…ja ću jednokratne koristiti.
Nešto iznad pupka me pika, jel se to bebica javlja ili je još prerano? koji je to osjećaj da znam kad se javi
I moj muž će ići na porod sa mnom…ima tu želju, reko, ajde, da vidiš koja je to muka. Ja imam želju prirodno roditi..vidjet ću kako će mi biti suđeno. Glavno da se bebica pojavi zdrava i živa.
Kod nas nema kiše, konačno, pa sam otišla malo u šetnju i na groblje. Malo do bake preko puta na razgovor. S njom sve mogu pričati, baš je baka za poželjeti.
Iznad pupka tesko vec sad. Jos je premala za idaranje iznad pupka.
Ja sam prve pokrete osjecala kao da netko pucka onu zastitunu foliju, pa onda kao da moram prdnuti (oprostite na izrazi, ali kad je fkt bilo tako! 😂), pa onda gurkanje i sad je to vec sutanje.
A i kuzim udarce koji su upuceni premu "unutra", prema ledima. Njih osjetim slabije, kao da me poskaklja, kad gura naprijed, onda trbuh skace. 😉😉
Ej…
Vidim da spominjete pelene i krvnu grupu…ja ću jednokratne koristiti.
I moj muž će ići na porod sa mnom…ima tu želju, reko, ajde, da vidiš koja je to muka. Ja imam želju prirodno roditi..vidjet ću kako će mi biti suđeno. Glavno da se bebica pojavi zdrava i živa.
Još malo Žabice ja sam isto nestrpljivo iščekivala od 15 tj i da ne kažem umišljala haha, sad mi se taman za Valentinovo bebica javila. Meni je baš malo spooky osjećaj, kao da mi nešto plazi iznutra
vjerojatno se je premještala ili okretala pa me usput malo pomazila, ali to je bilo definitivno ispod pupka. Sad svaku večer legnem na leđa, red čokolade u usta
i čekam da se javi i baš se moram skoncentirat jer je to još jako lagano i posteljica mi je sprijeda. Ako je tebi straga bit će možda i prije
Koju glazbu puštate vi svojim bebicama? Inače ne slušam klasiku, ali sad sam baš skužila da mi paše dok radim na kompu, ne ometa koncentraciju.. tako da moja bebica sluša Beethovena, Chopina, Vivaldija, nek se navikne, ak ne bude htjela spavat puštat ću joj klasiku da se smiri Baš me zanima da li to zbilja djeluje kako kažu ili ne
Majadila, super si sve za porod napisala... slažem se s tobom da su i doktori i sestre samo ljudi, ja ću isto probat s tim nekim pozitivnim pristupom prema njima, moooožda budu imali sluha a u međuvremenu tražim vezu ko Sanjarka hehehe

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Zabice uživaj u druženju s frendicom i bebicom
Što se tiče tih prvih osjećaja, to su ti kao lagani mjehurići, ono kao da lagano pucketaju iznutra. Tkz. leptirići
Mislim da ti je def. prerano da bebu osjetiš iznad pupka, još je ona dole nisko

Gdje nam je Mala Koza?????????????????????
Kokolo i Starim su isto tihe zadnje dane?
Nadam se da je sve ok

Da, cure dajte se javite da se ne brinemo..
Mala koza, kokolo, starimmm di ste?
Javite nam se!
Majadila zakon mi je kak kažeš mužjak:-) kao ono pravi alfa guy
reci cu samo zivjele trudničke traperice ništa ne stišće
i odjavljujem se do kasnije popodne, navečer, nije mi baš najbolje danas...odoh odmarat a vi samo pišite:-)
Majadila zakon mi je kak kažeš mužjak:-) kao ono pravi alfa guy
reci cu samo zivjele trudničke traperice ništa ne stišće
i odjavljujem se do kasnije popodne, navečer, nije mi baš najbolje danas…odoh odmarat a vi samo pišite:-)
i meni se sviđa mužjak
ajde odmori, pa ćeš nas posli čitat

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji