Miska nemam pojma. Moje su stvarno dobre bile, onako lijepe debljine, a imale su slikice po sebi. Nisam pametna zbilja. 😕
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
baby meni ti na nalazu pise krvna grupa A+,
u plazmi nisu nađena antieritrocitna protutijela, i štambilj molimo kontrolu u 8 mjesecu trudnoće , inače nebi ni ja imala pojma o tome
kakav popis si napravila, potrebnih stvari za bebu?
za mpp kažu daje osim moguć ako se nisu dobro oprale/isprale mpp, mislim da je dobro na početku probat s malom količinom pa vidjeti dali uopće pašu djetetu ili ne
imaš rodin dućan u ilici gdje možeš dobiti otprilike sliku o tome kak izgledaju mpp, i ako imaš fejs pošalji poruku nekome od nas , postoji grupa moderne platnene pelene pa te možemo u nju ubacit i tamo češ puno toga saznati
i od koga naručivati, postoji jako puno teta šivalica , koje šivaju dosta povoljno a kvalitetno samo ti prije nego sto kreneš u to trebaš imat neku viziju s kojim pelenama želiš početi ili uzeti od svakog modela po jednu pa vidjeti što ti najbolje funkcionira
Baby ja cu uzet od malog andela 10 tih komada,za sminku :) a bijele cu neke kvalitetnije,deblje... Xkko ili tosama ili lola... Vidjet cu... Sto se tice mpp,ja cu pocat sa tetranjem i svedskom+cover... A kasnije cu kombinirati AI2... Ne vjerujem da bi bio problem sa osipom,kako su nas stavljali u te tetre i platnene pelene,pa smo ok ispali ;)
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Miska javi jesu li se stisnule sta kad operes.
Inaj meni je nalaz od prve T, i nikud me nitko nije slao. Ni tad ni sad.
Da, popis je za bebu i ovo sto mi treba za rodiliste. A za mpp, pregledala sam u grupi, ali bas ovo sto si napisala, sto ako uzmem jedan komad od jedne sivalice, a ostalo od drugih, i na kraju mi samo ta jedna bude odgovarala. I sto ako bude vruce u tome? Ako bi ih uzimala, isla bi po susilicu zbog zime. Znaci susenje i ostalo sve okej, samo eto taj dio kad beba nosi mpp, da li uopce stane ta pelena u neke manje hlacice? I taj strah od osipa.
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Bruna koliko mislis bijelih tetri uzeti za tetranje? Bas cu pogledati te sto si napisala, lola imaju u dmu-u, a ove ostale? 😊
za nalaz neznam ja ti kažem kak meni lupili štambilj i to je to
daj šibni taj popis možda i nama ostalima pomogne, ti imaš već iskustva pa znaš što stvarno treba a što ne:-)
ovak mi za ljeto mislimo tetrat a za jesen, zimu kad se malo zbucka koristiti mpp, guza u njima diše jer su od prirodnog materijala, na rodinoj radionici su nam pokazali sve vrste pelena , to je toliko mekano i divno i rađeno od materijala koji dišu, počevši od unutarnjeg dijela do vanjskog tj zaštitinih gačica....
što se tiče oblekice da treba malo veća oblekica jer su one ipak pufastije
a osip, ježi ga svakom od nas se može dogoditi to nikad nemremo nažalost znati unaprijed...
Osip ce beba prije dobiti od jp nego od mpp. Moze biti eventualno problem ako se prasak dobro ne ispere, ali mame se brzo ispraksaju s tim pranjem, pa neke predostroznosti radi nakon sto masina odvrti svoje, one odvre jos jednom na programu za samo kratko ispiranje...
U najgorem slucaju, mpp uvijek mozes prodati (to je ujedno i odgovor sto s ovima koje ti eventualno ne budu odgovarale), na toj grupi na fejsu zene stalno kupuju/prodaju rabljene ili nove.
Ja sam uzela od Molly i Dolise, na prvo od obje sivalice pelene izgledaju prekrasno, citam da su mame zadovoljne krojem, izvedbom i materijalom, a i frendica koja ih koristi za svog bebaca mi je preporucila njih dvije. Ja malo vise naginjem k Molly sada, jer je komunikacija s njom brza i laksa, Dolisa se malo malo pa zbuni, ali i ona je okej - ako nesto fula, zeli ispraviti.
Cure, danas sam bila na odlicnoj radionici, nemam pojma zasto nisam rekla ranije za nju, mozda bi zanimalo jos koga
https://www.facebook.com/events/950991628316867/
Toliko informativno, logicno, jezgrovito, ujedno i zastrasujuce kada znas koliko je lako upasti u proceduralnu kolotecinu bolnice i osoblja ako ne znas nista... Odusevljena sam. Ujedno sam se i odlucila definitivno angazirati doulu (sad znam i koju), i sad sam toliko smirena sto se tice poroda i svega vezano za rodilista, a i kasnije za prve dana doma, da je to divota. Tople preporuke, imaju jos 4 komada u ovom ciklusu, svaki pon u 16h. Ponavljaju te radionice periodički, pa ce vjerojatno ici opet ispocetka kada zavrse ovaj ciklus.
količinu koju predlažu ako se tetra je oko 30-40 komada, preporučuju lole ribar tetre , neke kikko ili kako već iz eko butika da su najdeblje i da najviše upijaju, ikeine tetre ,ako imaš koga da zna šivat imaš u pamigu tetra materijala na metre pa ti ih može izrezati na veličinu koja tebi paše i porubi ih
Sortiraj odgovore
Najstariji