Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baby♡girl
    15. Veljača 2016. 21:19

Miska nemam pojma. Moje su stvarno dobre bile, onako lijepe debljine, a imale su slikice po sebi. Nisam pametna zbilja. 😕

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

inaj
    15. Veljača 2016. 21:21

baby meni ti na nalazu pise krvna grupa A+,
    u plazmi nisu nađena antieritrocitna protutijela, i štambilj molimo kontrolu u 8  mjesecu trudnoće , inače nebi ni ja imala pojma o tome

kakav popis si napravila, potrebnih stvari za bebu?

za mpp kažu daje osim moguć ako se nisu dobro oprale/isprale mpp, mislim da je dobro na početku probat s malom količinom pa vidjeti dali uopće pašu djetetu ili ne
    imaš rodin dućan u ilici gdje možeš dobiti otprilike sliku o tome kak izgledaju mpp, i ako imaš fejs pošalji poruku nekome od nas , postoji grupa moderne platnene pelene pa te možemo u nju ubacit i tamo češ puno toga saznati
    i od koga naručivati, postoji jako puno teta šivalica , koje šivaju dosta povoljno a kvalitetno samo ti prije nego sto kreneš u to trebaš imat neku viziju s kojim pelenama želiš početi ili uzeti od svakog modela po jednu pa vidjeti što ti najbolje funkcionira

Bruna257
    15. Veljača 2016. 21:28

Baby ja cu uzet od malog andela 10 tih komada,za sminku :) a bijele cu neke kvalitetnije,deblje... Xkko ili tosama ili lola... Vidjet cu... Sto se tice mpp,ja cu pocat sa tetranjem i svedskom+cover... A kasnije cu kombinirati AI2... Ne vjerujem da bi bio problem sa osipom,kako su nas stavljali u te tetre i platnene pelene,pa smo ok ispali ;)

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

baby♡girl
    15. Veljača 2016. 21:35

Miska javi jesu li se stisnule sta kad operes.
    Inaj meni je nalaz od prve T, i nikud me nitko nije slao. Ni tad ni sad. 
    Da, popis je za bebu i ovo sto mi treba za rodiliste. A za mpp, pregledala sam u grupi, ali bas ovo sto si napisala, sto ako uzmem jedan komad od jedne sivalice, a ostalo od drugih, i na kraju mi samo ta jedna bude odgovarala. I sto ako bude vruce u tome? Ako bi ih uzimala, isla bi po susilicu zbog zime. Znaci susenje i ostalo sve okej, samo eto taj dio kad beba nosi mpp, da li uopce stane ta pelena u neke manje hlacice? I taj strah od osipa.

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

baby♡girl
    15. Veljača 2016. 21:39

Bruna koliko mislis bijelih tetri uzeti za tetranje? Bas cu pogledati te sto si napisala, lola imaju u dmu-u, a ove ostale? 😊

inaj
    15. Veljača 2016. 21:43

za nalaz neznam ja ti kažem kak meni lupili štambilj i to je to

daj šibni taj popis možda i nama ostalima pomogne, ti imaš već iskustva pa znaš što stvarno treba a što ne:-)

ovak mi za ljeto mislimo tetrat a za jesen, zimu kad se malo zbucka koristiti mpp, guza u njima diše jer su od prirodnog materijala, na rodinoj radionici su nam pokazali sve vrste pelena , to je toliko mekano i divno i rađeno od materijala koji dišu, počevši od unutarnjeg dijela do vanjskog tj zaštitinih gačica....
    što se tiče oblekice da treba malo veća oblekica jer su one ipak pufastije
    a osip, ježi ga svakom od nas se može dogoditi to nikad nemremo nažalost znati unaprijed...

Majadila
    15. Veljača 2016. 21:58

Osip ce beba prije dobiti od jp nego od mpp. Moze biti eventualno problem ako se prasak dobro ne ispere, ali mame se brzo ispraksaju s tim pranjem, pa neke predostroznosti radi nakon sto masina odvrti svoje, one odvre jos jednom na programu za samo kratko ispiranje... 

U najgorem slucaju, mpp uvijek mozes prodati (to je ujedno i odgovor sto s ovima koje ti eventualno ne budu odgovarale), na toj grupi na fejsu zene stalno kupuju/prodaju rabljene ili nove. 

Ja sam uzela od Molly i Dolise, na prvo od obje sivalice pelene izgledaju prekrasno, citam da su mame zadovoljne krojem, izvedbom i materijalom, a i frendica koja ih koristi za svog bebaca mi je preporucila njih dvije. Ja malo vise naginjem k Molly sada, jer je komunikacija s njom brza i laksa, Dolisa se malo malo pa zbuni, ali i ona je okej - ako nesto fula, zeli ispraviti. 

Cure, danas sam bila na odlicnoj radionici, nemam pojma zasto nisam rekla ranije za nju, mozda bi zanimalo jos koga
    https://www.facebook.com/events/950991628316867/
    Toliko informativno, logicno, jezgrovito, ujedno i zastrasujuce kada znas koliko je lako upasti u proceduralnu kolotecinu bolnice i osoblja ako ne znas nista... Odusevljena sam. Ujedno sam se i odlucila definitivno angazirati doulu (sad znam i koju), i sad sam toliko smirena sto se tice poroda i svega vezano za rodilista, a i kasnije za prve dana doma, da je to divota. Tople preporuke, imaju jos 4 komada u ovom ciklusu, svaki pon u 16h. Ponavljaju te radionice periodički, pa ce vjerojatno ici opet ispocetka kada zavrse ovaj ciklus.

inaj
    15. Veljača 2016. 21:59

količinu koju predlažu ako se tetra je oko 30-40 komada, preporučuju lole ribar tetre , neke kikko ili kako već iz eko butika da su najdeblje i da najviše upijaju,  ikeine tetre ,ako imaš  koga da zna šivat imaš u pamigu tetra materijala  na metre pa ti ih može izrezati na veličinu koja tebi paše i porubi ih

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.