Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Malamimi
    15. Veljača 2016. 18:18

Zumbul, nista ne brini. Sve ti je Dunyjasha objasnila. Mi sa Rh - imamo kontrolu u 6. i 8. mj trudnoce. Samo provjeri muzev Rh cisto da znas.

inaj
    15. Veljača 2016. 18:32

i ovaj slatkiš sam našla na e bayu
    http://www.ebay.co.uk/itm/231241909333?_trksid=p2050601.m570.l5999&_trkparms=gh1g%3DI231241909333.N36.S1.R3.TR14

Bruna257
    15. Veljača 2016. 18:55

inaj

http://www.ebay.co.uk/itm/231241909333?_trksid=p2050601.m570.l5999&_trkparms=gh1g%3DI231241909333.N36.S1.R3.TR14

preslatko :)  sličnih kompletića znaju imati u H&M...

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Malamimi
    15. Veljača 2016. 19:05

inaj

I ja imala nesto slicno za curicu pred 2 godine iz H&M. Slatko...

zabica25
    15. Veljača 2016. 19:11

Zumbul, bez brige. Ja sam 0-, a muž 0+...dobit ću injekciju ako će beba imati muževu krvnu grupu.
    Nije to ništa :)

Ovi kompletići s ebaya su slatki :)

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

inaj
    15. Veljača 2016. 19:22

Ok nije mi jasno s krvnim grupama ako je zena negativna krvna grupa onda je bitno koja rh faktor je i muž, ako je žena rh pozitivna onda nije bitno koja krvna grupa je muž?

miska
    15. Veljača 2016. 20:14

inaj

Ok nije mi jasno s krvnim grupama ako je zena negativna krvna grupa onda je bitno koja rh faktor je i muž, ako je žena rh pozitivna onda nije bitno koja krvna grupa je muž?

Ako si rh pozitivna nece ti smetat ako dode do mjesanja tvoje i bebine krvi, tako da nije vazno ni koje je rh beba ni muz. 
    Kod nas koje smo rh negativne, ukoliko dode do mjesanja krvi mogu nastati ta antitjela koja mogu izazvati probleme u sljedecim trudnocama, zato se prima ta injekcija, iz tog razloga je bitna i rh muza, jer ukoliko je i on negativan beba ne moze biti rh pozitivna, znaci da nema opasnosti od mjesanja krvi, ako je njegova rh pozitivna lako moguce da je i bebina rh pozitivna i onda je ta injekcija potrebna. Meni su to tako objasnili 😜

baby♡girl
    15. Veljača 2016. 19:28

Ako koja pije Elevit nek mi javi ako hoce da joj posaljem. Samo 4 fale. 
    Ne znam koja mi je muz, ja sam a+.
    Imam taj nalaz od prve T pa ne moram donositi novi.
    Ty nadam se da ce ti Centravit odgovarati, nekima pase Elevit, ali meni je to previse valjda.

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Zumbul
    15. Veljača 2016. 19:31

Meni je opce glupo da traze svaki put krvnu grupu.
    Recimo ja sam dobrovoljni darivatelj krvi jos od srednje skole, i imam knjizicu sa svojim podacima i pise mi da sam A-, samo je problem sto mi je na djevojacko prezime.. Zato mi sad nisu priznali i slali me da vadim ponovo..
    Krvna grupa se ne mjenja.. ali ajde..
    Valjda zbog tih antitjela traze krvnu grupu

I jos su mi radili neku pretrqgu za hepatitis B

Aurelija
    15. Veljača 2016. 20:33

Zumbul

Meni je opce glupo da traze svaki put krvnu grupu.
    Recimo ja sam dobrovoljni darivatelj krvi jos od srednje skole, i imam knjizicu sa svojim podacima i pise mi da sam A-, samo je problem sto mi je na djevojacko prezime.. Zato mi sad nisu priznali i slali me da vadim ponovo..
    Krvna grupa se ne mjenja.. ali ajde..
    Valjda zbog tih antitjela traze krvnu grupu

I jos su mi radili neku pretrqgu za hepatitis B

Zumbul, kod mene identična situacija,ali nisam morala ponovno. Samo antitijela. I Hiv i hepatitis rutinski isto
    Ne kužim tko te to šalje, tvoj dr? Ja sam svom samo knjižicu pokazala

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI