Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Malamimi
    15. Veljača 2016. 18:18

Zumbul, nista ne brini. Sve ti je Dunyjasha objasnila. Mi sa Rh - imamo kontrolu u 6. i 8. mj trudnoce. Samo provjeri muzev Rh cisto da znas.

inaj
    15. Veljača 2016. 18:32

i ovaj slatkiš sam našla na e bayu
    http://www.ebay.co.uk/itm/231241909333?_trksid=p2050601.m570.l5999&_trkparms=gh1g%3DI231241909333.N36.S1.R3.TR14

zabica25
    15. Veljača 2016. 19:11

Zumbul, bez brige. Ja sam 0-, a muž 0+...dobit ću injekciju ako će beba imati muževu krvnu grupu.
    Nije to ništa :)

Ovi kompletići s ebaya su slatki :)

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

inaj
    15. Veljača 2016. 19:22

Ok nije mi jasno s krvnim grupama ako je zena negativna krvna grupa onda je bitno koja rh faktor je i muž, ako je žena rh pozitivna onda nije bitno koja krvna grupa je muž?

baby♡girl
    15. Veljača 2016. 19:28

Ako koja pije Elevit nek mi javi ako hoce da joj posaljem. Samo 4 fale. 
    Ne znam koja mi je muz, ja sam a+.
    Imam taj nalaz od prve T pa ne moram donositi novi.
    Ty nadam se da ce ti Centravit odgovarati, nekima pase Elevit, ali meni je to previse valjda.

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Zumbul
    15. Veljača 2016. 19:31

Meni je opce glupo da traze svaki put krvnu grupu.
    Recimo ja sam dobrovoljni darivatelj krvi jos od srednje skole, i imam knjizicu sa svojim podacima i pise mi da sam A-, samo je problem sto mi je na djevojacko prezime.. Zato mi sad nisu priznali i slali me da vadim ponovo..
    Krvna grupa se ne mjenja.. ali ajde..
    Valjda zbog tih antitjela traze krvnu grupu

I jos su mi radili neku pretrqgu za hepatitis B

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.