Ma vidi njih dvje, Ty i Cro, one jos u sopingu bile jucer? :D
Ma vidi njih dvje, Ty i Cro, one jos u sopingu bile jucer? :D
ma parkirala sam u Cvjetnom, 12kn/h, platim... odemo mi na -4 razinu, tražim ja karticu, nema! Cro drži sve moje stvari, prekopam torbu, nema! i tak, trči ona gore u prizemlje, i vraća se poput nekakve wonder woman sa karticom u ruci :)
Tako ti je izgledao nas "shopping" jučer :) Skoro me 400kn koštala "kazna" (ili treptanje okicama: pls pustite nas, trudne smo :) )
2 trudnice su ipak bolje nego jedna šašava i zaboravna :)

Zene
Dosao mi nalaz od krvne grupe iz Peteove
-A krvna grupa sam i pise ovako
Napomena: U plazmi nisu nađena antieritrocitna protutjela
Molimo kontrolu u 8 mj trudnoce
Sta to znaci ?
Zene
Dosao mi nalaz od krvne grupe iz Peteove
-A krvna grupa sam i pise ovako
Napomena: U plazmi nisu nađena antieritrocitna protutjela
Molimo kontrolu u 8 mj trudnoce
Sta to znaci ?
To znaci da ces jos jednom (najmanje) prije poroda kontrolirati krv.
Ovaj nalaz OBAVEZNO nosis sa sobom kad ides na porod. 72 sata po porodu (ukoliko beba bude +krvna grupa) ces dobiti rhogam injekciju koja ce sprijeciti stvaranje antitijela u tvojoj krvi (zbog ovog rh - faktora).
Ukoliko beba bude - krvna grupa, vjer. ti nece dati injekciju.
Znas li koja ti je muz krva grupa? Ako je i on - nema potrebe da ti daju injekciju jer beba ne moze biti + krvna grupa.
Nis ne brini, ja sam b- i sve okej. Ja se, evo, bas ovih dana moram ici opet testirati (vec sam imala jedno na pocetku t, sad drugo i trece u 8. mj t).
To valjda jedino moje dijete ne reagira još na muziku, samo na hranu...
Zumbul, svima napisu kontrola u 8 mj trudnoće...
To valjda jedino moje dijete ne reagira još na muziku, samo na hranu…Zumbul, svima napisu kontrola u 8 mj trudnoće…
Cro nisi jedina :D moje reagira jedino kad pojedem nešto slatko ili konkretno :D tako da ne brini, imaju još vremena ;)

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Ty nije na recept, 30 tableta 123 kn. Zvala sam dokt. i posto mi neodgovaraju ne moram piti. 😊😊😊😊
Ty nije na recept, 30 tableta 123 kn. Zvala sam dokt. i posto mi neodgovaraju ne moram piti. 😊😊😊😊
Kupila sam upravo Centravit! Probat cemo s njim! :)
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji