Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Majadila
    15. Veljača 2016. 14:23

Ma vidi njih dvje, Ty i Cro, one jos u sopingu bile jucer? :D

Tynchy
    15. Veljača 2016. 15:08

Majadila

Ma vidi njih dvje, Ty i Cro, one jos u sopingu bile jucer? :D

ma parkirala sam u Cvjetnom, 12kn/h, platim... odemo mi na -4 razinu, tražim ja karticu, nema! Cro drži sve moje stvari, prekopam torbu, nema! i tak, trči ona gore u prizemlje, i vraća se poput nekakve wonder woman sa karticom u ruci :)
    Tako ti je izgledao nas "shopping" jučer :) Skoro me 400kn koštala "kazna" (ili treptanje okicama: pls pustite nas, trudne smo :) )

2 trudnice su ipak bolje nego jedna šašava i zaboravna :)

Majadila
    15. Veljača 2016. 15:17

Hahaha to definitivno 

Zumbul
    15. Veljača 2016. 16:08

Zene
    Dosao mi nalaz od krvne grupe iz Peteove
    -A krvna grupa sam i pise ovako
    Napomena:  U plazmi nisu nađena antieritrocitna protutjela
    Molimo kontrolu u 8 mj trudnoce

Sta to znaci ?

Dunyasha
    15. Veljača 2016. 17:27

Zumbul

Zene
    Dosao mi nalaz od krvne grupe iz Peteove
    -A krvna grupa sam i pise ovako
    Napomena:  U plazmi nisu nađena antieritrocitna protutjela
    Molimo kontrolu u 8 mj trudnoce

Sta to znaci ?

To znaci da ces jos jednom (najmanje) prije poroda kontrolirati krv.
    Ovaj nalaz OBAVEZNO nosis sa sobom kad ides na porod. 72 sata po porodu (ukoliko beba bude +krvna grupa) ces dobiti rhogam injekciju koja ce sprijeciti stvaranje antitijela u tvojoj krvi (zbog ovog rh - faktora). 
    Ukoliko beba bude - krvna grupa, vjer. ti nece dati injekciju. 
    Znas li koja ti je muz krva grupa? Ako je i on - nema potrebe da ti daju injekciju jer beba ne moze biti + krvna grupa.
    Nis ne brini, ja sam b- i sve okej. Ja se, evo, bas ovih dana moram ici opet testirati (vec sam imala jedno na pocetku t, sad drugo i trece u 8. mj t).

Cro262
    15. Veljača 2016. 16:25

To valjda jedino moje dijete ne reagira još na muziku, samo na hranu...  

Zumbul, svima napisu kontrola u 8 mj trudnoće...

Bruna257
    15. Veljača 2016. 16:35

Cro262

To valjda jedino moje dijete ne reagira još na muziku, samo na hranu… Zumbul, svima napisu kontrola u 8 mj trudnoće…

Cro nisi jedina :D moje reagira jedino kad pojedem nešto slatko ili konkretno :D  tako da ne brini, imaju još vremena ;)

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

baby♡girl
    15. Veljača 2016. 18:06

Ty nije na recept, 30 tableta 123 kn. Zvala sam dokt. i posto mi neodgovaraju ne moram piti. 😊😊😊😊

Tynchy
    15. Veljača 2016. 18:58

baby♡girl

Ty nije na recept, 30 tableta 123 kn. Zvala sam dokt. i posto mi neodgovaraju ne moram piti. 😊😊😊😊

Kupila sam upravo Centravit! Probat cemo s njim! :)

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI