Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dunyasha
    15. Veljača 2016. 11:18

Nasla sam, ne smijem. Zbog etericnog ulja metvice.. Pa jbmu... Ima da trpiiiimmmmm!!!! 
    Lalalalalaaaaaaa!!

Sanjarka88
    15. Veljača 2016. 11:24

Joj ne smijemo ništa praktički, ma kako je to moguće? sigurno nije realno, no svi se ograđuju od odgovornosti
    Dunya fige ozdravilice dižem u zrak!
    a si vidila kako je nugodan udarac u mjehur? svaki dan dobijem više puta po mjehuru, malac ga baš voli
     evidentno je još okrenut nogicama dole

Nisam se pohvalila da je moj misija završila, našla sam vezu za rodilište! i to dobru! jej! sad mogu odahnit bar što se toga tiče

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Cro262
    15. Veljača 2016. 11:37

Sanjarka, daaaaa, i mene je iznenadilo da sam uspjela zaspati sjedečki  i to tako dugo! Dobra stvar je da u 4 ujutro više nisam imala zgaravicu   E ne znam do kad će trajati, ali ono, ako nestane ona doći će neki novi problem. Mene ne tuce po mjehuru, ali ponekad, ko da je sjela na njega, dignem se sa wc-a i imam osjecaj da mi nesto pritišće mjehur još više nego prije odlaska na wc. 

Ty, a da za svaki slucaj staviš pelene? 

Dunya, sjetila sam se kaj cu kad dodem doma, isprati nos sa onom odvratnom pumpicom kaj ulijes vodu u nju i onda sipas u jednu nosnicu pa ti voda curi kroz drugi i onda obrnuto. S time ću barem isprati nos ako nista drugo.

Bruna257
    15. Veljača 2016. 11:37

Ty ja sam sada na terapiji 150/175 Letroxa... a inače ne radim tako da si doma tražim zanimaciju.... pa onda kad budem sama, ili spavam ili čitam nešto, ne usudim se praviše radit po kući... em zato jer nesmijem previše, em zato jer mi zna tlak past samo tao, izčista mira, a i inače imam problema sa tlakom nakon uzimanja Athyrazola prije op.... nagomilalo se toga, al eto, protiv toga ne mogu, pa....

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.