Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    15. Veljača 2016. 11:40

Mene živcira što mi svi govore da sam luda jer radim, i šta ispadam neki imbecil jer ne želim na bolovanje

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    15. Veljača 2016. 11:46

Ps. ste vidili Jesenske bebe 2016? Više nismo najmlađi

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

vjeverica8
    15. Veljača 2016. 11:47

Da ja nisam na takvom radnom mjestu kakvom jesam, rado bih se vratila još malo raditi 

vjeverica8
    15. Veljača 2016. 11:49

Da, i ja vec dugo čekam kad će se jesenske otvoriti pa da malo i njih pratim, tu sam među najmlađima  ne po godinama vec trudnoći..

CrazyPuppet
    15. Veljača 2016. 11:49

Curke s prehladama, investirajte si u inhalator, ionako će vam trebati kad vam bebe krenu u jaslice

Cro262
    15. Veljača 2016. 12:30

Sanjarka, i mene svi u cudu gledaju da kaj ja još radim, nervira me to, ali iskreno mi je sve teže jer trebam poceti uciti jednu curu svoj posao a imam sve manje zivaca i volje. Iskreno jedva cekam pocetak 4. mjeseca da i ja ostanem doma :) Ali bude i to doslo na red, još malo :)

Dunyasha
    15. Veljača 2016. 12:33

Vidjela jesenske bebe. Bome, mama s bebom od 4 mjeseca, pa vec trudna.. Uf, uf... Bit ce tu jako puno posla...
    Sanjarka, kaj bi bila imbecil zato sto radis? Ja sam dugo zalovala sto ne radim, i sad mi fali, ali se vise ne uzrujavam. Ima dana kad mi je tesko hodati, a kamo li da 8 sati sjedim u uredu.. Naradit cu se u zivotu. Samo sam ja isto jedna od onih koje vole raditi i uziva u svom poslu.. I za sad mi je plan je ostajati na rodiljnom svih 12 mjeseci.
    Dajte mi recite kakav inhalator da kupim?
    Cro, rinohorn ja imam doma, samo nekako sumnjam da bi mi sad vida uopce prosla kroz nosnice, s obzirom da su prepune.. 😔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.